reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Steffi no to super że piesek się znalazł  :D

a rono jak jechałam Oskara zawieżć to leżał sam w łóżeczku  a ja wtedy lecę autem 1 metr nad drogą
rany Donia  nie wiedziałam że Twój samochód lata  ;) ;D a tak poważnie to naprawdę zostawiasz Fifiego samego w domu jak śpi ???

o rany, nie moge pisac duzo bo mnie naparza prawy nadgarstek - boli cholernie,
Joeey współczuje, oby szybko wszystko wróciło do normy  :-* a Didi chyba tez dzisiaj bolała ręka...i jak jest poprawa Didi ???

Natalia no to żeście poszaleli  ;)

a Zdanka a Wy to właściwie gdzie teraz jeździcie na basen???

Idę zaraz się kąpać i spać, bo ostatnio jestem padnięta po dniu z moim absorbującym synu  :p

DOBRANOC

Hejka
nadrobilam wszystko ;D
Stefi super ze piesio sie odnalazl jakie musialo byc Wasze szczescie no i ta kobieta jestem pelna podziwu

Ewela ja tez chce wiolunia22@op.pl

Wanda jak najszybciej necika podlaczaj to jest rozkaz od grudniowek 2005 ;) :) ;D

Magda wszystkiego najlepszego w dniu Twego swieta :D

A tak to laski postanowilam cosik zrobic bo juz tez czasami wariuje sama z mala i postanowilam zapisac sie na kurs prawa jazdy.Troche sie wyrwe z chatki tylko tu jest problem bo jak maz ma zmiane popoludniowa to gdzie mala zostawic jak ona nie toleruje nokogo poza mama i tata.Powaga takie mam dziecko ??? ::) bidulka sie zaplacze u babci ....trza ja pouczyc i oswoic.

No witam z wieczorka i spać zaraz idę bo jak juz nadrobiłam to zapomniałam co miałam napisać a dzieciaki wszystkie przecudne
Nie ma teraz czasu bo od lekarza do lekarza a szkoda gadać napisałam na zdrowiu ale jutro badanie i zobaczymy własciwie dwa badania

ja tez ide lulu..czacha mi peka..posiedzialam na innym forum ..popytalam o wyspe i lekarzy dla mojego chlopaczka i juz wymiekam..a do tego zgage mem..buu..ide spac..

DOBRANOC

Natalia ale wam zazdroszcze tego basenu - a to nurkowanie o mało zawału nie dostałam - a Ingusia super minke miała :laugh: :laugh: :laugh:

Joeey
- Adusia siedzi już :laugh: :laugh: :laugh:??? a nie boisz sie jej tak wysoko kłaść jak siada już - obniż to łóżeczko bo spać w ocy nie bedę mogła ;) :p :-[ :-[ :-[ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:boje się żeby Adusia nie wypadła ::)

I w ogóle wszystkie mamusie poobniżać te łóżeczka cholewcia jasna bo wam powypadaja dzieciaki a Sorbusiowa zawału dostanie
::) ::) ::) :mad: :mad: :mad: ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Sorbusiowa spoko spoko jak Ewa tylko usiądzie to napewno opuscimy narazie jest git ;D

Natalia mam do Ciebie dwa pytania 1)po ilu zajęciach Ingusia zaczeła sama utrzymywać się na wodzie ?? i jak długo się na niej utrzymuje 2) jak wygląda to nurkowanie tz. ile dziecko jest pod wodą jakie jest do tego przygotowanie i też po ilu zajęciach
ciekawe czy Ewa da razde utrzymać się na wodzie sama w rękawkach ona nóżkami macha jak szalona ale dziwnie rączki trzyma tak do tyły ja mówie że na małysza bo tżyma je właśnie tak jak małysz leci ;) ;D

to ja już
u-uciekam.gif
możena jakiś
u-sex00.gif
się załapie
u-uha01.gif
u-sq2.gif

Do góry