reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
joeey - fajnie ze juz jesteś.
dziewczyny ja tez mam ochotkę na coś z % i nawet mam barek zaopatrzony tylko nie wiem czy moge jak karmię, piwko czasem wypiję ale może terza na noc to mogę... w sumie bede karmic dopiero nad ranem ok.3.30?
Ja dziś zrobiłam sobie wieczorny spacerek ale bylo zimno - Gabrysię ubrałam cieplutko i sie dotleniłysmy, po powroie juz jej nie kąpałam tylko padla dziecinka.
dziewczyny ja tez mam ochotkę na coś z % i nawet mam barek zaopatrzony tylko nie wiem czy moge jak karmię, piwko czasem wypiję ale może terza na noc to mogę... w sumie bede karmic dopiero nad ranem ok.3.30?
Ja dziś zrobiłam sobie wieczorny spacerek ale bylo zimno - Gabrysię ubrałam cieplutko i sie dotleniłysmy, po powroie juz jej nie kąpałam tylko padla dziecinka.
Paula25
szczęśliwa :)
no co dziewczyny pijemy zdrówko Mamusiek grudniowych???!!!!
ja dopiero teraz siadłam do kompa ze szklaneczką Martini ;D
ja dopiero teraz siadłam do kompa ze szklaneczką Martini ;D
Paula25
no to zdrówko!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Paula25
Joeey fajnie, że już wróciliście :laugh: brakowało nam Ciebie
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Poczekajcie na mnie.... tylko rozwiesze pranie i sie z Wami stuknę kieliszkiem Martini /malutkim/
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
no własnie joeey :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Dostałam od mojej córki dzis prezencik i wkleiłam wam zdjęcia w albumie ale tym drugim z komentarzami - nie wiedziałam gdzie to wkleiłam tam gdzie Cyprysiowa : :laugh: :laugh: :laugh:
Dostałam od mojej córki dzis prezencik i wkleiłam wam zdjęcia w albumie ale tym drugim z komentarzami - nie wiedziałam gdzie to wkleiłam tam gdzie Cyprysiowa : :laugh: :laugh: :laugh:
Podziel się: