reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Magduś na piwko zapraszam a głowa tez mi pęka dzis
A ja wiem że majusia piękna ale miło tak posłuchac czasem :p próżna jestem :-[ :-[ :-[ :-[
dzieki za życzonka

reklama
to chyba jak kaazdy!Majeczka sliczna i tak sie slicznie usmiecha!i takie wesole oczka ma.Wesola kobitka!

Paula wypluj!!!!tfu tfu!!

dzieki magduś

ale mi się nic nie chce dziś nawet się zebrac nie mogę żeby tabletkę łyknąć

Tfu, tfu!!! skoro nie chcesz ;)

Asiu wiem jak sie czujesz też niedawno tak miałam, ale naszczęście już @ mi sie skończyła i dzisiaj poszalejemy, bo wreszczcie wzięłam 14 tabletek i możemy już mieć pełne zabezpieczenie ;D

-witajcie w ten przepiekny dzionek :)
dzisisaj Pipiś jest w dobrym humorku,troszke go katarek meczy ale jest ok.

sorbek!!!!!!! Moich postow do ciebie nie zauwazasz ???  :( mi tez sie czasem zdaje ze mnie nikt nie zauwaza,ale potem cos sie wydarzy i pisza do mnie a pozniej nic...cisza przez dlugi dlugi czas i tak w kolo.Napewno tak ma kazda z nas.Jak nas opuscisz to przyjade do tego twojego Olkusza,znajde cie i cie przypne łańcuchem do komputera i z nudow zaczniesz do nas pisac!!!!! Jutro bedzie dobrze.

ana  dziekuje za linka.
bydgoszczanki ponawiam pytanie co ze spotkaniem!! ???

Natalko ja tez jestem za czatem.   Dzisaj wieczorem wszystkie maja byc na czacie!!basta!!

Paula to miłęgo wieczoru ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Cyprysiowa
dobra już dobra przecież widzisz że klikam kurcze i przestac nie mogę ::) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

zdrówka dla Cyprysia taki bidulek kochany na tym zdjęciu

kamila wlasnie ja tez bym pojechala do olkusza do baszty na piwko lub do akwarium.Kiedys chyba tam bylam.Kamila Hania powiedziala na Cyprysia tata!! ;)

reklama
witam w klubie wisielczego humoru i bolacej glowy co za dzien    :p

Asia najlepszego w imieninki  ;D  :-*

my juz wrocilismy nie bylo zle jak tylko autko jedzie to jest cisza i zaciekawienie wiec git  ;D a tak sie balam co to bedzie

Do góry