reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

A u nas znowu leje ::) a chciałam iść na dwór psy nakarmić a tu oberwanie chmury ::)

Mały cały dzień nie spał :D ale juz pokąpanku i śpi w łózeczku do rana ;D :D

Didi no królewski torcik to pychota która zaraz wchodzi w bioderka ;) :(

reklama
Donia ale masz dobrze, że Filipek już śpi i to aż do rana ::) :o no to możesz teraz odpocząć sobie :)

Kacperek pójdzie spać dopiero za 2 godziny :p

No,ale tampony sa bardziej szorstkie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Pamietam pierwszy raz w podstawowce sobie wlozylam i poszlam na silownie tylko ze nie wepchnelam go jak trzeba no i tak cholernie mnie uwieral!POwiedzialam ze nigdy wiecej tego gowna.Ale popchnelam go mocniej jak juz mnie obtarl i bylo ok.Od tamtej pory tlyko tampony,. :D :D :D

a mój też śpi ;D ale sie obudzi i w nocy nie zaśnie pewno tylko bedzie balował do późna chyba wyczul ze chce pojechac na zakupy ;D ;D

Paula no fajnie mam , bo już czas wolny ale zamiast coś robić konkretnego to siedzę na kompie ::) poszłabym do ogródka troche pogrzebać ale taka pogoda :mad: ::)

Donia do ogródka!!! no co Ty przecież dziś masz święto....bierz jakieś piwko albo winko i świętuj, możesz z nami przy kompie ;D ;D ;D

reklama
A no tak Paula masz rację ;D to zrobie sobie campari ale to trochę później :laugh: bo jeszcze muszę pranie rozwiesic jak się upierze

A dzisiaj jakaś zakręcona jestem bo do pomidorówki zamiast dwóch łyzeczek soli wsypałam dwie łyzki kawy rozpuszczalnej :laugh: ;D więc sie boję gdzie bym to ;pranie powiesiła jak bym cos wypiła :laugh:

Do góry