reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

nie moge otworzyc albumiku-szlag by to trafil!!!komp mi muli strasznie!!!!!wszystko mnie wkurza od samego rana!!!ble.........

reklama
Gdzie wy wszystkie jestescie????

Didi ogladalam zdjecia Albercika-cudniutki jest!!!powiedz mi ile wazy???

Karinko a twoja Gabi to bedzie serca lamac-bedziecie musieli kupic wilczura zeby facetow odganial od domu!!! :) :) :)

Cudniutkie te dzieciaczki!!!!wszystkie!!!!!tylko tak mi muli net ze czekam na otwarcie strony 20 min!!! :mad: :mad: :mad:

No chyba tak!!!nie mam pojecia gdzie sie wszystkie podzialy!!!

Powiedz mi jak sie czuje Cyprys???wyzdrowial juz???taki biedulek na tych zdjeciach byl ze az sie serce kraja jak widzi sie takie biedne chore malenstwo?!!!!

Hej

Ja tez jestem wkleiłam zdjatka Filiponka :laugh:

Jestem po imprezce, druga kawa mnie stawia na nogi ;) :laugh:

dzień dobry!
U nas humor o niebo lepszy! Juz sie pogodziłam z tym ze moge nie polecieć do Włoch. Trudno - ściany głowa nie przebiję choć nadal mam nadzieję ze sie uda, tym bardziej że teraz mają krótkie terminy.
Gabi obudziła sie już o 7 i zasnęła dopiero  o 10.15 - zaraz chyba się obudzi.  ::)

Didi - ja to samo rabiłam jak Adam przyjeżdzal na urlop - musial robic wszystko przy Gabrysi ja tylko dawałam instrukcje. Ale ze spacerami ostrożnie - Jak wysłałam raz szwagra na spacer to 2 babki go zaczepiły   :laugh: , tu niby o wózek sie zapytać , jaki ładny bobasek itp.
Moj Adam jak przyjechał na święta to nie mógł wyjechać bo teraz Gabi jest juz taka kontaktowa rozumna i pocieszna  - starsznie ciężko mu było. :-[ Ale pocieszam go ze to już tak niedługo....

Ewela - dzieki w imieniu mojej Kruszynki.
Wiesz ja ciuszki kupuje w kazdym mozliwym miejscu - sklepy, allegro, siositra troche w lumpeksach a część to prezenty i spadek po siostry córci. Uwielbiam kupować ciuszki mojej dziecince - a na sobie ostatnio oszczędzam   ::) - jak wróce do pracy to zadbam o własną szafę - na razie chodze na sportowo, na luzie.

Dzis muszę wysprzątać całe mieszkanie - taki mam ambitny zamiar a wiczorem pouczyc się włoskiego - ciekawe czy coś mi sie uda zrealizować.

Donia wlasnie wrocilam z albumiku!cudowny jestem-i jaki duzy!!!tak tak zabawki i buzka-najlepsze co moze byc!!!!!

Wlasnie sie zastanawialysmy z Cyprysiowa gdzie was wszystkie wywialo!!!!

Ewela ja jestem troche nadrabiam wczorajsza nieobecnosc :D

A mały terrorysta sie obudził wiec chyba rusze do sklepu cosik na obiad zakupić , tylko co?? ::)

Włączyłam bajeczki małemu to moze da mi sie ubrac :laugh:

reklama
dziewczyny posluchajcie kaczuchy na jednynce-przemawia i 2 bledy juz popelnil-hehhehehhehe!!!!!!!!!!!!!!co my to mamy za prezydenta-----ble.........

Do góry