reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dzień dobry :)
U nas leje od samego rana :( ale przynajmniej pospalismy sobie do 9 :) nawet w taki ponury dzień trzeba umieć znaleść jakieś plusy a największy dzisiaj to chyba taki że jest Dzień Mamy który po raz pierwszy możemy obchodzić  :D a to jest wielkie szczęście  :D :D :D

Wszystkim Mamusiom Grudniowym życzymy razem z Kacperkiem wszystkiego co najlepsze, uśmiechu na twarzy, odpoczynku, miłości, radości z najmniejszych rzeczy tj. pierwszy ząbek,  słowo "mama"  :laugh: czy poprostu uśmiech własnego dziecka  :D, spełnienia marzeń oraz samych przyjemnych w życiu chwil!!! Buziaczki  :-* :-* :-*

reklama
Karina to super, że Gabrysa już sama zasypia w łóżeczku :) My nie mieliśmy z tym problemu, bo Kacper zazwyczaj po kapieli zasypiał nam przy jedzeniu lub po jedzeniu więc go kładłam od razu do łóżeczka a teraz nie zawsze od razu zaśnie ale kładę go do łóżeczka robię mu noc tzn. zasłaniam zasłonki, włączam ciuchutko radio i trochę sobie poleży, pogada i sam zasypia, najwyżej nieraz kilka razy tylko do niego pójdę włozyć mu smoka :) ALE KOCHANE TE NASZE DZIECIACZKI :D

Didi jak Twoja wątroba czy coś tam innego??? albo lepiej jak Twój brzuch dzisiaj? Mam nadzieję ze już lepiej że w końcu jakaś tableta pomogała :)

Dziewczynki Kacperek dziękuje za komplementy :laugh: :laugh: :laugh:

Ja już po kawce porannej i zjadłam 3 bułeczki śniadaniowe do niej :D lecę teraz do Synka troszkę....

Hej hej babeczki

Solenizancikom wszystkiego najlepszego

Wszystkim mamusiom radości i miłości, i jeszcze więcej dzieciaczków do kochania i całowania

A na reklamie tez płakusiałam, pięęęęknaaaa!!!!

no i chyba nie mam siły nadrabiać, jeszcze sie nie otrząsnełam z imprezowania z okazji urodzin mojego Krzysiuńcia - a dziś jeszcze poprawinki ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Miłego dzionka zycze

Wszystkim mamusiom zycze usmiechu na twarzy, wszystkiego dobrego, wiele radosci i pociechy ze swoich dzieciaczkow !!!!

Weroniczce zyczymy radosnych chwil w zyciu, zeby rosla zdrowa i zawsze byla usmiechnieta...

A Filipkowi z okazji imieninek zyczymy zeby zawsze tak grzecznie szedl spac mamusi ;D ;D ;D

Jestem i ja hej

My dopiero wstalismy :laugh: mały ma niezłe osiągi w spaniu, ale to po mamie ;)

Dołączam sie do życzeń dla wszystkich mamuś ja to juz weteranka , zobaczycie coto za radocha i wzruszenie jak będziecie zapraszane do przedszkola czy szkoły na uroczystości i tam wasze dzieciaczki małe będą wystepowały ja to zawsze taka zaryczana siedze ze szok ::) :D

Ide sobie zrobic kawkę coby sie obudzic  :D mamy w planach wyjazd do sklepu porybki do akwarium ale ja jeszcze w piżamie :laugh:

Wanda za życzenia i pamięć Filipek dziękuje :D ale imieninki obchodził 5 lutego ;D

A jesli twoja Paulinka obchodzi dzisiaj to Fifi przesyła 100 gorących buziaków :)

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamusi!!!

Wereonisiu staruszko ;D ;D ;D ;D ;D wszystkiego naj!!!!

My dzis od 6tej na nogach,bo z Haia na zastrzyk jechalismy.Hania wczoraj swietowala moje urodziny i nie spala do 00.40.Ja spalam,moj szanowny małżonejk sie nia zajal.A przy okazji ogadal gale boxu!!!

Doniu - to skoro Filipek dzis nie obchodzi, to my tez nie :p hehehe :) Pierwsze Pauliny sa 26 stycznia i wtedy powinna obchodzic - ale jeszcze czas zeby wybrac :)

Pamciu - Ty dzis obchodzisz za to imieninki bankowo ;D Takze wszystkiego dobrego :) Oby Lenka byla zdrowa i zawsze byla oczkiem w glowie swoich rodzicow :)
Paula - jesli dzis rowniez obchodzisz (ale cos mi sie kojarzy ze Ty w styczniu obchodzilas) to rowniez wiele ciepla rodzinnego, wiele radosci , zdrowia i pomyslnosci :)

reklama
No to my ogólnie dla wszystkich Paulinek , które obchodzą dzisiaj imieninki przesyłamy życzenia i buziaki ;D

Ale mam lenia, nie moge sie ubrac ;)

Do góry