reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda Ty się nawet nie wygłupiaj... załatwiaj sobie neta i to szybko na tym swoim nowym mieszkanku bo bez Ciebie to jak bez ręki na tym forum.... Paulinka słodziutka jak zawsze ;D ;D

reklama
Dzieciątka cudne jak zwykle albumik nasz zasilają ;D ;D ;D

Beatka - strasznie mi przykro z powodu pieska :(

Wandzik - Ty sie nie wygłupiaj z tym netem!!! przecież bez niego nie dasz sobie rady z pracą mgr ;) ;D i tej wersji sie trzymaj tłumacząc mężowi, zeby szybciutko załatwił wsyzstkie netowe formalności, no chyba ze sama sie tym zajmiesz!!!!
ps. kufelek na wieczór zostawilaś sobie??? chyba będzie jakiś mały rozchodniaczek ;)

Hejka dziewczyny
Nienadrabiam wszystkiego po widze, że 10 stron nastukałyście od wczoraj ::)
Dzis szybciej jestem w domku, żeby z moja córunia pobyc a ona cały czas spi :p Wogóle dzis od rana w konia mnie robi ;D obudzila sie o 5 rano i gadała sobie w łóżeczku, no to ja wstałam, poszłam sie umyc wracam żeby moje dziecko przebrać a ona spi ;D ;D Cały dzien dziś tak muli ::)
Dziewczyny co kupujecie swoim pociechom na Dzie Dziecka ;)
Beacia przykro mi, że oddajesz psa, szczególnie, że juz troszke go masz :( i zarówno ty jak i pies sa przyzwyczajeni ::)

oj Didi to już niedługo :) niecałe 2 miesiące :laugh: pewnie strasznie się cieszysz :) tylko neta szybko sobie podłączcie!!!

Wanda wiem, że będziecie mieli kupe roboty, żeby to wszystko tam poukałdać, ale neta to musisz w pierwszej kolejności sobie załatwić!!!! ;) ;D ;D ;D

Agnes my w sumie juz kupiliśmy Kacperkowi basenik, ale znając siebie to jeszcze kupię mu jakiś drobiazg w Dzniu Dziecka :laugh:

Lecę zobaczyć do albumiku :)

hehehe - pewnie ze sama zalatwie neta - mam tylko nadzieje ze da rady szybko to zalatwic :)
Moskito - kufelek ??? ??? ??? juz na pozegnanie pilismy w sobote, a teraz to przy robocie tzn pakowaniu piwko, ale juz z gwinta ;D ;D ;D

Didi - no prosze - 19 to oblegany dzien ;D ;D ;D najpierw 19 czerwca moi rodzice leca z Poznania do Turcji na tydzien i u nas zostawiaja auto pod domem ;D a teraz Ty mi mowisz ze 19 lipca lecisz tez z Poznania - tez cos u mnie zostawisz na przechowanie ??? hehehe

czy wasze dzieciaczki też tak się rwą do tej dziewczynki śpiewającej tą piosenke bo ja Ewe ledwo moge utrzymać tak się do niej rwie :laugh: :laugh: :laugh:

Didi to zaraz ty będziesz nam pisała ile to już kartonów spakowałaś ;D ciesze się razem z Toba ze już nie długo będziecie ze swoim Pepe

Wanda ze mną rozchodniaczka nie piłaś ;D

ja kupie Ewie chyba te kapciochy z grzechotkami ;D

Paula nasze dzeciaczki mają już taką samą mate to teraz mają też tą samą farme ja Ewie ją kupiłam jak miała może ze dwa miesiące bardzo lubi się nią bawić

Dzieciaczki jak zwykle cudniste  :laugh:

Wanda Paulinka ślicznie wygląda w tej dzierganej czapeczce :)

Zdanka Kacperek ma taką samą farmę jak Ewa :)

Natalia fajne spotkanie  :laugh: dzieciaczki super :) no super to spotanie z pieskami  :D

Gochna cudne jest to zdjęcie w łóżeczku  :laugh:

Agnesa Kuba ślicznie się śmieje :) a ten policjant mnie rozbroił  :D

Natalia, Zdanka zdjęcia z basenu oczywiście super!!!  :laugh:

a Wy Paula jeździcie na basen ???

DZIEWCZYNY Z BYDGOSZCZY CZY WIECIE GDZIE JEST MIEJSCOWOŚĆ NOWE

reklama
ooo Zdanka własnie tez zauwazyłam farme ;)

Narazie nie jeździmy, najpierw czekałam aż Kacperkowi zniknie uczulenie, teraz nie mamy jakoś kasy, ja już jestem na wychowawczym i nie dostaje pensji :( no ale może po Pawła wypłacie się wybierzemy w końcu :p bardzo bym chciała :)

Do góry