reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hejka, ja tez przy kawce ! nie ma dzis jakiegos solenizanta ??? hop hop ujawniac sie !

dziewczynki, prosze odwolac swoje zawaly :laugh: :laugh: moja Ada nie siedzi i daleko jej do tego wiec obnizenie lozeczka jeszcze przed Nami ! ale przyznaje, ze zdjecie sie udalo i wyglada jak zawodowa siadaczka :laugh: :laugh:

Dorotko witaj w nalogu :laugh: :laugh: pisz czesto i gesto !

Pati koniecznie pozdrow bidulke Kasie od Nas !!! ale sie nameczyla, ale najwazniejsze, ze synus zdrowy a i ona dojdzie do siebie.........bedziemy oczywiscie swietowac twoje urodzinki 1 czerwca - ale fajna data ;D i oczywiscie, ze to dopiero 18 urodziny >:D

Paula nie ma co sie dziwic Doni, w koncu to jej drugie dziecko i nie jest tak przewrazliwiona jak my ;) ;D ja przyznaje, ze jakby Ada spala to pobiec wyniesc smieci czy skoczyc do sklepu obok - nawet bym sie nie wahala !

co do wyjazdow, to ja tez zglaszam swoj, 10 lipca na miesiac wybywam ale nawet nie zauwazycie, bo caly czas bede miala kontakt ze swiatem czyli necik w domku u mojej mamy ;D

Steffi dobrze, ze sie psina odnalazla, bardzo ladnie ze strony tej uczciwej pani :)

Ana gdzie Ty meza znalazlas, moj nigdy nie wstal do malej w nocy, uwaza, ze to nie jego dzialka ::) a Ada tak jak spala kiedys cale noce, tak np dzis 3 razy sie budzila, czyli o 1, 3 i 7 rano i za kazdym razem jadla :o :o :o nie wiem co robic, spowrotem jest jak noworodek ! moze gesta kaszke lyzeczka jej sprobowac dac ???

reklama
ale pytacie o peelingi do twarzy, bo ja mam cere normalna (w kierunku do suchej) i nie uzywam do twarzy - tylko maseczki nawilzajace :p
bo do ciala juz pisalam brzoskwiniowy peeling z Yves Roch...

Witam Was ponownie bo DIDI ja dzis wyjątkowo bylam pierwsza! ( no moze ostatnia wczoraj)

didi - to Ty zamierzasz osiasc na obczyznie?

Donia ja też czasami zostawiam Gabi sama jak spi i wiem że pospi - zawsze spi 20 minut min, a ja musze psa wyprowadzic jak pada bo bez sensu dziecko moczyc, czy smeici wyrzucic bo nie zawsze moge sie zabrac z tobolkami z 3 pietra. Mus to mus i jakoś prawie 1/2 roku mnielo i nigdy sie nie zbudzila z placzem kiedy mnie nie bylo.

joeey - nie martw sie dzici czasem maja takie gorsze dni i moze maja zle sny. Ale to napewno przejsciowe klopoty ze snem.

Wanda - Ty teraz jestes zapracowana wiec dlatego tak malo piszesz, juz sie balam że cos nietak. Na jedno to Ci zazdroszczę - ja lubie zmiany w życiu ale ostatnia przeprowadzka to byl koszmar tyle gratow sie nam nazbieralo - chomik ze mnie :laugh: Powodzenia. Najlepiej wklej nam fotki z nowego mnieszkanka.

Karina dokładnie jak wiesz ze mała pospi to z pieskiem mozna wyskoczyc :laugh: a ja zresztą wiem że Filip jak się obudzi to nie płacze tylko nawet pół godzinki moze polezc w łózeczku i sobie pogadac ze sobą ;) :laugh:

Karina - ze mnie tez nizly chomik ;D ;D ;D
mam juz spakowany pokoj Wiktorka oprocz ciuchow i niektorych zabawek ;D ;D ;D Pytacie co w nim spakowane ??? Otoz 3 kartony zabawek i innych jego pierdolkow, cala szafa zagracona byla ciuchami za malymi wiec poszla do GOPSu- a raczej pojdzie ;D Nie wiem skad ten smyk wzial tyle rzeczy w pokoju ???
No to lece dalej pakowac, a zdjecia moge wkleic w galeryjce ;D

Wszystkie Bydgoszczanki nas opuszczają buuuuuuuuuuu

Witam nową mamusię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pati
super data na urodzinki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

joeey
nigdy nie wiesz kiedy pierwszy raz Ada siadzie - obnizyć mi to łóżeczko na ten tychmiast >:D >:D >:D >:D ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Wkleilam fotki w galeryjce ;D ;D ;D przedluzylam przerwe :)

Asiu - ale wcale nie opuszczaja, poprostu ja teraz bede Poznanianka a Didi .... a niech ona ta luke wypelni, bo nie pamietam nazwy miejscowosci ;D ;D ;D

Spadam :)

reklama
bebe0025.gif
Pragnę z dumą ogłosić, iż moja córka dziś pierwszy raz obróciła się sama z plecków na brzuszek!
bebe0025.gif

Lecę nadrabiać i odpisywać.  ;)

Do góry