reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hmmm Beatka szkoda że musisz oddać pieska  :-[ ale pomyśl sobie że to dla dobra Mikołaja

Ewa teraz leży na podłodze na kocu i przewraca się na wszystkie strony śmiesznie to wygląda a przy tym jakie odgłosy  ;D
ostatnio nauczyła się pluć cała zapluta  :D

reklama
Mamy skundlonego bolończyka! :D :D :D

Wygląda tak:

5e4bba812c9ed03b7b259419c1d59fe4-859533.jpg

Może wujkowi uda mi się go oddać. Jest weterynarzem. Tylko, że on narazie myśli, bo chciałby szczeniaka...A mój piesek ma juz 2,5 roku. :-[

dziweczyny przeske wam wszystkim jutro blo dzis juz nie mam czasu i zmykamy do siostry na noc!!!~buzka i nie piszcie duzo!!!!!!!!!!

No właśnie fajny jest. I Miki bardzo się nim interesuje. Czasem nawet śmieje się w głos jak psiunio prosi o jedzonko! ;D

A chciał go ugryźć jak przysunęłam Mikusia do piesia. Ledwo noge małego zabrałam. Natka mi powiedziała, że to niedopuszczalne. I faktycznie co to by bylo jak mały zacznie raczkowac i ciągac psa za uszy i łapy... :p

Smutno mi... :-[

Ide zrobić jakiś obiad :) i trochę się doprowadzić do porządku ;) bo siedze dziś cały dzień w domu i nawet jeszcze sie nie uczesałam ::) :p

reklama
ale tu dzisiaj wesolo :)

Ewela - super maile - dzieki ;D ;D ;D

ja juz mam popakowane cale szklo za wyjatkiem po 4 sztuki z kazdego rodzaju talerzykow, kubkow i szklanek :) a teraz juz pierdziele reszte do jutra, bo nie wiem jak to wszystko zorganizowac :( normalnie przeraza mnie to wszystko !!!! mam juz spakowanych 15 kartonow i nie widac zeby cos ubylo :( a to dlatego ze mam niesamowicie duzo szkla - no i prawie nic mi sie niewytluklo przez te 5 lat malzenstwa a dokupuje ciagle cos ;D

juz sie bede jutro z Wami zegnac na jakis czas :( Ale narazie tylko do soboty - wtedy bede u rodzicow nocowac i dopiero w niedziele z dzieciakami dojade do Pawla juz na gotowe ;D ;D ;D takze jutro i pojutrze ostatnie dni tutaj, potem od 1 brak netu - chyba ze zapomna odlaczyc ;D ;D ;D i potem sobote i nie wiem kiedy znowu :( juz mi smutno :(

Do góry