reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

My juz po spacerku :) Kacperek spał przez 1,5 godziny jak byliśmy na spacerze :)....słonko dziś wyszło na Dzień Dziecka :) i ciepełko się zrobiło tylko trochę wiaterek wieje...byliśmy w sklepie i mama kupiła Kacperkowi kolejny prezent :) jego pierwszy młotek ;) później wkleje zdjęcie do albumiku :)

reklama
Magadamaj nie ma to jak skleroza ;)

Ewela no Ana podobno brała tabletki nieraz z 3 godzinnym opóźnieniem, a przy Cerazette taki czas jest niedopuszczalny :p ale najlepiej niech idzie do lekarza :)

Ale się pusto tu zrobiło, chyba u wszystkich ładna pogoda i wszystkie wybyły na spacerek (oprócz Magdymaj bo wózek jeździ sobie sam ;)) albo wszystkie pomagają Wandzie w przeprowadzce ;) ;D

Paula jaka ładna pogoda ??? ja dzis wyszlam z malym znowu za daleko i zlapal nas deszcz a raczej ulewa!! stalismy chyba z godzine pod daszkiem! fajnie ze macie słoneczko
A w ogole musze sie pochwalic :
wyszlam do kuchni robic obiadek i polozylam mojego Pipisia na brzuszku na dusym łozku,wracam a on na plecach,ja go znowu na brzuszek a on cyk juz na plecach!! :D jak mu to ladnie idzie!! chyba dlatego ze z brzuszka na plecki tak ladnie to juz z pleckow na brzuszek nie chce! :D

No włąsnie jaka ładna pogoda u nas wieje i leje wrrrrrrrrr

A my u lekarza bylismy ale w sumie nic czekamy na wyniki posiewu

Przykro mi dziewczynki że u Was pada :( u nas jest pięknie dzisiaj :) w porównaniu do poprzednich dni ::)

Kamila no to fajnie, że Cypryś tak ładnie się sam przekręca :) Kacperek robi zupełnie na odwrót...ja go na plecki a on bach na brzuch i za chwilkę krzyczy, no to ja go znów na plecki a za chwilę już lezy na brzuchu :) ::)

Asiu a długo się czeka na takie wyniki?

no wlasnie bachi juz plecki bach i juz na czworakach ..ja tak samo jakinne przestrzegam was laski..KAmila jak on juz tak zaczal to uwazaj to jest chwilunia doslownie..Al jak tylko zakumal czacze z przekrecaniem to juz zaczal szalec a zreszta widzialas co w akcji co on wyprawia..:D :D.. ja dziekuje niebiosa ze nic mu sie wczoraj niestalo tylko guza sobie nabil ale jakby cos mu sie stalo w wyniku tego upadku ( tfu tfu)..to chyba nigdy bym sobie nie wybaczyla tego..kocham go nad zycie..a przez moja glupiote mogl zrobic sobie krzywde..przeciez od upadku glowka mog stac sie niewidomy..mogl sobie kark skrecic bo glowa to polowa ciezaru takiego maluszka..chyba umarlabym gdyby cos sie stalo..serce peklo by mi ..:(..ale odpukac( puk puk).. nic sie nie stalo na szczescie..:)..a guzio do wesela sie zagoi

W albumiku jak zwykle cudności :laugh:

Gochna ślicznie Idunia wygląda z kuzynostwem (chyba) :laugh: na tej kanapie to jakby byli jej ochroniarzami ;) super zdjęcia w łóżeczku :)

Magdamaj fajnie, że w końcu pokazałaś swoją Majeczkę, bo chyba dawno Was w albumiku nie było :)

Zdanka jak Ewuni ślicznie w tym kapelusiku :D

Hej mamuśki....
Ja tylko na chwilkę

UWAGA!!!
KOMPUTEREK NATHALIE ZACHOROWAŁ I NIE MOŻE PRZEGLĄDAĆ STRON ANI ODBIERAĆ POCZTY, ALE MOŻNA Z NIĄ POGADAĆ NA GG :) :)

(Nathalie przepraszam że dopiero o tej godzinie informuję ale mi wypadł nieprzewidziany wyjazd i nie zdążyłam napisać dopiero wróciłam)

reklama
Hejka
Jezu dziewczyny od wczoraj 11 stron!!!!! :o :o :o :o oszalałyście, czy cuś ;D
Na poczatek:
W tym dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności. Niech Wam życie w szczęściu płynie, niech Was radość nie ominie! Dziś chcę złożyć Wam życzenia, szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Wam słońce jasno świeci, i w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki troski, By nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone, to sa dla Was przeznaczone.Najlepszego z okazji Dnia Dziecka dla wszystkich grudniowych szkrabów.​

Ana jeszcze raz ogromne gratulacjie :D :D ale fajowo, sama jestem podekscytowana :)
Co do kolejnego maluszka to ja planuje tak za 3-4 latka, jak juz z mieszkankiem się ustabilizujemy i w pracy bedzie ok :) ale pewnie jakbym wpadła to najpierw bym sie ucieszyła, a pózniej zaczeła mysleć co dalej :p
Wandzia wracaj szybko ;) o jeszcze jesteś ;D ;D

Do góry