reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ooo oprócz dzisiejszych małych jubilatek mamy jeszcze jedną ale dużą :laugh:

Asiu wszystkiego najlepszego, dużo miłości od Majeczki i męża, dużo uśmiechu na co dzień, oparcia w mężu oraz spełnienia marzeń!!!

reklama
Paula25 pisze:
ooo oprócz dzisiejszych małych jubilatek mamy jeszcze jedną ale dużą :laugh:

Asiu wszystkiego najlepszego, dużo miłości od Majeczki i męża, dużo uśmiechu na co dzień, oparcia w mężu oraz spełnienia marzeń!!!

Bardzo bardzo dziękuję :laugh: :laugh: :laugh:

Baabiiiiszony Wy moje ::) ;D ;D ;D ;D

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla Asii
Ale sobie wybrała @ termin przyjazdu :p Figlara jedna ::)

Natalia - ale by mi sie czat marzył ::) ::) a mój małżonek ma nową gre i pewnie mnie nie wpuści :mad: :mad: :mad:

Pati - dobrze ze wszystko wporządalu u Ciebie

Kurka siwa - a ja coś ostatnio nie mogę się dobrze zorganizować :mad: i potem ciężko mi sie tu wbić, ponadrabiam po łebkach i nie wiem co mam pisać, :( do odwłoka taka robota

Moskito pisze:
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla Asii
Ale sobie wybrała @ termin przyjazdu :p Figlara jedna ::)

dzieki bardzo
No małpiszon i tyle celowo to zrobiła :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Pati zapomniałam napisać że Maja też ma jakąs taka wysypkę ostatnio jak miała to Oilatum pomógł dzisiaj tez spróbuje może też spróbuj ?!?

Kurcze nie wiem co sie z mają ostatnio dzieje jest strasznie niedobra już siły nie mam albo płacze albo jojczy i nic tylko na rękach albo oczywiscie siedzieć ale ile można ::) ::)

Sorbek - ja mam podobny nastrój w dniu dzisiejszym!!! podejrzewam ze gdyby nie karmienie piersią i tabletki też dziś miałabym@ !!! zapraszam na kawę, pobiadolimy sobie razem ;D ;D ;D ;D ;D a nasze dzieci same sie ponoszą (chyba,ze Kacperek będzie zazdrosny)

hehehe - ja tam wole Fajranty ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

to ja Wam coś odnosnie papierosów - pracowała kiedyś Moskitkowa w sklepie ;D przyszedł pan i spytał - czy są papierosy męskie!!!a Małgonia szczyt obeznania odpowiedziała - EEEEe,panie wszystkie są męskie :p ;D ;D ;D ;D hehehehee - a okazało sie ze istnieją papierosy Męskie - ale o tym dowiedziałam sie juz po fakcie :laugh:

ps. prędzej zjadłabym glizde niz zapaliła Fajranta :p

a wracając do wątku - byłam ja u fryzjera i okazało sie ze juz niedługo będę jak Violetta V. , proces odrastania włosów w toku ;D ;D ;D bardzom rada!!!

dziewczyny, to ja tez sie wpycham z wlasna filiżanką ;D, jezu, jaki dzien dzisiaj ::) masakra, Stanisławek nie do opanowania, teraz rozumiem kobiety, ktore wychodza z domu jak stoja, w laczkach i jada w Polske nie wracając ;D zebyscie mnie teraz widziały - goła, bo smok śpi i nie chce go budzić, chata zapuszczona, a mialam w planach sprzatanie, ze spaceru dupa blada, a ja jestem padnieta i bez checi do zycia. Ta nasza kawka musialaby byc szatanska ;D HELP!!!

reklama
Moskitko bardzo chetnie bo tak jak dzisiaj to juz dawno sie nie czułam, poryczałam sobie troche tez, to mi pomogło odrobinke . Kurcze a z tą Mają to nie wiem co sie dzieje teraz śpi diablica a ja mam dosyć
Mocna kawa to to czego mi trzeba bo jeszcze głowa zaczeła mnie boleć

Do góry