reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gabi
::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

;D ;D ;D ;D ;D

reklama
donia31 pisze:
A dzisiaj jakaś zakręcona jestem bo do pomidorówki zamiast dwóch łyzeczek soli wsypałam dwie łyzki kawy rozpuszczalnej :laugh: ;D więc sie boję gdzie bym to ;pranie powiesiła jak bym cos wypiła :laugh:
Donia dobre hehehe ;D może na żyrandorze ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

No Paula i tego się obawiam ;D ale lód w zamrażalce mam, soczek pomarańczowy tez więc napewno sobie dzisiaj nie odmówię :D

Klony zajebi... sama prawda ;D

Donia no ja zrobie sobie Martini :laugh: tylko musze najpierw Kacperka wykąpać i położyć spać :)
tylko pewnie Paweł mi dziś zajmie komputer bo wczoraj ja siedziałam cały wieczór ::)
w takim już teraz Twoje zdrówko :laugh:

no co za tematy :laugh: :laugh: fajki i tampony :laugh: :laugh:
ale zaraz, zaraz Wy piszecie, ze uzywacie tylko i wylacznie tamponow ??? czy to oznacza 24 h ??? nawet w nocy ??? przeciez to bardzo niezdrowo !!!!!!!!!!!!!!! wszyscy lekarze daliby Wam niezly opieprz !!! ja w nocy uzywam podpasek ::)

reklama
o rany nie nadrobie nigdy w zyciu :laugh: :laugh:

dzis wiele z Nas po raz pierwszy obchodzi Dzien mamusi ;D ;D z tej okazji zycze Wam moje babolce wszystkiego, co Wam sie zamarzy !!!!!!!!!!! buziaczki dla Was :-* :-* :-* :-* :-*

a my dzis bylismy na wsi :laugh: u babci mojego Artura, Ada mogla zobaczyc krowe, swinki, kurki i kaczki ;D miala wielkie oczy !!! ;D ;D ;D

zdjecia w galerii obejrzalam, piekne te nasze dzieciaczki...a jak ladnie siedza :o :o :o tez musze wrzucic jakies nowe fotki :)

Do góry