reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agnesa dziękuje za książke babycook  :D super jest tak książka  :D

Kamila ciesze się że sobie oboje odpoczeliście :) oby Cypryś szybko doszedł so siebie  :-*

reklama
Ewela synek chyba do Ciebie podobny nie ??? Sliczny tak jak cala reszta gruniowych dzieciaczków  ;D ;D ;D
mykam robic kaszke  ;D bo maly maruda sie obudzil i skramzi  ::)

ah i jeszcze jedno wlasnie wracam z albumiku a tam ewela!!!!! Wstałam i jest!!
       Ewela brawo !!!!!!!!!!!!!!

no i życzenia dla połrocznej juz INGUSI oraz pieciomiesiecznej MAJUSI STO LAT STO LAT NIECH ZYJA ZYJA NAM ....

Gabi roznie to mowia ale kolor ozu ma tatusia ale uklad ich moj!!! a ogolnie-kto to wie!!wlosy napewno mam moje-hehehhe!!!dobra lece bo ta mala gizda nie chce wogole spac!!!

A ja wdepłam złozyc życzonka dla Ingusi i Majusi wszystkiego najlepszego samych radosci i słodkości ;D ;D ;D ;D

Paula
podciaga sie sama jak za ręce się złapie nie sadzam jej w ogóle bo jeszcze za wczesnie ale to uparciuch mały i jak sie podciagnie to siedzi a tak staram sie nie. Ona w ogóle sie łapie za wszystko co się da i się podciaga nawet za gatki ale to akurat jej nie wychodzi po zamiast ona do góry to nogi do góry :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: I czasem trzyma się za skarpetki żeby do tyłu nie polecieć ;D ;D ;D ;D

A tak w ogóle to czasem mam wrażenie że oprócz Pauli to nikt mnie nie widzi ( tzn moich postów zwłaszcza na grudniu i zdjęć naszych też) :( :( :( :( :( smutne to więc chciałam powiedzieć od razu do widzenie i życzyć wszystkim dzidziusiom zdrówka a mamusiom radosci i pociechy z nich zwłaszcza że świeto nasze niedługo ;D ;D ;D

PAPAPAPAPAP ( pewnie bedę was posczytywać :p) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Jeszcze chciałam tylko napisać że Pipiś taki bidulek na tym zdjęciu i Kamilko wiem co przezywasz niedawno miałam to samo :( :( :( buziaki od Majeczki :-* :-* :-* żeby do zdrówka wracał szybko

jsorbek nieprawda ze nikt cie nie widzi!!!ja pisze do kazdego kto cokolwiek napisze!!!

Kamilko mam nadzieje ze juz dzisiaj jest lepiej>???

Hej Dziewczynki!

Malo mnie ostatnio. Przyznam ze nie mam czasu nadrabiac a ze nie lubie nie byc w temacie to trudno mi sie zabrac do pisania. ::)

Przeczytalam tylko troszke po lebkach...

Wanda gratuluje mieszkanka! Ale super!! ;D ;D

Cyprysiowa, bardzo wspolczuje choroby Maluszka. Taki biedniutki jest na tych zdjeciach!

Ewela - super Was ujrzec - fatycznie Maly ma po Tobie uklad oczu. Sliczny chlopaczek! :D

U nas dobrze. Maly jest wesolutki. Ma niestety wysypke - jestem w trakcie eksperymentowania z przetworami mlecznymi. Najwidoczniej nie toleruje nic. Dzis odstawiam wszystkie mleczne produkty i mam nadzieje, ze bedzie juz lepiej! Ech to nie na ten watek i tak. ::) ;D

reklama
Sorbuś no zaraz Ci w łeb przywalę!   :mad:  ;) Ja często do Ciebie piszę. Normalnie obrażam się!  :-[  ;) I przestań, wcale tak nie jest, że Cię nikt nie widzi, bo to nieprawda.  :-[ Masz tu zostać i koniec. O!

A wczoraj zapomniałam Cinapisać jak Ci strasznie zazdroszczę, że Majeczka już siedzi. I to jak długo.

Do góry