reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

haha...Magda..nono...uwazaj..bo jak 2 plata figle to juz niebezpiecznie sie dzieje..:D..

KAmila..no  wiesz niewiedzialam ze Cyprys juz tata jest..:D..no ale cieszy mnie to ze juz lepiej sie ma chlopaszek maluski..

Jsorbek..w czache dostaniesz zobaczysz...jak to nikt Cie nie zauwaza noo..a ja to co..przecierz czesto do Ciebie zie zwracam ..>:D..

a teraz specjalnie dla Ciebie..

Niech Ci słonko ciepło gra, niech Twój uśmiech długo trwa, nie trać swej wesołej minki dziś są Twoje imieninki!

reklama
sorbek no ja mysle!!  ;D  ;) a teraz sa juz nowe zdjecia na ktorych jest zadowolony jak niewiem bo dostal dzis w nagrode za dobre sprawowanie swojego pierwszego w zyciu arbuzika ;)

magduś czy ja o czyms nie wiem ??? Już jestem babcia hmmm ciekawe :) to jak sie czuje moja wnusia ??? :)

Wlazlam tu zlozyc zyczonka imieninowe, bo dzis moja siorka ma (Zuzia) i wiem ze obchodzi razem z Joanna... no ale najpierw nadrobilam grudzien - niepotrzebnie !!!!
Asiu - w dupe to Ty chyba dawno nie dostalas :p :p :p :p :p :D :D :D :D czuje sie normalnie obrazona !!!! Przeciez ja sie nawet z Toba klocilam raz :p hehehe :) Wiec przestan tutaj jakies glupoty pisac... No to ja powinnam sie tez moze wkurzyc, ze przez weekend do poniedzialku jak mnie nie bylo, tylko Wiola i chyba wlasnie Paula spytaly gdzie jestem :p hehehe ;D ;D ;D
no...to opierdol byl, to teraz zyczonka ;D

Joanno (Jsorbek i Steffi) - z okazji Twoich imieninek chcialam zlozyc Ci zyczonka najszczersze i najsympatyczniejsze, czyli tak jak pisalam kiedys do Didi: zdrowia, szczescia, pomaranczy, niech Ci mily nago tanczy ;D ;D ;D

wiecie co...... ale jaja....ja też mam dzisiaj imieniny :) .... przez tą całą budowę już nawet nie wiem jaki jest dzień tygodnia ::)

No i jeszcze zyczonka wszystkiego dobrego dla naszych maluszkow, ktore maja dzis swoje swieto : Ingusi i Majeczki ;D

Kamila dobrze, ze Cypryś już lepeij sie czuje to i humorek od razu lepszy  :D

Asiu dziękuję ale to ja raczej powinnam Tobie zyczyć miłego wieczorku!!! :) No właśnie niech Ci mężuś nago tańczy skoro Ty nie mozesz ;)  ;D

No to ja zmykam, bo wreszcie musimy się z domu wyrwać, zaliczymy spacerek i przy okazji pójdziemy po tate :)

Narazka

Wandzia a ja dzisiaj twoja MEXICO potrawe robie .... mniamnia mniam na sama mysl

dzisiaj mnie z letka szlak trafial z okazji nic-nie-mozenia-do-zrobienia bo malutek jest extra-mega absorbujacy taki AB-SORBEK :) :) :)

INGUSIA- wszystko dobrego - rosnij zdrowa!!! i sliczna i madra!!!! i WOGOLE SUPER DZIDZIA!! aha i grzeczna dla mamusi

Kamila - biedny Cypryś że chorutki, mam nadzieję że szybko wróci do zdrówka...super zdjątka z arbuzikiem

jsorbek - przyjm życzonka wszystkiego najlepszego w dniu imienin od imienniczki
;D

no i mam ten sam problem co Moskito...nadrabiam a potem zapominam co napisać chciałam

reklama
o nadrobila m i wiidze ze nam wszystkim dziciekai daja w kosc - ech uch stęęk

ja tez dzisaiaj bylam bliska lez
dobrze ze chociaz zdazuylam glowe umyc bo juz wogole
ale normalnie to jestem kocmoluch i kopciusszek i rozczochrany dresiarz...

no normalnie nic tylko plakac albvo sie smiac ;D ;D ;D ;D

Do góry