reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hi hi, Moskitku ale mnie rozbawiłaś!!! :laugh: Przypomniało mi się jak kiedyś poprosiłam w kiosku o tampony EB... :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Kochane Mamusie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAJI DNIA MATKI!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Zeby dzieciaczki sie jak najwiecej usmiechaly, zeby nie bolaly ich brzuszki i pyszczki i zeby tesciowe albo sie zmienily, albo pozamienialy w zaby, i zeby mezowie coponiektorzy sie w garsc wzieli!!

I JA TEŻ ŻYCZĘ WSZYSTKIM MAMUSIĄ POCIECHY ZE SZKRABÓW I DUŻO PRZESPANYCH NOCY Z OKAZJI DNIA MATKI!!!!!!!!!!!!!!!!
391midi1wt.jpg

A Cypryś obudził sie o 6 na mleczko i stwierdziłam że już nie ide spać tylko czekam na Didi :)

ja jestem , moj ancymon od tej 17 spal do 3, a potem do 8, kochany facet dal sie mamci wyspac w jej swieto

wszystkim mamuskom stu dlugich lat zycia i wiele radosci z dzieciaczkow :)

milej kawki porannej

reklama
witam wszystkich!ja tylko na chwilke bo lece do mamy i do szczepienia!!!

wszystkim mamusiom wszystkiego najlepszego!!!!!duzo cudownych dni macierzystwa i zabaw z dziciaczkami!!wszystkiego naj naj!tak widzialam ta reklame moze i leciala w zeszlym roku ale dopiero teraz my zwracamy na nia uwage!!!jest cudna

dobra dziewczynki my idziemy sie kluc-niestety!!!

Do góry