reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

moj spi od 18, ja nie wiem, to moje dziecko zna swietne sposoby, zeby tylko sie nie myc - juz 3 dzien bez kapieli :p ::) zawsze przedluza drzemki popoludniowe i spi do rana ::) jutro zmieniamy taktyke i wykapiemy go rano,zeby robale w dupsku sie nie zalegly ;D

reklama
zdanka - śliczne fotki, widać że dzidzia uwielbia sie pluskać!

A tu zowu imprezka sie rozkręca...  :laugh:  Ja dziś tylko soczek bo wczoraj po 1 małej lampce byłam lekko świdrata.

Ana - ja też nie wybudzam dziecka do kąpieli ale tak dużo to ona nie śpi. Szkoda.
Twoja dziecinka ma cudny, szczery uśmiech!

Wszystkiego najlepszego solenizantom :paulince, Karolkowi, Hani i Mateuszkowi

A ja to chyba jestem najlepsza, pije sobie browarka maz poszedl do knajpki z kumplami tez na browarka i ja sep dalam tylko mu 30 zl bo powiedzialam ze nie mamy a corce niczego nie odmowie :laugh: Ja to trzymam wszystko, kase, karte bankomatowa itd.... moj maz tak jak od Sorbkowej dostaje 2 dychy i kwita  :p

Co do wczorajszych zyczonek to nawet tesciowa mi zlozyla   ::)

Co do siadania to Ola tez tak jak Maja Sorbkowa tylko leci do przodu mysle ze jeszcze miesiac i juz moze...... ;D

Witam po maleńkiej przerwie  ;)
na początek
SKŁADAMY NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZONKA WSZYSTKIM ZALEGŁYM MINI SOLENIZANTOM I SOLENIZANTKOM NO I OCZYWIŚCIE TYM DZISIEJSZYM TEŻ  ;)

a więc pokrótce nie odzywałam się bo na weekend byliśmy u moich rodziców potem na komuni a w poniedziałek maleńka się rozchorowała i cały wolny czas poświęcałam jej troszke was podczytywałam ale nie miałam czasu już pisać
Ewa ma tylko katarek ale za to strasznie ją męczy ma cały noseczek zapchany oczyszczamy smarujemy ,pryskamy itd... ale mała poprawa  :mad: mam nadzieje że niedługo przestanie ją to paskudztwo męczyć  :-[

teraz maleńka śpi więc ja też siedze sobie przy gingersiku  ;) ale niestety prawie się kończy  :(

w galerii dzieciątka cudniaste a szarpaninka chłopaków strasznie mi się podobała widać że nie dadzą sobie od małego w kasze dmuchać :laugh: ;)

no to Ana teściówko uszanowanko  ;) :D

a tak wogle to mnie Paula na gg ścigneła i obiecałam poprawe ;) ;D

witamy w ten pochmurny bydgoski poranek..:)

Alutek juz wyspany i mamuni zrobil pobudke wiec z dlugiego spania w niedziele nici..:)..

zyczymy wiec udanej niedzieli

zmykam cos wszamkac..:)

reklama
Hej Dziewczynki!

Ale jestem podekscytowana! Kasia - ta Polka co niedaleko mnie mieszka i dzieki Didi i BB ja poznalam, WLASNIE RODZI!!! AAAA!!! ;D ;D ;D Biedulka jest tydzien przeterminowana i jeszcze przedwczoraj mi mowila, ze lazi po centrum handlowym, zeby dzidzie wyploszyc, wczoraj juz lezala plackiem bo ja wszystko bolalo, no i dzis raniutko - cos kolo 7 (teraz mam 16.30) napisala smsa, ze wody jej poszly i jada do szpitala. ;D ;D Dostalam tez od niej smsa okolo 15, ze czekaja na rozwarcie. To chyba nie jest tak zle, skoro mogla jeszcze stukac smska! ;D Ja nie mialam na to chwili. Normalnie sie podjaralam jak nie wiem! ;D ;D Ale tez tak sobie mysle, ze u mnie dzien mija w tej cholernej rutynce jak zwykle, jedzenie, spanie, pranie, spacerek, bla bla, a komus, np takiej Kasi ten sam dzien nie dosc ze trwa wieki, to jeszcze jest jak dotad najwazniejszym dniem w zyciu!!!! :laugh: Dziwne tak!

A w ogole to dzien dobry mamusie!!! ;D

Do góry