reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witam wszstkich!

Najwspanialsze zyczonka dla malych solenizantow Ingusi i Majusi z okazjii malych urodzinek!!!rosnijcie duze i zdrowe swoim mamusiom!!!!tysiace buziakow!!!

reklama
Witajcież ;D

Wszystkim solenizantkom (Adusia, Ingusia ,Majeczka- to do Was ciocia pisze) składamy życzonka z okazji miniurodzimeczek!!!!Duużżżooo wszystkiego i naj naj naj

hehehe - juz miałam pisać,ze chyba nie nadrobie i będę nie w temacie!a tu dzięki Pauli postowi mniej więcej wiem co sie dzieje - dzięki Pauluś ;D

Mam nadzieje ze chorutkie nasze biedactwa szybko wyzdrowieją - przesyłam buziaka z witaminkami ;D

no i lece po butelke - bo Kalolo głodni

miłego dnia zycze ;D ;D ;D ;D mam nadzieje ze u Was ładniejsza pogoda niż u mnie ::)

Natalko dzieki za instrukcje! wkleilam pare zdjec ale niestety nie mamy aktualnych bo zepsul nam sie aparat i jestesmy na kupnie nowego!

Szyek wyrywa sie by pisac-jk l vjc7vb6z5zatx cv# t98

Hej hej!!

Ingusiu i Majeczo-solenizantki kochane wszystkiego naj i przede wszystkim duuuzo zdrowka!!!

Chyba wszystkie nasze dzieiaczki jak mamusie lubia pisac na klawiaturze.Bo Hania nie usiedzi spokojnie!

Hania ma sie chyba lepiej.Bo wczoraj miala sie gorzej niz przedwczoraj.No i zobacze jak jeszczebedzie kaslac mocno to pojde dzis do lekarza

Wkurzylam sie bo tesciowa taka zamartwiajaca,a nawet nie zapytala jak sie Hania czuje.W dupie to mam zreszta.Wale to!

Kamila mam nadziejj ze Cyprianek juz lepiej!!

jeszcze mi sie przypomnialo jak budze Hanie na leki,zaczynam ja przewijac a ona biedaczka nie moze sie obudzic,jest taka słodka.Tak mi jej szkoda budzc,ale co mam zrobic,po prostu musze!

Paula juz niestey wrocilam od taty. ::)
buziaczki!

Magdus dobrze, ze już Hania dzisiaj lepiej się czuje, oby szybko wróciła do pełni zdrowia!!! :-*

Ewela śliczny ten Twój Szymuś :) prosimy o więcej zdjęć... ;)

Wanda rzeczywiście niezłe ujęcie z tą poduchą :D a Wiki to chyba ma to po Tobie ;)

Kacperek zasnął więc idę umyć głowę...

Hej dziewczynki

Bardzo wspólczujemy chorym dzieciaczkom i życzymy zdrówka ;D

Małym jubilatkom Adusi, Ingusi i Majeczce przesyła buziaki Filipek z mamusią

Wczoraj nas nie byłobo jeżdziliśmy po mieście - kupilismy nowe akwarium superowe to które mieliśmy zaczęłonam przeciekać w nocy i rano lekko zalało pokój ::) :D

Jak tak czytam o kolkach i płaczu dzieciaczków to dziekuję ze mnie to nie spotkała ani razu kolki Filip nie miał i z płaczem tak samo nawet 10 minut mu się nie zdarzyło płakać :D

Wanda to pewnie sie już nie spotkamy w Bydgoszczy :D

A my dzisiaj na imprezkę znowu muszę wołać opiekunkę do dzieci :laugh:

Zaraz jak sie Fifi obudzi to śmigamy na spacerek , na poczte zostawic trochę kaski buuuu :mad:

Dobra więcej nie produkuje bo i tak tego nie przeczytacie ;D ;)

witam z ranka.
wiecie co my dopiero sie obudzilismy (ja i cyprys) teraz widac jak i ja i on bylismy wymeczeni wczorajszym ze by spac do 10.40!!!! zaraz ubiore malego i pojde na godzinke na spacerek.Mały chyba troszke lepiej,nie slyszalam w nocy zeby mial kaselek ale za to katar okropny a nie chce dac dojsc do siebie z gruszka!!

bydgoszczanki co z naszym spotkankiem ???

ana slyszalam cos o tych czopkach a napisz mi na co one pomagaja.

reklama
Fifi fajna sprawa Donia a jak mówisz do starszego synka ???  ;D ;D ;D ;D

a ja dzisiaj pierwszy raz pojadę sama z malym samochodem i sie cykam jak nie wiem  ::) w razie w zapięlam sobie fotelik z przodu ale i tak sie boję  ::) ::) ::) i jeszcze ten deszcz buuuuu

Do góry