reklama
Paula25
szczęśliwa :)
No nareszcie królewicz się obudził
No to ja tu się martwię o Didi a ona w najlepsze kawkę z Cyprysiową piła i pewnie jakieś pyszne ciacha wcinały
Donia a jakie rybki kupiliście?
U nas pogoda się poprawiła i nawet słoneczko wyszło
Ide przebrać Kacperka i dać mu amku
No to ja tu się martwię o Didi a ona w najlepsze kawkę z Cyprysiową piła i pewnie jakieś pyszne ciacha wcinały
Donia a jakie rybki kupiliście?
U nas pogoda się poprawiła i nawet słoneczko wyszło
Ide przebrać Kacperka i dać mu amku
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
witam.
WSZYSTKIM MAMUSIOM ŻYCZĘ ZEBY NASZE MALEŃSTWA NAM NIGDY NIE CHOROWAŁY, CZĘSTO SIE UŚMIECHAŁY, WSZYSTKO ŁADNIE ZJADAŁY I ŚLICZNIE SIE ROZWIJAŁY.
Moja córcia podarowała mi dziś mnóstwo kwiatów czytaj uśmiechów! I od wczoraj jest taka grzeczniutka - t prezent dla mamy.
Pogoda w W-wie koszmarna, padało, teraz wichura jakaś szaleje, nie ma nawet jak z psem wyjść - na szczęście jeszcze sie nie domaga. Jak coś to pakuję Gabi do wózka pod folię i szybki kurs poza osiedle urządzimy. Na razie grzecznie śpi o dziwo już 2 raz i już od ponad godziny! Moj Anoilek Kochany!
WSZYSTKIM MAMUSIOM ŻYCZĘ ZEBY NASZE MALEŃSTWA NAM NIGDY NIE CHOROWAŁY, CZĘSTO SIE UŚMIECHAŁY, WSZYSTKO ŁADNIE ZJADAŁY I ŚLICZNIE SIE ROZWIJAŁY.
Moja córcia podarowała mi dziś mnóstwo kwiatów czytaj uśmiechów! I od wczoraj jest taka grzeczniutka - t prezent dla mamy.
Pogoda w W-wie koszmarna, padało, teraz wichura jakaś szaleje, nie ma nawet jak z psem wyjść - na szczęście jeszcze sie nie domaga. Jak coś to pakuję Gabi do wózka pod folię i szybki kurs poza osiedle urządzimy. Na razie grzecznie śpi o dziwo już 2 raz i już od ponad godziny! Moj Anoilek Kochany!
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Jak od czasu ciąży przestałam pić kawę to dziś musiałam się skusić żeby się zwlec z łóżka. No i mnie postawia na nogi a Garysi nie zaszkodziła - ładnie śpi.
jsorbek - wiem, wiem że Kacperek już ma swoją miłość ale chyba pozachwycać sie nad nim mogę? :-[
Donia - chyba dość dobrze znasz sie na rybkach to moze mi doradzisz jakieś fajne niezbyt wymagające rybki - chcę kupić swojemu chrześniakowi kilka sztuk.
Idę obejrzeć fotki.
jsorbek - wiem, wiem że Kacperek już ma swoją miłość ale chyba pozachwycać sie nad nim mogę? :-[
Donia - chyba dość dobrze znasz sie na rybkach to moze mi doradzisz jakieś fajne niezbyt wymagające rybki - chcę kupić swojemu chrześniakowi kilka sztuk.
Idę obejrzeć fotki.
Paula25
no i znowu pada buuuuu
Donia to fajne będziecie mieć akwarium a raczej pewnie już macie my mamy same pyszczaki, bo one nie moga być z innymi rybkami
Donia to fajne będziecie mieć akwarium a raczej pewnie już macie my mamy same pyszczaki, bo one nie moga być z innymi rybkami
Paula25
Byłam w albumiku
Bartyś Kamilek śliczniusi fajnie wyszedł na tych zdjęciach
Asiu no a moja synowa to silna dziewczynka już tak ślicznie sobie siedzi cudo
Cyprysiowa, Didi no Wasze Maluchy super się bawią, super fotki szczególnie te na puzzlach
Bartyś Kamilek śliczniusi fajnie wyszedł na tych zdjęciach
Asiu no a moja synowa to silna dziewczynka już tak ślicznie sobie siedzi cudo
Cyprysiowa, Didi no Wasze Maluchy super się bawią, super fotki szczególnie te na puzzlach
donia31
Fanka BB :)
Karina my mamy akwarium już 10 lat i własnie takie rybki które nie są wymagające m. in takie jak wymieniałam zresztą w zoologicznym jak kupujesz to zaznacz że do akwarium mieszanego to wybiorą i tak jak ja to mówię zeby było dużo tanio i kolorowo ;D
reklama
mamaCyprysia
Fanka BB :)
sorbek ale twoja Majka naprawde slicznie sama siedzi
Podziel się: