reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

W albumiku jak zwykle cudności :laugh:

Gochna ślicznie Idunia wygląda z kuzynostwem (chyba) :laugh: na tej kanapie to jakby byli jej ochroniarzami ;) super zdjęcia w łóżeczku :)

Magdamaj fajnie, że w końcu pokazałaś swoją Majeczkę, bo chyba dawno Was w albumiku nie było :)

Zdanka jak Ewuni ślicznie w tym kapelusiku :D

Kamila już pisałam, ale jeszcze się powtórzę...zdjęcia Cyprysia w wanience jest przecudne :laugh:

Wanda Paulinka slicznie j marchewkę :) Kacperek jadł dziś dopiero pierwszy raz marchewkę na początku nie wiedział co ma z tym zrobic ale pod koniec już załapał :) i zjadł pół słoiczka :) no i był tak umorusany jak Paulinka i nawet ma taki sam śliniaczek Bebiko :)

Amelka widze , ze pokazałas nam swoją Julcię :) śliczna dziewczynka :) ale dlaczego nic do nas nie piszesz :(

reklama
Ewela no ja jestem niedowiarek i tez mi się nie chce wierzyć, żeby Ana zafasolkowała :( Obawiam się, że teoria Wandy może okazać się zgodna z prawdą i nie będzie jednak nowej fasolki na Grudniu :( :(

A ja mam mega wyrzuty sumienia, bo tak się obżarłam pizzą ( mężuś zrobił na Dzień Dziecka więc nie musiałam nic gotować ;D ) że ledwo dyszę :-[

a ja juz jestem ;D bylam na miescie z siostra i chcialymy sobie cos kupic na te prymicje i co ??? normalnie zalamka mierze sukienke(zasuwana z tyłu) biore 36 ciasna w dupsku no to nie zasuwam dalej, biore 38 dupka OK cuce sie nie zasuną biore 40 dupa wisi ale cycki grają ::) ::) matko chyba pojde nago ::) ::) ::) jakbym mamie powiedziala ze 40 byla dobra to by mnie wysmiala ::) ::)

a co do mojej fasolki to ja nie wiem czy jest czy nie ma bo zapomnialam o tescie :-[ z tego stresu z sukienką ::) ::) ;)

jeszcze mi neta nie odlaczyli ;D ;D ;D ale fajnie :)

Paula - a bo ten sliniaczek byl z wyprawki szpitalnej - do marchewki zawsze ubieram te najgorsze sliniaki ;D :D :D

Gabi - niezly patent ;D ;D ;D ;D hehehehe :)

dziewuszki, ja juz klade sie spac, no i znowu sie z Wami zegnam, jakby jednak noca neta odcieli :) hehehe, ale cos czuje ze nie odetna :)

wanda_23 pisze:
Paula - a bo ten sliniaczek byl z wyprawki szpitalnej - do marchewki zawsze ubieram te najgorsze sliniaki ;D :D :D
Wanda właśnie z tego samego powodu i ja go założyłam Kacperkowi ;D ;D ;D a plamy z marchewki od razu spłukałam zimną wodą i Purem i ładnie zeszły :)

Wanda to do jutra :D :D :D

reklama
_Gabi pisze:
a ja juz jestem  ;D bylam na miescie z siostra i chcialymy sobie cos kupic na te prymicje i co ??? normalnie zalamka mierze sukienke(zasuwana z tyłu)  biore 36 ciasna w dupsku no to nie zasuwam dalej, biore 38 dupka OK cuce sie nie zasuną biore 40 dupa wisi ale cycki grają  ::) ::) matko chyba pojde nago  ::) ::) ::) jakbym mamie powiedziala ze 40 byla dobra to by mnie wysmiala  ::) ::)
Gabi ale i tak figurka jest ok :D dupka 38 to ok i cyce duże to też ok ;) ;D tylko masz racje, wtedy jest problem z ubraniem ::)

Do góry