reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

zgadzam sie, to jednak cialo obce i chociaz w nocy tzrba dac odpczac, poza tym krew tez musi swobodnie odplywac. No ale to chyba kwestia przyzwyczajenia, wiadomo ze tampon wygodniejszy i mniej krepujacy przy fajnych ciuchach, sporadycznie uzywam, jakos mi nie pasuja :p

reklama
Hejka, troszkę nadrobiłam, przynajmniej z dzisiaj. ::) Tomek poszedł po piwko, a ja korzystam z wolnej chwilki. :)

Ale się działo! W piątek byłyśmy na spotkaniu dziewczyn z forum "Koleżanki z Trójmiasta", potem u koleżanki, dzisiaj na spacerku berneńczyków i potem na basenie. W międzyczasie zakupy... ;D Zdjęć mam caaaaałą masę, wstawię jak tylko znajdę chwilkę.

Ewela jak ja Ci zazdroszczę! ::) Gdzieś Ty tego swego faceta znalazłaś? Mój to nawet mi życzeń nie złożył. :mad: No i ani moja ani Tomka mama mi też nie złożyły żadnych życzeń. Buuuu... Muszę poczekać na Ingusię. ;)

Magduś rozumiem co czujesz. Skąpstwo to chyba najgorsza cecha jaka może być. Ja Tobie proponuję, żebyś mu powiedziała, żeby płacił Tobie za opiekę nad Hanią. W końcu to też jego dziecko, a ponieważ Ty się nią zajmujesz to nie możesz pracować, prawda? Żartuję oczywiście. ;)

Nadrabiania ciąg dalszy...

Laski, rozwalacie mnie... Se wirtulaną imprezkę rozkręciły, hihi... Pić do komputera...  ::)  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Bartyś Ingusia niestety nie siedzi i daleko jej do tego.  :-[ Ona umie tylko w wanience jak się trzyma brzegów. A na tej fotce, którą mam w portreciku w oryginale była moja ręka, która ją podtrzymywała z tyłu, ale zdolny Tomuś ją wymazał, he he. I wyszło, że mamy takie zdolne dziecko. >:D

Idę dalej nadrabiać.

ja tez juz druga szklaneczke piwka pije.Pawel mowi zebym lepiej nie pila bo Hania bierze antybiotyki.Skapstwo to cos okropnego.Wrrr...Czesto proponuje tylko 5 zl na godz:)

Magdus zdrowko, olej chlopa ;D piwem ;D

Didi widze Cie ;) niedobre bydgoszczanki, zjadly tort beze mnie ;D

jak juz mowa o placeniu to moja przyjaciolka opowiadama mi jak znajoma jej faceta  nie pracowala i chciala miec kase nas woje potrzeby a maz tez byl taki co zydzil i on tylko pracowal no to wiec kobieta ( madra glowa)..zrobila mu cennik i kiedys pewnej nocy zachcialo mi sie bzyku bzyk a ona mu bach cenniczek przez nos  ..haha.. i powiedziala mu ze ona tez potrzebuje pieniedzy na co nie co ..a jak on cos chce wiec niech placi..:)..no i mezulek przystal na propozycje.:D

reklama
hahaha..trzebabylo sie wprosic..:D

a ja tylko tu przelotem bo moje dziecie juz spi ..no w sumie to caly dzien przespal ..ale wybaczam mu bo jest marudny po wczorajszym szczepieniu i lekko rozgrazany :(..ma leciutuchna temp..ale coz ...kurcze kazde szczepienie inaczej przechodzi..

Do góry