reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pati..:)..ale fajnie..jak juz dzidzka sie urodzi zluz swierzoupieczonej mamusi zyczenia ode mnie..:)..jak czytalam twojego posta to lezki stanely mi w oczach..jejkuuu..jaka to rados jak przychodzi na swiat nowe zycze ..a wraz z nim taki maluski cudowny aniolek..:D

reklama
Didi zloze jej zyczenia osobiscie, mam nadzieje ze tulac jej kruszynke. :laugh: Moze jutro do niej podjade, jesli bedzie juz w stanie przyjmowac gosci. Pytalam sie, czy chce odwiedzin w szpitalu, bo spoko moge poczekac, ale ona tak jak i ja nie ma tu nikogo i bardzo sie ucieszyla, ze ja chce odwiedzic. Dobrze, ze choc jej tesciowa przyleciala - wiem z doswiadczenia jak to duzo znaczy miec na tym koncu swiata jakas doswiadczona pomoc! Maz jasne ze przydatny, ale nie ma to co druga kobieta. Ta jej tesciowa jest ponoc ok, wiec spoko. :D O kurcze ale jestem podjarana! A najlepiej, ze Roland sie zbudzil tym porannym smsem i mi na goraco sen opowiedzial - ze rodzilam 2-go dzieciaczka!! :D Ale numer, co! ;D

no gdzie sie wszystkie podzialy
u-dobn2.gif

Pati ode mnie przekaz gratulacje tez.Zawsze jak ktos rodzi to mi sie przpomina moj porod.To jest dziwne,bol jak nie wiem co,a radosc taka wielka potem.Potem mala kruszynka wynagradza wszystko!!Kocham porody.Na filmach i jak ktos opowiada zawsze chce mi sie plakac.I teraz tez mi sie chce.Trzymam za nia kciuki!

reklama
To ja chyba wole na odwrot jak juz w dzien podpaski po domu np,a na spacer i na noc tampona.Bo w dzien jak sie chodzi to ladnie "splywa"a w nocy to jak sie czlowiek nie rusza to echh.Ale zreszta teraz sa takie podpaski,zenie ma co narzekac ;) ;)

Do góry