reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

sTEFFI nie wiedzialm ze masz na imie joanna-Wszyskiego naj naj naj!!!

Cyprysiowa Twoja wnuczka podobnie jak cyprys tak sobie:) ;)

reklama
No nareszcie udalo mi sie nadrobic wszystko!chyba wszedzie brzydka pogoda i dlatego jest tak duzo postow do czytanWszystki Asiula wszystkiego najlepszego z okazjii imieninek,dobrych mezow,samych slonecznych dni i duzo duzo usmiechu na twarzy!!!

Paula no to pewno bedziesz miala milutki wieczor-boze jak ja ci zazdroszcze ja juz nie pamietam jak sie to robi... ;) :laugh: :laugh:

Magdus dzieki za komplementy!pazury jeszcze wtedy mialam swoje a teraz juz tipsiory!!!dobrze ze mnie teraz nie widzisz tzn moich wlosow juz nie sa tak fajne bo facet wyjechal a maly daje popalic a matka dresiara i czarownica!!! :laugh:

Natalko tobie tez dziekujemy za komplementy i dodamy zdjecia jak zakupimy nowy aparat,bo naprawa tego starego kosztuje 400 zl wiec lepiej kupic nowy tylko ze jeszcze nie wiemy kiedy!!!ale powklejam jeszce jakies jak bede miec wiecej czasu!!! :) :)

Cyprysiowa ja myslalam ze zartujesz z tym arbuzikiem ale weszlam do albumiku!az mnie zatkalao!najwazniejesze ze Oskrabinka czuje sie juz lepiej bo juz lepiej wyglada,ale myslisz ze mozna dawac arbuziki??? :) :)

ewela arbuzik jest pierwszym owocem jaki mozna wprowadzic,nawet wczesniej od jabuszka poniewaz to praktycznie sama woda :)

wanda oburzona jestem normalnie !! twierdzisz ze ja sie o ciebie nie pytalam ??? osz ty chyba z 2 razy!! ;)

Steffi i Sorbus wszystkiego co najlepsze z okazji imieninek Asie nasze kochane!!

reklama
hej hej heeeejjjjj...:)..ja tez bede naczaciku..:)..

Natalia..kurcze nie moge wejsc na didi...pokazuje mi ze jestem juz zalogowana..:(..zabije tego kto wlasnie namnie..a fujj

Kamila a ja w piatek bede blisko bo idziem na szczepienie..:)..uwazaj bo moze wpadne do Ciebie..:D ..bo nie mam nic w planach jak narazie chyba ze siora cos wymysli..:)no i zalezy jak bedzie czul sie Cyprys

Do góry