reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Tampony EB dobre :laugh: :laugh: :laugh: a tak apropo to polecam wam tampony z biedronki Soft sie chyba zwą rewelacyjne sa jak OB a cena 5,99 za 32 szt normalnie w szoku jestem kupiłam bo nie było innych a tu taka niespodzianka naprawdę sa super
Moja kolezanka kiedys w barze poprosiła o piwo Żytnie a kelner patrzy na nia jak na głupią a ona : no co piwo zytnie proszę i dopiero ja uswiadomił że albo żywiec albo zytnia :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Moja kolezanka kiedys w barze poprosiła o piwo Żytnie a kelner patrzy na nia jak na głupią a ona : no co piwo zytnie proszę i dopiero ja uswiadomił że albo żywiec albo zytnia :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Nathalie pisze:tampony EB... :laugh: :laugh: :laugh:
klucha
Fanka BB :)
Dziewczynki wszystkeigo najlepszego z okazji naszego pierwszego dnia mamy. Pamciu Tobie tez wszytskiego naj z okazji imienin, a moc całusków dla wszytskich mini solenizantów których ominełam w tym tygodniu z powodu mojej nie obecności. odezwe sie wieczorem i sie wytłumacze, teraz uciekam i jeszcze raz duzy buziak dla wszytskich.
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Karina Gabunia ma przesliczne te włoski ale wam zazdroszcze :laugh: :laugh: :laugh:
i pamietaj Kacperek to mój zieć :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Paula no cudeńko takie rosnie że hej - przesliczny :laugh: :laugh: :laugh:
obciałas mu może włoski ???
Filiponek tez super chłopisko, Al jak zwykle zawodowo na zdjęciach wychodzi :laugh: :laugh: a Pepiś rozwalił mnie tym arbuzem - bosko :laugh: :laugh: :laugh:
i pamietaj Kacperek to mój zieć :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Paula no cudeńko takie rosnie że hej - przesliczny :laugh: :laugh: :laugh:
obciałas mu może włoski ???
Filiponek tez super chłopisko, Al jak zwykle zawodowo na zdjęciach wychodzi :laugh: :laugh: a Pepiś rozwalił mnie tym arbuzem - bosko :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Wandziu dziekuję za życzonka ale to chyba tak na przyszłość bo ja imieniny obchodzę 6 czerwca
Za to Pamcia na 100% dzisiaj
A dla naszej małej solenizantki w dniu dzisiejszym:
Za to Pamcia na 100% dzisiaj
Wszystkiego najlepszego Paulinko, dużo miłości i życzliwości ze strony rodziny, pociechy ze swojej kochanej córuni i wogóle spełnienia marzeń!!! :-* :-* :-*
A dla naszej małej solenizantki w dniu dzisiejszym:
Weronisiu wszystkiego najlepszego, najpiękniejszego, najcudowniejszego, niech mamusia i tatuś kochają Cię najbardziej na świecie, uśmiechaj się jak najczęściej!!! Buziaczki od cioci i Kacperka :-* :-* :-*
Podziel się: