reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
dziewczyny ja się nie obraziłam wcale tylko tak mi jakoś przykro się zrobiło bo non stop czytam gratulacje z okazji tego czy tamtego i takie śliczne te maleństwa na zdjęciach a o Majutku nic nigdy (prawie ) i tak sobie pomyślałam że wolicie nic nie pisać a zresztą ryczec mi się chce tak mi jakoś dzisiaj dziwnie ( mam @ to może dlatego )
Gabi a zdjęć Oskarka to ja juz nie widziałam bardzo dawno a potem to juz tez nie pisałam bo mi przykro było : : :
Natalia dzieki bardzo
Gabi a zdjęć Oskarka to ja juz nie widziałam bardzo dawno a potem to juz tez nie pisałam bo mi przykro było : : :
Natalia dzieki bardzo
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Nathalie pisze:Sorbuś no zaraz Ci w łeb przywalę!
no przydałoby mi się dzisiaj bo taka jakas niemota jestem :laugh: :laugh: :laugh:
Nathalie
Fan(ka)
Sorbuś mi się wydaje, że to jest tak, że raz na 3 dni któraś rzuci jakiś komentarz typu "Jaki (ktoś tam) cudny!" i może Ci się wydawać, że o wszystkich coś się pisze a o Majeczce nie. Ale tak samo o innych dzieciaczkach nie. Uwierz mi, po prostu jest nas tutaj dość dużo i takie możemy odnieść wrażenie, ale to tylko wrażenie. A co do Twojego wcześniejszego posta o opuszczeniu nas - wybaczamy Ci, bo @ ma swoje prawa. :laugh:
Zawsze chciałam Cię zapytać - co Maja ma na czółku?
Zawsze chciałam Cię zapytać - co Maja ma na czółku?
Nathalie
Fan(ka)
No patrz, zapomniałam napisać, że zdjątka małego Szymusia są śliczne tylko jest ich zdecydowanie za mało... : Czekamy z niecierpliwością na zakup nowego aparatu (lub naprawę starego).
Acha, i jeszcze jedno - wszystkim serdecznie dziękujemy za życzonka. Jestem dumna jak paw z mojej córeczki. ;D Taka duża już! Pół roczku!!! Odziałam królewnę dziś w piękną sukienusię a ta najpierw się osrała i trzeba było jej założyć jakieś wsiuńskie rajstopki, a potem orzygała sobie kreację. : W swoim pięknym stroju wytrzymała całą godzinę... :laugh: :laugh: :laugh:
Acha, i jeszcze jedno - wszystkim serdecznie dziękujemy za życzonka. Jestem dumna jak paw z mojej córeczki. ;D Taka duża już! Pół roczku!!! Odziałam królewnę dziś w piękną sukienusię a ta najpierw się osrała i trzeba było jej założyć jakieś wsiuńskie rajstopki, a potem orzygała sobie kreację. : W swoim pięknym stroju wytrzymała całą godzinę... :laugh: :laugh: :laugh:
Nathalie
Fan(ka)
A tak w ogóle to co byście powiedziały na czata dzisiaj np. o 21.30? Przypominam linka http://www.polchat.pl/chat/?room=Grudniowe+Mamusie+2005
Kto będzie?
Kto będzie?
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Natalia to wklej swoja królewnę jak zrobiłaś jakieś fotki bo na pewno slicznie wygladała
ja mam dzisiaj imieninki więc wieczorek ( chociaż "platoniczny" bo @ zarezerwowałam dla mężusia ) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A Szymuś przesliczny tylko fotek mało Ewelka a poznokcie to masz faktycznie rewelka a nie przeszkadzają ci ???
ja mam dzisiaj imieninki więc wieczorek ( chociaż "platoniczny" bo @ zarezerwowałam dla mężusia ) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A Szymuś przesliczny tylko fotek mało Ewelka a poznokcie to masz faktycznie rewelka a nie przeszkadzają ci ???
Paula25
szczęśliwa :)
Natalio ja niestety odpadam nigdy mi nie działał czat i nawet po próbach zainstalowania Javy tez nie
Asiu nie pisz takich rzeczy że Cię nikt nie wiedzi!!!! Ja poprostu zawsze staram się odpisać każdemu dlatego zauważasz moje posty a poza tym to przecież po rodzinie będziemy nie ;D
Dziewczyny często piszą ogólnie z braku czasu ale napewno czytają Twoje posty, bo przeciez nawet takie długaśne jak np. Pamci wszystkie czytają Ja też kiedyś miałam takie wrażenie jak Ty ale nauczyłam się że nie zawsze muszę dostać odpowiedź na posta więc masz zostać z nami bo bardzo Cię tutaj wszystkie polubiłyśmy Ciebie i Majeczkę
Asiu nie pisz takich rzeczy że Cię nikt nie wiedzi!!!! Ja poprostu zawsze staram się odpisać każdemu dlatego zauważasz moje posty a poza tym to przecież po rodzinie będziemy nie ;D
Dziewczyny często piszą ogólnie z braku czasu ale napewno czytają Twoje posty, bo przeciez nawet takie długaśne jak np. Pamci wszystkie czytają Ja też kiedyś miałam takie wrażenie jak Ty ale nauczyłam się że nie zawsze muszę dostać odpowiedź na posta więc masz zostać z nami bo bardzo Cię tutaj wszystkie polubiłyśmy Ciebie i Majeczkę
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Pati fajnie że się odezwałaś, własnie ostatnio pisałam że Ciebie nie ma dobrze, ze u Was wszystko w porządku no mam nadzieję, ze wysypka szybko minie Artiemu i że znajdziecie przyczynę.
Podziel się: