reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
hejka z rana

Kamila mam nadzieje ze Cyprys juz lepiej sie ma

a co do Cytrusow to chyba pamietacie moja przygode z poczatku mojego matkowania..objadlam sie mandarynkami i maly mial kolke i wysypke..a tak to w swoim zyciu Al mial tylko 4 kolki a wydaje sie sie ze bylo ich milion bo kazda w nocy i 1 jak bylam sama a Piotrek w Poznaniu u kolegow..bo pozwolilam mu jechac

aaa..moje dziecko tez jezt rozwydrzone...wczoraj zasnal juz przed 20 ..obudzil siepo godzinie i chcial fiku miku ..poskakac sobie jak prezynka na nozkach i tak skakal do 22..a jak mial isc spac to awantura na maxa..no ale mama wygrala

czesc mamuski

mamy beznadziejn a pogode leje a my musimy isc do lekarza :( i potem na jakies zakupki dla mamy ;D bo niedlugo dzien matki ;) :)
oj nie podoba mi sie perspektywa latania z parasolka buuu

no wlasnie..ciekawa jestem jaki ja dostane prezent na dzien matki od mojego synuska..:)..marzy mi sie ze bedzie grzeczniusi i niebedzie marudzil bo tego dnia idziemy na szczepienie..:)

a ja z moja siostra zamowilysmy mamie pyyyycha torcik w ksztalcie sreca..:)..a napisem dla mamusi..:)..juz widze moja mame jak placze i oprocz tego jeszcze wyslalismy zyczenia do gazety..:)..

Witajcie :)
Ojej nie było mnie wczoraj wieczorem a tu tyle nadrabiania  ::) wybaczcie ale przelecę tylko pobierznie  :p
Kacperek leży właśnie na łóżku i się bawi i nie wiem kieyd mu się znudzi, pewnie zaraz bedzie krzyczał nim zdąże wypić kawkę :)

Najważniejsze dzisiaj to życzonka :)

Wszystkiego co najlepsze dla 6 miesiecznej Ingusi  i 5 miesięcznej Majeczki, dużo zdrówka, uśmiechu, radości i miłości a także jak najmniej bolesnych ząbków!!! Buziaczki  :-* :-* :-*.....a to od Kacperka t6fdedexsdfdghguuyjlhgv  :laugh:

tak, tak, życzonka najwazniejsze Ingusiu i Majusiu rośnijcie zdrowo i wesoło, sto tysięcy buziaków od cioci Any i Stasia :)

mamaCyprysiawspółczuję ogromnie takich nocek, my na poczatku mielismy pare razy taki koszmar, nie pomagał bobotic, noszenie, robiłam ciepłe okłady na brzuszek (w czaise ciąży wcinałam dużo pomarańczy - czy to może mieć zwiazek Agnesa?), we wtorek z kolei płakal mężowi poltorej godziny, obstawiam ząbki, no bo co innego? dzisiaj kupie mu zel jakby sie powtorzylo, tym bardziej ze polubił masowanie dziasel palcem albo wkladanie zimnego gryzaka. A probowalas tych czopkow przeciwbolowych homeopatycznych Viburcol, ktore dziewczyny polecaly?

Magdus może pomieszkaj trochę u taty dopóki Hania nie wyzdrowieje, obydwu Wam to dobrze zrobi a Hani życzymy dużo zdrówka i przesyłamy buziaczki  :-* :-* :-* żeby szybko wyzdrowiała!!!

Agnes nie martw się jesteś i będziej najważniejszą osobą dla swojej córeczki  :), powinnaś się cieszyć ze zostaje po opieką babci a nie opiekunki. Moja znajoma zostawiła swojego synka z opiekunka jak on skończył 5 miesięcy a i tak Kuba kocha ją najbardziej na świecie tzn. swoją mamę :) Zobaczysz będzie dobrze :) i tzrymaj się!!!

Asiu Gratulujemy!!! To zawsze taka radość jak nasze dziecko robi postępy  :D Fajnie, że Majeczka już siedzi :) ale czy ona sama juz się podnosi do siadania i sama sobie siada czy siedzi jak Ty ją posadzisz???

Ewela mam nadzieję, ze już udało Ci się wejść do albumiku!!! Twój login to właśnie ewela1 i musiałaś zaznaczyć przy pierwszym logowaniu, zebyś od razu była zalogowana po oworzeniu forum :) gdybys nie była zalogowana to byłabyś jako gość.

Kamila biedny Cypryś :( dorosły człowiek jak jest przeziebiony to źle się czuje a co dopiero dziecko, więc co się dziwić ale jak jesteś zaniepokojona to idźcie lepiej jeszcze raz do lekarza, ale mam nadzieję, ze dzisiaj już jest o wiele lepiej :) Trzymajcie się!!! Cyprysiu zdrowiej mamusi szybko  :-* :-* :-* żeby mamusia mogła odpocząć

Aussie witaj kochana :) jak fajnie, że się odezwałaś w końcu :) szkoda, ze nic nie piszesz tylko podczytujesz ale rozumiem że nie masz siły, nasze dzieciaczki są teraz bardzo absorbujące  :p przykro mi z powodu  męża i oby wszystko się udało!!! Trzymamy kciuki. Bądźcie zdrowi i zagladaj do nas częściej! :)

Wanda ja też mam bylego w Poznaniu i swego czasu często tam bywałam  :p

Agnesa ja jak byłam w ciąży to jadłam wszystkie cytrusy i piłam herbate z cytryna a Kacperek nie miał kolek :) dopiero po urodzeniu wyrzuciłam to z diety.

No to trochę nadrobiłam....

a właśnie gdzie się podziała Zdanka ???

reklama
Ingusi i Majeczce wszystkiego naj dużo uśmiechów i mnóstwo miłości oraz bezbolesnego ząbeczkownia
baloniki7gz.png

Do góry