reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
TAK DELIKATNIE I SPOKO NIC NIE BOLI ;) :laugh: :laugh: :laugh:
Przeciez tampony to nie takie są znowu wielkie większe rzeczy na pewno wkładasz ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Paula - dzisiaj chyba taki senny dzień. Gagi spała juz 2 razy. A drugim razem aż 2,5 godziny. Zazwyczaj spi nie dłuzej ni 30 minut. Aż sprawdzalam co chwile czy wczystko gra.

No właśnie to chyba przez tą pogodę u nas nawet grad padał ::) ale Kacperek już wstał :)

a nasz tata przyjedzie dzisiaj później, bo przez wizyte papieża trawaje i autobusy jeżdżą tak jak w niedziele i nie zdążył przez to na pociąg :( buuuuu

jsorbek pisze:
Przeciez tampony to nie takie są znowu wielkie większe żeczy na pewno wkładasz ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

ale mam polewke no nie moge z Was ;D ;D ;D ;D ;D

ja sobie tez nie wyobrazam podpasek a tampony ob sa ok ;) i jak mialam okres to dziekowalam Bogu ze takie cos wymyslono ;D no ale poki co ni ma okresu a tampony mam jeszcze z przed ponad roku ::) ;D i chyba by z nimi porzadek zrobic ;) ;D

ahhaaaaa....jakie kochane PAula...MAgdus...
u-lo4.gif

no tak ..z Kamilka tylko ciut ciut
u-karen91.gif

dopiero teraz sie melduje bo od Kamili poszlam do siorki..a z nia po trocik dla naszej mamy ktory byl do odbioru..a w domku z mamcia kawusia..:)..a pozniej moj synus dostal amku i zasnalam razem z nim a teraz juz jestem z wami a mlody spi..:)

jsorbek pisze:
Przeciez tampony to nie takie są znowu wielkie większe żeczy na pewno wkładasz  ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
dobre hehehehe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ja też uzywam tamponów :) podpasek używałam tylko po porodzie, zeby tam mi się wszystko oczyściło ::) ale odkąd odkryłam tampony (oj nie pamiętam kiedy to było) to wole je 100 razy!!! :)

reklama
noo..u Kamili torcik truskawkowy od naszych chlopaczkoww..:)

a moja mama dostala Krolewski od Sowy..mniaaamm...haha..zycz nie umierac taki dzien matki powinien byc co miesiac..:D..ale wyedt nie powinnysmy tyc z obrzarstwa

Do góry