reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Kamila - no tak jakos udalo mi sie zlapac ;D ;D ;D i fotke strzelic :) i nawet w miare wyszla :)

Ja klade sie spac ;D ;D ;D

dobranoc :)

heheheh...Cyprysiowa bo musicie mi powiedziec jak sie je wkleja i obiecuje ze zrobie to jutro rano!!!bo dzis juz nie mam sily!!

heheh..popatrzcie na ilosc moich postow-jutro bede miec pierwsza setunie za soba!!dobra nie nudze juz!ide do wyrka!!!!!!!!!! ;) ;) ;)

mamaCyprysia pisze:
ewela tez mam taka nadzieje.A w ogole to byłam przed chwila w albumiku i jeszcze nie widzialam w nim twoich fotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak to mozliwe ???  ;)

Kamila właśnie chciałam to napisać, he he. W myślach mi czytasz czy co?  ;) :laugh:

Witam z wieczora.

Wszystkiego najlepszego dla Gwiazdki Ady! Samych piękności, słodkości i radości.

Oj dziewczynki jak czytam Wasze przejścia z kolkami to aż mi słabo - Gabrysia na początku troszkę marudziła wieczorami ale bardzo delikatnie, a teraz to w ogóle nie płacze.
Trzymaj sie Cyprysiowa - trzymam kciuki żeby jutro juz było spokojnie. Że też takie maluszki musza tak cierpieć  :mad:

Wandzia - fajnie jest mieć takie kolorowe wspomnienia ;) Ja wprawdzie nie mam wielu tych ex ale utrzymujemy bardzo dobre przyjacielskie kontakty( poza 1 psycholem) - a mąż dostaje szału na tym punkcie  :laugh:

Hi hi Ewelka widzisz jak ten czas płynie, już 100 zaraz Ci strzeli.

Oto instrukcje, o które prosiłaś:

SPOSÓB PIERWSZY - WKLEJAMY FOTKĘ PRZEZ ONET

Na stronie http://foto.onet.pl klikamy (w menu po lewej stronie) na Albumy, następnie na nowy album. Jeżeli mamy już konto na onecie to wpisujemy swojego maila i hasło, a nastepnie zakładamy album. Jeżeli nie mamy konta to klikamy "Zarejestruj się", rejestrujemy się i zakładamy album... wszystko tam jest jak po sznurku, tylko nie nalezy z niczego wychodzić, a klikac po kolei to co trzeba i wypełniac pola. Adres naszego albumu najlepiej dodac sobie do ulubionych i nie zapominac loginu, ani hasła. Gdy mamy już album klikamy DODAJ ZDJĘCIE, następnie wciskamy "Przeglądaj" i z dysku na swoim komputerze wybieramy fotkę, która chcemy dodać do albumu. Fotka już jest. Gdy dodaliśmy fotkę klikamy na jej nazwę i wysietla nam się zdjęcie. Fotka jest więc juz w sieci... żeby pokazać ją tutaj na Forum należy kliknąć na fotkę prawym klawiszem myszki, wybrać właściwości i skopiować adres URL zdjęcia tutaj na forum, wstawiając go między [img ]  a [/img ], tylko bez żadnych spacji.

SPOSÓB DRUGI - PRZEZ IMIGESHACK (chyba łatwiejszy)

Wchodzimy na stronkę: http://www.imageshack.us Wciskamy "Przeglądaj" wyszukujemy fotkę na dysku i klikamy "Otwórz", kiedy już mamy wybrane zdjęcie. Zaznaczamy ptaszkiem "resize image" i wybieramy "optimize without resizing". Następnie klikamy "Host it" i to praktycznie cała filozofia. Przeniesie nas na stronę z adresami do naszej fotki. Kopiujemy ostatni (najkrótszy) adres (direct link) i przychodzimy na Forum. Pisząc posta podobnie jak za pierwszym razem wstawiamy adres fotki między [img ] a [/img ] (bez spacji).

Teraz nie będziesz mogła się wykręcić.  >:D

reklama
Natalko to ty jeszcze nie wiesz ze ci w glowie siedze i znam wszystkie twe mysli ??? >:D >:D >:D

ewela ja wklejam tym drugim co ci natalia zaprezentowała :)
jutro rano jak wejde na bb mam nadzieje ze foteczki juz beda!!

dziekuje jeszcze raz za wsparcie
ide spac w koncu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nawet nie wiecie jak szybko mozna zasypiac :p

Do góry