reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ja jestem podniecona bo jutro ide kupic Hnai kaszke pierwsza ::) ::)

a teraz ide spac.A dla wszystkich paulin obchodzacych dzis urodziny wszystkiego naj naj!!

reklama
Tampony EB dobre :laugh: :laugh: :laugh: a tak apropo to polecam wam tampony z biedronki Soft sie chyba zwą rewelacyjne sa jak OB a cena 5,99 za 32 szt normalnie w szoku jestem kupiłam bo nie było innych a tu taka niespodzianka naprawdę sa super

Moja kolezanka kiedys w barze poprosiła o piwo Żytnie a kelner patrzy na nia jak na głupią a ona : no co piwo zytnie proszę i dopiero ja uswiadomił że albo żywiec albo zytnia :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Dziewczynki wszystkeigo najlepszego z okazji naszego pierwszego dnia mamy. Pamciu Tobie tez wszytskiego naj z okazji imienin, a moc całusków dla wszytskich mini solenizantów których ominełam w tym tygodniu z powodu mojej nie obecności. odezwe sie wieczorem i sie wytłumacze, teraz uciekam i jeszcze raz duzy buziak dla wszytskich.

W DNIU MAMUSI ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO CO NAJPIEKNIEJSZE

rece2no.png

No doczytałam wreszcie

Najlepsze życzenia dla wszystkich mamuś a także dla Magdy z okzazji urodzinek i Pamci z okazji imieninek oraz dla wszystkich małych grudniowych solenizantów
:laugh: :laugh: :laugh:

Karina Gabunia ma przesliczne te włoski ale wam zazdroszcze :laugh: :laugh: :laugh:
i pamietaj :mad: :mad: :mad: :mad: Kacperek to mój zieć ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Paula
no cudeńko takie rosnie że hej - przesliczny :laugh: :laugh: :laugh:
obciałas mu może włoski ???

Filiponek tez super chłopisko, Al jak zwykle zawodowo na zdjęciach wychodzi ;) :laugh: :laugh: a Pepiś rozwalił mnie tym arbuzem - bosko :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Wandziu dziekuję za życzonka :) ale to chyba tak na przyszłość bo ja imieniny obchodzę 6 czerwca :)

Za to Pamcia na 100% dzisiaj :)

Wszystkiego najlepszego Paulinko, dużo miłości i życzliwości ze strony rodziny, pociechy ze swojej kochanej córuni i wogóle spełnienia marzeń!!!  :-* :-* :-*

A dla naszej małej solenizantki w dniu dzisiejszym:

Weronisiu wszystkiego najlepszego, najpiękniejszego, najcudowniejszego, niech mamusia i tatuś kochają Cię najbardziej na świecie, uśmiechaj się jak najczęściej!!! Buziaczki od cioci i Kacperka  :-* :-* :-*

Do góry