reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witam was.
Humor też mam dzis bardzo kiepski  :mad:  - nie wiem czy mi bilety do Włoch nie przepadną bo cipy w urzędzie paszportowym nie chcą mi przyspieszyć wydania paszportu dla Gabrysi a do mojego jej też nie dopiszą bo mam na nazwisko panieńskie! Wystarczyło by trochę dobrej woli z ich strony ale to chyba za wiele - przełożyć wniosek z kolejki - i wcale nie mają nawału wniosków także niczym to im nie szkodzi. Nie rozumiem jak można być yak nieczułym - choroba mojej mamy to nic... powiedzieliże śmierć potraktowałyby jako zdarzenie losowe. Nie chce mi sie juz jechać . Na dodatek siostra mnie dobiła - po co ja tam jadę z dzieckiem - moglam jechac lepiej nad nasze morze!

Jesteście superpłodne w postach wiec mam ten sam problem co Moskito i Steffi - ale dziś zaopatrzyłam sie w karteczkę i ołówek i mogę pisać:

Paula - jak mozesz to poszalej także za mnie  :laugh:  bo ja juz naet nie wiem jak to się robi  :laugh:

Ewela - to my już prawie dziewice na nowo narodzone! Adam się śmieje że księdzem już może zostać!
Co do aparatu to też niedawno kupowaliśmy nowy bo wycenili nam naprawę starego ( obiektyw)na 800-900! A nowy kosztuje 1400! - Kupliśmy nowy ten sam model ze względu na karty pamięci a stary nam słuzy do przerzucania fotek.

Magdamaj - chyba każdej z nas czasami sie zdarza taki stan- " rozczochrany dresiarz", coś w rodzaju Marty z MjakMiłość.
Czytam o waszych dzisiejszych "pociechach" i aż dziw mnie bierze że moje dziecko jest dziś takie grzeczne.  

reklama
didi na ktora idziesz na szczepionko ??? ja zapraszam. moze pojdziemy na spacerek nad wisle,zobaczymy...

kto oglada na wspolnej ??? Normalnie mam taka nerwice ze szok!!!! Walnęłabym tą Marię!!! Taka tesciwa-zgroza!!

U mnie niestety ten czat nie działa :(

Ewela - troszkę mi przypominasz Kingę z serialu "Pierwsza miłość"? Chyba taki ma tytuł. Mam nadzieję , że sie nie obrazisz?!

Nathalie - moja gwiazda zawsze jak ma jakiś ładny, nowy ciuszek to zaraz go "ozdobi".

Steffi Tobie również życzę wszystkiego co najlepsze, oby ta budowa jak najszybciej się skończyła, zebyscie razem zamieszkali w swoim domku, spełnienia marzeń!!!!
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Karina przykro mi z powodu tych głupich urzędasów w biurze paszportowym :( nic już nie da sie zrobić??? na kiedy chcą Ci wydac paszport, bo bilety chyba macie na 18 czerwca jak dobrze pamietam??  ::)

Skorzystałam z okazji ze Paweł się kąpie i wskoczyłam na chwilkę na bb  :laugh: ale już zmykam szaleć  ;D ;D ;D

DOBRANOC :)

Dziekuje bardzo dziewczyny za zyczenia i Steffi życzę ci również wszystkiego naj naj - nie wiedziałam że też Asia jesteś :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry