reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

no mnie tez na chwile wywiało bo maly marudzi i nie chce zasnac!! a czuje sie juz dobrze jeszcze troszke katarku ma ale juz lepiej :)

reklama
Kacperek właśnie zasnął a ja dopiero zjadłam śniadanie :)
Musiałam porobić przelewy...nieszczęsne rachunki :( i załatwiałam sprawy (narazie telefonicznie) związane z moim wychowawczym tzn. co i kiedy mam złożyć do zasiłku rodzinnego....bede dostawać 443 zł miesięcznie  ::) (dobre i to) + dostane zasiłek porodowy 1000 zł :) .... już myślę na co to wydam ;)

Jak Kacper wstanie to idziemy na spacer i do przychodni po recepte na mleko...mały żarłok tak je że nieługo nie wyrobimy na to mleko...bez recepty kosztuje 24 zł puszka  ::) a to starcza na pół tygodnia  :p nie ma to jak cyce  :)

No hejka. Tak tak, Paula siedziałyśmy na czacie chyba do północy, ja przynajmniej poszłam o tej porze. A spać poszłam o 1.00 bo musiałam walczyć z wirusami (znalazłam aż 28!!!) i przygotować się na korki na dziś rano. Dobrze, że już po.

Karina ależ Gabrysia ma zachwycającą czuprynkę! Ma chyba najdłuższe włoski ze wszystkich forumowych dzieciaczków. A II miejsce zajmuje Ada. Możecie pleść swoim kruszynkom warkoczyki? Hi hi!  :laugh: No i coś chyba przegapiłam - zaraz polecę poczytać o paszporcie - to do Włoch trzeba mieć paszport??? My się wybieramy w przyszłym roku, więc warto wiedzieć takie rzeczy.

Laski, wpuścicie moją wiadomość czy nie? Hm? Trzeci raz ją wysyłam już.  :mad:  ;)  :laugh:

Jasna dupa! czwarty...

no nareszcie cos sie ruszylo!!!!!!!!!!!!!!a moje Dzieciatko nie chce sie obudzic-spi od 9 a taka ladna pogoda-znow bedzie wojowal w wozeczku bo sie lord maly wyspi!!!! :) :) :)

ewela1 pisze:
dziewczyny posluchajcie kaczuchy na jednynce-przemawia i 2 bledy juz popelnil-hehhehehhehe!!!!!!!!!!!!!!co my to mamy za prezydenta-----ble.........
ble... bleeeee...

Nathalie- Ada ma chyba dłuzsze - tak mi sie zdaje. Spokojniemozemy juz czesac nasze pociechy tylko to raczej niezbyt bezpieczne - ale mala spineczka pomaga bo wloski jej wchodza o czu a podobno nie wolno jeszcze obcinać - nie wiecie dlaczego?

nie moge sie wepchać! 4 próba.

reklama
nie wiem czemu nie mozna obcinac ale moja mama jest gryzjerka wiec ja dzisiaj zapytam!!chodziaz Szymusiowi obcinala juz grzywke!!!! :) :) :) ;)

Do góry