reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Dla małych solenizantów spóźnione życzonka ale szczere dla Hani, Karolka, Paulinki i Czarka oraz dla dzisiejszego solenizanta Cyprysia wszystkiego naj naj naj...dużo zdrówka, uśmiechu i samych radości...żeby rodzice byli grzeczni Buziaczki :-* :-* :-* :-*
Paula25
szczęśliwa :)
Witaj Gochna po przerwie i pisz co u Ciebie i Idusi
A my znowu zniknęłyśmy bo miałyśmy gości. Cały tydzień była u nas moja koleżanka z Katowic z 10-miesięcznym Patrykiem. Ale było fajnie!!! No i nie miałyśmy czasu na siedzenie przed kompem a poza tym ulokowałam Sylwię w pokoju gdzie mamy komputer bo nie było innej możliwości no i też nie chciałam jej tak włazić więc troche byłam odcięta od świata. Mamy całą furę fajnych zdjęć ale na razie żaba nie działa
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
MOC CAŁUSKÓW DLA CYPRYSIA!!!
MOJE DZIECKO TEŻ DZISIAJ DŁUGO SPAŁO A TERAZ SAMA SIE BAWI STOLIKIEM - Kochane dziecko...
Ciekawe kiedy jej się to znowu odmieni : Oby nigdy.
MOJE DZIECKO TEŻ DZISIAJ DŁUGO SPAŁO A TERAZ SAMA SIE BAWI STOLIKIEM - Kochane dziecko...
Ciekawe kiedy jej się to znowu odmieni : Oby nigdy.
reklama
bartyś
Fanka BB :)
Hejo
Korzystam z chwili, że mały usnął więc skrobnę parę słów Wczoraj po raz pierwszy od narodzin Kamilka byliśmy na imprezce poza domem, bo do tej pory spotykaliśmy się ze znajomymi u nas Bardzo przeżywałam, że to nie ja położę Kamilka do spania, ale babcia sobie dała radę także pierwsze koty za płoty
Dołączam się razem z Kamilkiem do życzeń dla wszystkich małych solenizantów ;D
Ewela jestem w szoku, jaki Twój synek jest duży ! 78 cm
Didi, Martula nie wiedziałam, że Wy tez " samotne" babki jesteście Oczywiście podziwiam Was, bo ja bym sobie bez mężusia nie dała rady chyba :
Natalko to i tak Ingusia ładnie siedzi trzymając się brzegów wanienki Ja bym się bała Kamila puścić, bo kiepsko u niego z siedzeniem
A w albumiku sama słodycz A jakie długie włoski mają te nasze grudniowe dziewczynki W porównaniu do nich to Kamil łysy prawie :
Korzystam z chwili, że mały usnął więc skrobnę parę słów Wczoraj po raz pierwszy od narodzin Kamilka byliśmy na imprezce poza domem, bo do tej pory spotykaliśmy się ze znajomymi u nas Bardzo przeżywałam, że to nie ja położę Kamilka do spania, ale babcia sobie dała radę także pierwsze koty za płoty
Dołączam się razem z Kamilkiem do życzeń dla wszystkich małych solenizantów ;D
Ewela jestem w szoku, jaki Twój synek jest duży ! 78 cm
Didi, Martula nie wiedziałam, że Wy tez " samotne" babki jesteście Oczywiście podziwiam Was, bo ja bym sobie bez mężusia nie dała rady chyba :
Natalko to i tak Ingusia ładnie siedzi trzymając się brzegów wanienki Ja bym się bała Kamila puścić, bo kiepsko u niego z siedzeniem
A w albumiku sama słodycz A jakie długie włoski mają te nasze grudniowe dziewczynki W porównaniu do nich to Kamil łysy prawie :
Podziel się: