reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Asiu nie obcinałam Kacperkowi włosków :) wytarły mu się te pierwsze i urosły mu nowe, ma takie króciutkie że wygląda jakby był ścięty na jeżyka :D no i teraz ma blond a miał czarne :)

MÓJ MAŁY KOCHANY SYNEK SOBIE ŚPI :laugh:

reklama
Kurcze gdzie jest Didi ??? mam nadzieję, że to nie przez ten wczorajszy ból brzucha jej dziś nie ma :( Didi odezwij się!!!!

Klucha fajnie, że się odezwałaś :) czekamy na wyjaśnienia ;)

Paula no wyglada jak by był obciaty - prosto od gryzjera jak pisze Ewela ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Po tym srodowym czacie to wczoraj w ogóle nie do życia byłam cały czas odsypiałam - wykończyły by mnie babolce jedne ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Moskito pisze:
to ja Wam coś odnosnie papierosów - pracowała kiedyś Moskitkowa w sklepie  ;D przyszedł pan i spytał - czy są papierosy męskie!!!a Małgonia szczyt obeznania odpowiedziała - EEEEe,panie wszystkie są męskie :p ;D ;D ;D ;D hehehehee -  a okazało sie ze istnieją papierosy Męskie - ale o tym dowiedziałam sie juz po fakcie  :laugh:
hehehe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

a jak chodzi o tampony to ja też kiedyś powiedziałam EB ale Pawłowi przez telefon jak stał w sklepie przed półką z tamponami i mu mówiłam jakie :D śmiał się potem ze mnie jak nie wiem :D......musze wypróbować te z Biedronki jak Asiu mówisz że są takie dobre jak EB ;) ;D (OB)
Ja z kolei kiedyś poszłam do papierniczego i poprosiłam o olej ;D a chciałam klej kupić :D babka tak się na mnie popatrzyła ::)

Moskito fajnie, że Ci się włoski tak poprawiły :) a coś używałaś jakieś witaminy czy odżywki???

Kacperek jeszcze śpi a mamusi zaczyna się nudzić ;) ::) chyba to przez tą pogodę bo co chwila deszcz leje ::) i tak dobrze mu się śpi :)

Paula25 pisze:
Wandziu dziekuję za życzonka :) ale to chyba tak na przyszłość bo ja imieniny obchodzę 6 czerwca :)

Paula - jeszcze lepiej ;D ;D ;D ;D hehehe :) No to w takim razie zyczonka na zapas, bo 6 czerwca to bankowo mnie tu nie bedzie :(

magdus23 pisze:
no to super ze wlosy Ci odrastJA kOMArku.Mi nie wiem czy odrastaja ale juz na pewno tak nie wypadaja!

Magdus - mi tez juz tak nie wypadaja - moze dlatego ze juz nie bardzo ma co wypadac :D :D :D :D :D

A z tym EB i Meskimi fajkami dobre ;D ;D ;D

reklama
Do góry