reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

didi ale sie usmialam :laugh: :laugh: widac, ze potrzebujesz towarzystwa, wpadlabym do Ciebie przy niedzieli z flaszka ale jakos kurka daleko ta Bydzia :mad:
Pati gratulacje dla dzielnej kolezanki ;) no prawda, ze dla jednych dzien jak codzien, a dla innych przelomowy moment zycia ! :)

reklama
pogoda pod psem  ::) ::) szaro, buro i popaduje, nie idziemy na spacer  :p
jakis dzien leniucha dzisiaj w ogole  :laugh: :laugh:
no i obiad w trymiga trzeba zrobic, zupa szczawiowa w pol godzinki, a drugie to juz Artek robi - jakies szaszlyki..kurka, a ja znowu o jedzeniu  ;) :laugh: :laugh:
i wystawilam dzis gondolke na sprzedaz, mam nadzieje, ze uzbiera sie akurat na krzeselko do karmienia  ;D

Okropny taki dzień bez spaceru... juz nie mam pomyslów czym zajac Gabrysie. ::)
joeey - Ty mi nie rob smaka szaszlykami bo Ci zrobie nalot! Ja na takie przysmaki nie mam czasu!

Witajcie :)
Nie było mnie wczoraj i dzisiaj a tu tyle nadrabiania ::) chyba pogoda sprzyja siedzeniu na bb :) u nas dziś pada i od rana jest zimno i pochmurno :(
Kacper dziś jest bardzo marudny, nie wiem czy to zęby czy ta pogoda tak na niego wpływa ::) w nocy budził się kilka razy a rano urządził na koncert, chciało mu się spac ale nie mógł zasnąć ::) potem spał 2 godziny (odsypiał noc) ale teraz znów marudzi tylko jak się go nosi i chodzi z nim po mieszkaniu to jest spokój ::) dziadek go zabrał i z nim spaceruje teraz ::)
Nie będe nadrabiać bo nie dam rady, zaraz idziemy do baci na obiad, może wieczorkiem uda mi się troszke poczytać.

Wczoraj bylismy na pikniku z okazji 50-lecia przedszkola, aż się tak dziwnie czułam ;) spotkałam kilka koleżanek i kolegów z podstawówki ze swoimi dziećmi :) fajnie tak spotkac się po latach już ze swoimi rodzinami :) i jest o czym rozmawiac :) było bardzo fajnie, dzieciaki dawały przedstawienie i śpiewały piosenki a Kacper w tym hałasie w najlepsze sobie spał :) Kupiłam mu wiatraczek, który bardzo mu się spodobał :)

przelecę sobie tylko pobieżnie co pisałyście - wybaczycie ;)

Pozdrawiam.
Buźka :-*

Hejka w ten pochmurny deszczowy dzień ::)
Wogóle to dzis dostałam mój pierwszy okres o marca 2005 roku buuuuuuuuuuuuuu :( ja nie chce go :( :(
Byliśmy dzis na zakupkach, bo w tygodniu nie mam kiedy, troche nakupowałam małej deserków ;)
Nathalie fajnie że spotkanko z "koleżankami z Trójmiasta" sie udało, musze kiedys sie wybrać ;)
Pati fajnie z ta kolezanką, będziesz miała z kim na spacerki chodzić :D rozumiem że to przezywasz, jak moja szwagierka rodziła, to ja przezywałam jakbym sama miała robić ;D ;D
NAJEPSZE ŻYCZONKA DLA CYPRYSIA Z OKAZJI 5 MIESIĄCZKA OD CIOCI AGI I WERONISI

Agnes ja na razie wole okres niz znowu byc w ciazy.Nastepne dziecko dopiero jak skoncze szkole chociaz,tylko nie teraz.Codziennie mam nadzieje,ze dostanie ::) ::)

Paula wiedizalam :D :D :D :D :laugh: :laugh: ;D ;D ::) ::)

Moj Pawel to jak" mu sie chce" to nie zna litosci wczoraj o 12tej w nocy.Moglam mu cennik pokazac ::) ::) ::)a co!

Cyprianku!!!Zrdowka Szczescia poyslnosci i czego sobie kochany zyczysz!!

reklama
Pati ale fajnie ma ta Twoja koleżanka :) ja jak sobie przypomne dzień w którym rodziłam, to chyba był najważniejszy dzień w moim życiu :) nie chyba ale napewno  :laugh: pogratuluj koleżance serdecznie i napisz koniecznie jak już będzie po :) bo z niecierpliwością czekamy co urodziła :)

Do góry