reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

dziewuszki kochane nie gniewajcie sie za mój podły humor dzisiaj tak mnie dopadło jakos ::) ::) ::)

Wybaczycie
:p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
PIERWSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i tak to jest ja otworzylam 3 piwko a wszystki mnie zostawily i musze sama pic :( oj ja biedna :(

dobranoc

no to ja trzecia..:)

tez mialam klopoty z wejsciem na forum..kurcze wsyswietlalo mi ze nie ma takiej strony i dopiero sie u dostalam..:)

u nas dzisiaj wieje troszke bardzo..ale coz jakos damy rade isc na spacerek...a mi glowa peka i jestem troszke smutna...bo przeczytalam komentarz mojego Potra na stronce Alutka na bobasach..buuu...biedny ten moj chlopek ..napisal ze on juz nie cche ogladac fotek malego bo mu baaarzo smutno..a malusek taki duzyjuz..

Dzień dobry :)

Czwarta :D

Wchodzę na forum i myślę, że niewiadomo ile nadrabiania będe miała a tu nic nie ma prawie :o :o :o chyba wszystkie siedziałyście na czacie albo nie wiem gdzie ;)

Asiu już dawno Ci wybaczyłyśmy, każdy może mieć zły dzień :)

Didi no to smutne ale już nieługo się zobaczycie i szybko nadrobi stracony czas, Alutek da mu do wiwatu :D i jeszcze będzie miał dosyć ;) nigdy więcej nie powie, że jak Ty możesz być zmęczona siedzeniem w domu ;)

z tego co widzę to chyba forum nie działało...to dobrze, ze wcześniej nie wstałam ;) pospaliśmy dzisiaj do 9 :laugh:

u nas pogoda taka sobie, narazie nie ma słonka :(

no to ide nakarmić Małego Łobuziaka :)

Miłego dnia życze wszystkim i żeby humorki dziś były lepsze!!!

PAula..ja tez mu powtarzam  ze jeszcze bedzie mial dosyc synusia..:)..i juz mu zapowiedzialam ze jakbedziemy razem to on wszystko bedzie robil przy malym..a ja bede tylko cycka mu przystawiala..a tak inne amku ..tatus ..pielucha tatus..kapiel tatus..spacery tatus..basen tatus co zrobi z przyjenoscia ..:D..a mamuia w tym czasie bedzie odpoczywala albo towarzyszyla nic nie robiac..:D..no ale domem bede sie zajmowala oczywiscie..:D..aa..Piotr najbardzej zaprotestowal tylko na pieluche hahahahpytal czy bedzie musial mu zmeniac.

aaa..wiecie co zroblam..taka slamazara zemnie wylalam cala szklanke herbaty na biurko..polowe z niech znalazlo sie na klawiaturze..ale jest ok..jak jeszcze nie zaczela swirowac zliterkami..:D..no i tyle co sie napilam..

Didi ale bedziesz miala fajnie ;D ;D już Ci zazdroszczę ;)

A my w niedziele jedziemy do tesciow juz mnie ciary przechoda na sama mysl i szukam dobrej wymowki ale tym razem cyba sie nie wymigam buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tak bardzo nie chce jechac moze mi poradzicie jak sie wymigac bo ja nie mam weny :( a to ze mi sie nie chce to zadna wymowka w oczach mojego meza :( :( :( :( caly tydzien zero wytchnienia a tu jeszcze musze jechac na niedziele no wk*** mnie to jak nie wiem :p :p :p i juz kipie

czesc dziweczyny!!!
Karinko nie obraze sie ale musze zobaczyc ten serial bo nie wiem kto to!!!

Dziewczyny dzis ja mam zjebany humr od rana!co sie cholera okazalo-ze kur.. moj tesciu ma wolne a jak nie wiecie to mieszkam z nimi!!hu. by to szczelil!!!ale jestem zla!!!!wstal cholera jasna rano zjadl zostawil syf w kuchni i oszedl sobie zadowolony jak gdyby mial sluzaca ktora posprzata-o taki h..! :mad: :mad: :mad:

reklama
a tak wogole to swietne slonko u nas swieci i jak tylko Szymus wstanie to isziemy na polko i do mojej mamy-zeby odstresowac!!!a tak apropo tez nie dalam rady wejsc rano na forum... ;)

Do góry