reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Joeey czy Adunia już sama siedzi??? a to zdjęcie z włoskami dęba superaśne :D

Donia fajniusi basenik ma Filipek :) no i jak fajnie buziulek otwiera do jedzonka :)

reklama
Ok, po krótce odtwarzam... :mad:

Ewela ja też poproszę natalia.panko@wp.pl

Beatka bardzo mi szkoda Twojego pieska. A jego zachowanie nie zmieniło się? :-[ Oby wujek się zgodził go wziąć,b o tak zawsze mielibyście z nim kontakt i bylibyście pewni, ze jest w dobrych rękach.

Wandzia ja już się boję na samą myśle o tym pakowaniu i przeprowadzce. :-[

Agnes prezentów pod tytułem "dzień dziecka" Ingusia dostała już całą masę - 10 kg ciuszków-lumpków, 2 pary butków, 3 letnie kapelusiki, krzesełko do karminia, pieska Zebuloo itp itd, więc my pasujemy. Spłukaliśmy się na maxa. :-[

o rany, nie moge pisac duzo bo mnie naparza prawy nadgarstek - boli cholernie, a zgadnijcie komu to zawdzieczam....... ??? ::) ;D Ada jest nie do zniesienia przez ostatnie dni, non stop ryk i na raczki..czasami nie mam sily, a i poklady cierpliwosci na wyczerpaniu :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
Beaciu strasznie wspolczuje bidulku, no ale jesli sytauacja ma sie powtorzyc to niestety nie mozna ryzykowac, trzymam kciukasy zeby wujo sie zgodzil, bo wtedy mialabys kontakt z mala kochana paskuda (niedoby, ze Mikiego chcial chapnac :( )
Paula Ada nie siedzi jeszcze, w lozeczku to jak sie ja posadzi to przytrzymuje sie szczebelkow, ale jak tak bez niczego to leci w bok ;)
Agnes narazie kupilismy jej mikser brauna :laugh: :laugh: zartuje, no ale po czesci tez skorzysta i dzis zabawke dostala Fisher Price ale pewnie jeszcze cos dokupie czyli caly tydzien bedzie Dzien Dziecka ;D

jjeejjuu..ale sie ciesze ze znam juz date  dnia w ktorym dolacze do mojego mena..:)..wlasnie z tym ciemniakiem ...i powiedzialam juz mu ze wielkimi krokami zblizaja sie dni kiedy bedzie zajmowal sie ciagle synalkiem..>:D >:D

ŁOOO matko miałam przymusowy odwyk , bo nie miałam neta :mad:

Paula po Oskara jak jechałam dzisiaj to Fifi został z męzem w domku ale nieraz jedzie ze mną a rono jak jechałam Oskara zawieżć to leżał sam w łóżeczku :D a ja wtedy lecę autem 1 metr nad drogą ;D ;)

A ten basenik to kupiłam wczoraj w makro właśnie Filiponkowi na Dzień Dziecka ;D

Idę zerknąć do albumiku bo wczoraj z Joeey chyba niezły misz masz zrobiłysmy ;D

HURRAA!!!!!!!
Dostałam właśnie na koniec dnia super wiadomość   :) :) :)
Pisałam Wam jakiś czas temu że zginął nam pies ze stajni....kochany słodki owczarek i wiecie co właśnie się znalazł!!!!! okazało się że go jakiś żul ukradł i sprzedał na placu (dla wtajemniczonych ukradł go z Kryspinowa a sprzedał na Placu Zydowskim) za 300 zł jakiejś kobiecie która znalazła nasze ogłoszenie o zaginięciu w gazecie i zadzwoniła że go ma !!!!!

a to nasza kochana zguba :)

128_2828.jpg

reklama
Didi no własnie doczytałam że i u Ciebie dobre wieści dzisiaj.... masz rację net to podstawa!!!! jak go nie będzie to lepiej nie jedź ;) ;D

Do góry