reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

a tak poza tym to byłyśmy dzis na szczepieniu, oczywiscie musiałam sie z rana wkur.... na mojego męża kochanego, miał jechać z nami, ma taka prace ze nie musi być od rana, mielismy przy okazji zrobic zakupy ale wstał taki zmierzły ze się kłócilismy jeszcze przed wyjściem i powiedziałam mu ze albo niech sie uspokoi albo niech z nami nie jedzie bo po co jak sie mamy cały czas kłócić, no to sie zapakował i pojechał do pracy, no normalnie myślałam ze mnie szlag trafi. Juz sie teraz troche uspokoiłam ale cisnienie mi nieźle skoczyło, tylko sie starałam opanować zeby Ida nie odczuła mojego wkur... bo to w końcu nie jej wina ze ma durnego ojca ale on oczywiscie nie bierze pod uwage tego ze nasze awantury odbijają sie na dziecku. Ech... szkoda gadać

a na szczepieniu jak zwykle, lekarki dalej nie ma, zbadał Iduńkę lekarz od dorosłych tzn. osłuchał, troche mało przybrała chociaż w normie sie mieści, ona cos jest długa a chuda: 68cm 6800g
tak jak porównywałam z Waszymi dzieciaczkami to naprawde wychodzi ze jest chuda ale to pewnie po mnie :)

reklama
Paula no my sie wszystkie musimy spieszyc jesli nie chcemy za duzej różnicy między dzieciaczkami bo są z grudnia, widzisz Ana mimo ze sie tak pospieszyła juz ma dwa lata różnicy 2005- 2007

Witam.
Ja podobnie jak Wandzia zamiast sie pakowac siedzie i czytam bb.  :mad:  Juz powinnam byc w drodze, mialam wyjechac o 11  :mad: , kurcze nie moge sie spakowac - powinnam wziac przyczepke na Gabrysi bagaz. :laugh:

Troszkę sie stresuje jak zawsze jechać z nia sama w daleka droge ale mam nadzieje ze bedzie grzeczna jak zawsze.
Juz sie zbudzila dopakuje torbe i heja.

Paula chetnie podam Wam swoj numerek

Wszystkiego najlepszego dla naszych wspaniałych dzieciaczkow! Tych starszych i tych najmłodszych!
Duzo zdrowka i usmiechow[/color
].

Pati - spelnienia najskrytszych marzen, zadowolenia z siebie, meza i dzieciaczka!

Karina udanego wyjazdu i wracaj do nas szybko :)

Gochna no my to chcemy mieć 2-3 lata różnicy ale wiekowo a nie rocznikowo ;) więc jeszcze zaczekamy :)

A teraz zmykamy na spacerek :)

ANA gratulacje swietnego meza!!!!!!

a mi mozecie pogratulowac sklerozy
wczoraj jedzilam z wozkiem po miescie a potem wozek zapoakowalam do auta
i go nie wypakowalam i dzis jezdzi sobie w samochodzie z mama - bo jej pozyzyczlam autko a ona spieszyla sie rano gdzies i nie miala czasu go wypakowac do piwnicy

wiec wozek jezdzi po miescie a my siedzimy w domu
bo nosidelko z nimi tez jezdzi...

:) :)

no a wczoraj na ta wycieczke po miescie zapomnialam rzeczy dzieciowych
i mala robila ze mna zakupy z kupka w majtaskach

byla bardzo dzielna rozdawala usmiechy a ja kupilam sobie spodnie i bluzke w reserved :)
i nic jej kupka nie przeszkodzila :)

No ja was podziwiwm dziewczyny bo ja to conajmniej z pięć lat muszę poczekać nie wuobrażam sobie pchac dwa wózki :p ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
czesc dziweczyny!ja tylko na moment bo wlasnie wrocilam od ginka!!!

Pati wszystkiego najlepszego z okazjii urodzinek!!!!!

Ana jak juz wiesz bylam u ginka i pytalam o ciebie!powiedzial mi ze jezeli bralas tabletki regularnie bez spoznien to nie ma takiej mozliwosci zebys byla w ciazy,to poprostu hormony wykazuja dodatni wynik testu i wtedy to nie ciaza!!ale powiezial zebys poszla do lekarza!!!nie wiem czy to pocieszenie czy zal ale zapytalam o twoja sytuacje!!!

dobra idziemy jesc zupke--nadrabiac bede pozniej!!!

Do góry