reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ok...:D

wiecie co mojkochany kotek zrobil ..siedze sobie z dzieckiem i slysze jak cos spada i huk..ide patrze..a ta ruda paskuda swoja kowete przewrocila do gory dnem i wszystko z niej wysypal i sobie siedzial obok i patrzyl czy samo sie sprzatnie>:D

reklama
Witam w moj przedostatni dzien internetowania z Bydgoszczy :(

Pati - ale masz fajnie urodzinki ;D ;D ;D

Witam nowa grudniowke - Dorotko, co tak pozno, skora znalas wczesniej Natalie - jestem pewna ze wczesniej Cie namawiala ;D Ale lepiej pozno niz wcale :) Pisz duzo i smialo :)

no to lece sie dalej pakowac :( buuuuu

hej ho ho!!

Witaj nowa Dortko stracona dla swiata jezeli choc raz tu weszlas!Ja nie moge zjesc sniadania bez bb!!! ;D ;D ;DJak jem to czytam a jak przeczytam(zazwyczaj dluzej czytam niz jem) to cos skrobne!:) ;D ;Dale forum fajne i mozna sie duzo ciekawych rzeczy dowiedziec,w razie jakichs problemoww pytac!

Beatka szkoda mi rozstania z pieskiem ale obawiam sie ze to konieczne!

Wanda zazdroszcze Ci przeprowadzki!Tez z checia juz bym sie juz pakowala i wyprowadzala!

Pati nie przejmuj sie w koncu kiedys musisz skonczyc to 18 lat,a ze akurat w dzien dzicka zegnasz sie z dziecinstwem,to sie nie przejmuj!

A i jeszcze biedna kasie 30 h rodzic???o matko ja ledwo 3 wytrzymalaa co dopiero 10 razy tyle!!

Didi to super ze juz wiesz kiedy zobaczysz sie ze swoim niemezem.Tez bym pojechala sobie do Irlandii,wszystko byleby juz tu nie mieszkac ;) ;)

wracając do @ tematów na chwilkę to właśnie sobie uświadomiłam że jakby nie patrzeć gdybym następne 2 @ przyszły w regularnych odstępach czasu to jak w pysk strzelił jadę na wakacje z podpaskami....no chyba się będę musiała przejśc do gina po jakieś tabletki żeby mi się przesunęło wszystko ;D :p ... co do tamponów kiedyś używałam często a teraz sporadycznie ...na basen szczególnie... (oczywiście mówie o okresie przedciążowym)... poza tym gdyby nie względy higieniczne to pewnie bym przejechała każdy dzień @ na jednej wkładce ;D ....zobaczymy jak teraz będzie ::) ::)

a co do peelengów to przyłaczam się do pytania Beaty ..... z tym że u mnie cera mieszana i wrażliwa jak jasny gwint :( :(

Hej hej

Ja też już przy kawce :laugh:

Paula nieraz Filipka zostawiam samego jak spi albo i nie :laugh:

Dorota witaj grudniowa mamusko i buziaki dla Weroniki :)

Pati wspólczuję Kasi , podtrzymujja na duchu , ja wiem co toznaczy ciezki poród bo sama rodziłam 33 godziny i kleszczami sie skończyło ::) :D

ach i stefi super ze pies sie znalazl!To dobrze ze sa uczciwi ludzie na swiecie!
ja kiedys odzyskalam torebke!Zostawiam ja w autobusie mialam tam wszystkie swoje kosmetyki do twarzy puder tusz i blyszczyki i takie tam tabletki antykoncepcyjne,moglam byc lipcowka 200 euro i 400 zeta i zapomnialam jej wac z autobusu ale jakis facet dal kierowcychoc byla na tyle a ta m nie bylo juz nikogo i mogl sobie wziac a i jeszcze dokumenty i telafon.no i pojechalismy nazajezdnie cale szczescie autobus jechal tylko do radomia 30 km ode mnie.Ale mialam stracha

reklama
hej Dorotko, no tak, to wpadlas z nalogiem bb ;D

Pati az mnie ciarki przeszly jak czytalam o porodzie Kasi, od razu przypomnial mi sie moj - trwal rowno 21 godzin od pierwszych skurczy i jak o tym pomysle to mi nadal slabo ::) ::) ::) wiem co dziewczyna czuła, mozesz ją pozdrowic od nas :)

Donia ja tez przy kawce i zaraz bedzie druga ;D

Magdus odpoczniesz sobie jak Ci Hania wyjdzie za mąż ;D na szczescie u mnie w nocy do Stasia wstaje mąż, kochany, bo potem idzie do pracy i w sumie ja bym mogla, bo siedze w domu ale jak sam to zaproponowal to mi sie juz nie chce :p

Do góry