reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula Didi szła na szczepienie i się umawiała z Kamila na kawkę , którą teraz spijają pewnie ;D

My już z powrotem wydaliśmy stówke na rybki i zaraz wpuszczamy do wody :D

Ale pogoda w kratke ::)

reklama
No nareszcie królewicz się obudził :)

No to ja tu się martwię o Didi a ona w najlepsze kawkę z Cyprysiową piła i pewnie jakieś pyszne ciacha wcinały :p :)

Donia a jakie rybki kupiliście?

U nas pogoda się poprawiła i nawet słoneczko wyszło :)

Ide przebrać Kacperka i dać mu amku :)

Paula takie do akwarium rodzinnego tzn mieczyki molinezje skalary, brzanki tetry ma być dużo i kolorowo :laugh:

witam.

WSZYSTKIM MAMUSIOM ŻYCZĘ ZEBY NASZE MALEŃSTWA NAM NIGDY NIE CHOROWAŁY, CZĘSTO SIE UŚMIECHAŁY, WSZYSTKO ŁADNIE ZJADAŁY I ŚLICZNIE SIE ROZWIJAŁY.

Moja córcia podarowała mi dziś mnóstwo kwiatów czytaj uśmiechów! I od wczoraj jest taka grzeczniutka - t prezent dla mamy.

Pogoda w W-wie koszmarna, padało, teraz wichura jakaś szaleje, nie ma nawet jak z psem wyjść - na szczęście jeszcze sie nie domaga.  Jak coś to pakuję Gabi do wózka pod folię i szybki kurs poza osiedle urządzimy. Na razie grzecznie śpi o dziwo już 2 raz i już od ponad godziny! Moj Anoilek Kochany!

Jak od czasu ciąży przestałam pić kawę to dziś musiałam się skusić żeby się zwlec z łóżka. No i mnie postawia na nogi a Garysi nie zaszkodziła - ładnie śpi.

jsorbek - wiem, wiem że Kacperek już ma swoją miłość ale chyba pozachwycać sie nad nim mogę? :-[

Donia - chyba dość dobrze znasz sie na rybkach to moze mi doradzisz jakieś fajne niezbyt wymagające rybki - chcę kupić swojemu chrześniakowi kilka sztuk.

Idę obejrzeć fotki.

no i znowu pada buuuuu :(

Donia to fajne będziecie mieć akwarium a raczej pewnie już macie :) my mamy same pyszczaki, bo one nie moga być z innymi rybkami :)

Byłam w albumiku :)

Bartyś Kamilek śliczniusi :) fajnie wyszedł na tych zdjęciach :)

Asiu no a moja synowa to silna dziewczynka :) już tak ślicznie sobie siedzi :) cudo :D

Cyprysiowa, Didi no Wasze Maluchy super się bawią, super fotki szczególnie te na puzzlach :)

Karina my mamy akwarium już 10 lat i własnie takie rybki które nie są wymagające m. in takie jak wymieniałam zresztą w zoologicznym jak kupujesz to zaznacz że do akwarium mieszanego to wybiorą ;) i tak jak ja to mówię zeby było dużo tanio i kolorowo ;D

reklama
Do góry