reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kurcze PAti>:D..lanie dam na dupsko i deprecha minie>:D..hahaha

ale ja pierwsza ja tu przywitalam a Ty mo sie wcisnelas teraz w tego posta>:D

no ale ok...a pytalas o chalupke o wiec tak

moj niemaz powiedzial ze najpierw wynajmniemy mieszkanko a pozniej jak juz troszke bedziemy stali lepiej finansowo z kasiora to domek..ale ostatnio cos mu w lepetynie poprzestawialo sie i powiedzial ze moze wynajmniemy cos poza miastem chociaz kawalek to i tak bedzie ok..a co za tym idzie ze poza miastem sa tanie domki,...:D

reklama
Dor1976 - witamy wśród grudniówek

Matko jedyna ale miałam dzisiaj noc.... Kuba marudził tak, że znów musiało się skończyć czopkiem w pupsku, w międzyczasie się coś czujce dymu popierdzieliło i 2 razy w nocy wyła.... chyba Kubuś podpalał jak nikt nie widział  ;) ;D

Miłego dzionka :)

Dorota dzieki za info! :D

Didi - lansko by mi sie chyba przydalo, bo dolo mam jakiegos. Zreszta wiem czemu, ale mniejsza o to. No za miastem to napewno bedzie taniej. Jak sie zdecydujecie co i jak to podeslij linka!

Zapomnialam Wam napisac, ze Kasia urodzila wczoraj chlopczyka. Miala bardzo trudny porod - rodzila ponad 30h i w koncu malego kleszczami wyciagali. Dzis mi pisala smsa ze o 18 maja wreszcie odlaczyc od rurek i kroplowek... Nie moze chodzic ani siedziec, wiec jej malego zabieraja i z tego co z nia wczoraj rozmawialam brzmiala na granicy lez. Mi sie samej lzy kreca jak o tym pomysle. No ale dobrze, ze Maly caly i zdrowy no i ona dochodzi do siebie!

Pati ..najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczylo..:)..a maluszek napewno ma troszke glowke wyciagnieta ale to pikus glowa wroci do normy tylko musi klas po troszku na kazdej stronie aby szpiczasta mu nie zostala..:)..a ona dzielna dziewczynka..podziwiam..ja juz bym tam jazdy zrobila i blagala o cesarke..:) ( chociaz mi to po 15 minutach nieudanego wyjscia malego zrobili i za to im dziekuje jak rodzic to tylko cesarka..hahhaah)..:D

Didi - urodziny mam w dzien dziecka. Taki oto fajny prezncik moi rodzice dostali! ;) Wiesz bardzo dawno nie dostalam karki urodzinowej poczta analogiczna! :laugh: No ale teraz to juz nie zdazy dojsc na czas, ale adres moge i tak podac choc nie jestem pewna czy pisalas serio. :laugh:

reklama
mi najbardziej pasuje Olay do cery tlustej i mieszanej - swietnie oczyszcza i nie podraznia skory, superdelikatny, ale ja juz pisalam, ze mi w ogole Olay przypasowal, a natestowalam sie w swoim zyciu kosmetykow ;D przynajmniej wiem, ktore zdecydowanie odpadaja. Lubie jeszcze kosmetyki pielegnacyjne Lumene - tem przyjemne i niedrażniace, bo ja mam dziwna cere - zarazem tłusta i sklonna do podraznen, ale to pewnie efekt zaniedbania w liceum gdzie bedac szczesliwa posiadaczka idealnej cery uzywalam tylko wody, mydla i od czasu do cazasu krem Nivea :p

Do góry