reklama
didi
Fanka BB :)
łłoo matko..niebo nad bydgoszcza przecieka..haha..leje jak nie wiem co..i do tego jak wieje
Paula25
szczęśliwa :)
Donia ale masz dobrze, że Filipek już śpi i to aż do rana : no to możesz teraz odpocząć sobie
Kacperek pójdzie spać dopiero za 2 godziny
Kacperek pójdzie spać dopiero za 2 godziny
No,ale tampony sa bardziej szorstkie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Pamietam pierwszy raz w podstawowce sobie wlozylam i poszlam na silownie tylko ze nie wepchnelam go jak trzeba no i tak cholernie mnie uwieral!POwiedzialam ze nigdy wiecej tego gowna.Ale popchnelam go mocniej jak juz mnie obtarl i bylo ok.Od tamtej pory tlyko tampony,.
Pamietam pierwszy raz w podstawowce sobie wlozylam i poszlam na silownie tylko ze nie wepchnelam go jak trzeba no i tak cholernie mnie uwieral!POwiedzialam ze nigdy wiecej tego gowna.Ale popchnelam go mocniej jak juz mnie obtarl i bylo ok.Od tamtej pory tlyko tampony,.
Paula25
widziałam tą rekalmę MacDonaldsa jest cudowna ale sie wzruszyłam
Dziewczyny zobaczcie to ;D
http://www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=2367
: : : : : : : : : : : : : : : : :
http://www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=2367
: : : : : : : : : : : : : : : : :
Paula25
Donia do ogródka!!! no co Ty przecież dziś masz święto....bierz jakieś piwko albo winko i świętuj, możesz z nami przy kompie ;D ;D ;D
reklama
donia31
Fanka BB :)
A no tak Paula masz rację ;D to zrobie sobie campari ale to trochę później :laugh: bo jeszcze muszę pranie rozwiesic jak się upierze
A dzisiaj jakaś zakręcona jestem bo do pomidorówki zamiast dwóch łyzeczek soli wsypałam dwie łyzki kawy rozpuszczalnej :laugh: ;D więc sie boję gdzie bym to ;pranie powiesiła jak bym cos wypiła :laugh:
A dzisiaj jakaś zakręcona jestem bo do pomidorówki zamiast dwóch łyzeczek soli wsypałam dwie łyzki kawy rozpuszczalnej :laugh: ;D więc sie boję gdzie bym to ;pranie powiesiła jak bym cos wypiła :laugh:
Podziel się: