reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Własnie wrzuciłam zdjątka Filiponka do albumiku ;D

Ale dzieciaczki super ijuz takie duze że szok :D zdjęcia Ala i Cyprysia jak się "szarpią" fajne ;)

Majka jak fajnie siedzi :D

A Kacperek tak samo lata na macie jak Filip :laugh:

Zajefajna minka u Kamilka na chyba drugim zdjątku :laugh:

reklama
Karina no pozachwycać sie możesz ostatecznie :p ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Paula i Cyprysiowa
- dzieki a tak w sumie to tez sie dziwie że tak szybko zz dnia na dzień praktycznie takie postepy zrobiła

didi i kamilko
tez byłam w albumiku i normalnie super sie te wasze chłopaki bawią jak wam sie udaje tak super złapać to wszystko - rewelacja :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

soryyy Donia chyba Ci się wcięłam w zdjęcia  :p
a Filiponek taki fajny na tych zdjęciach :) i ma podobną grzechotkę do Kacperka, tylko Kacperek ma bardziej zaokrąglone te kółeczka :) grzechotka nie Kacperek  ;D ale kolory identyczne :)

Majeczka cudnie siedzi i ma powalający uśmiech! I bardzo ładnie siedzi, Gabrysia bardzo się pochyla do przodu a Majatak ładnie sztywno sie trzyma. Zdolna dziewczynka.

A sesja chłopaków mnie rozbawiła do łez! Jak to chłopaki - bez bójki sie nie obeszło  ;) Dobrz ze Cypryś nie dał się sprowokować  :laugh:  :laugh:  :laugh:
To Cyprysiowa ma taki talent do fotek?

Donia - dzięki za info.

ja po porodzie nie uzywa mtamponow na razie jakos mi nie tak.POczekam jeszcze troche.A tak poza tym to własciwie nie mam po co,przeciez okresu nie mam.Buuuu :( :( :(Ale tampony EB sa ok! ;D ;D ;D ;D

ja nienawidze podpasek dlatego od razu tampony - nie wyobrażam sobie w podpaskach chodzic - tylko po porodzie chodziłam

Kurcze didi zaginela po drodze od Cyprysiowej.Albo za bardzo sie opila i zgubila droge do domu.Biedna didi! ::) ::) ::)

ja tez nie lubie,ale balam sie wlozyc tampona,Ale najlepsze jest,ze byla promocja w Tesco i kupilam taaka wielka paczke tamponow,tyle ze dalam je siostrze bo mi sie juz niestety(albo raczej stety)nie przydaly :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry