reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czy jakaś epidemia zdziesoątkowała grudniówki??? Nawet nie mialam problemów z nadrabianiem. Szok.

Wanda pewnie pisze pracę mgr :)

Chrzciny fajnie wyszły, jestem zadowolona. Pogoda nie dopisała, bo dosyć że chmury to jeszcze wiało, jak w Kielcach na przystanku. Bałam się, że dzidzia zmarznie. Poza tym było na totalnym luzie, obiadek i ciasta + tort w knajpce, a potem wódeczka + winko u mnie w domku, z zakaskami oczywiście. Było super i dobrze się bawiłam. Daniela mama nie mogła przyjechać, i szkoda bardzo. Przegadałyśmy 1,5 godziny przez telefon na to konto. Wstawiłam kilka fotek.

reklama
Witam :)

Wiolus - dzieki wielkie za zainteresowanie :) juz jestem :) ale padnieta i dopiero jutro cos napisze, narazie nadrobilam :)
Martula - niestety, nie pisalam pracy mgr :( za to kupilismy wlasnie dzis mieszkanie :)

Buziaczki i dobranoc :)

aaaa... i jeszcze serdeczne zyczonka dla malej Olenki, ktora to pol roku temu miala 2 dni ;D ;D ;D (bo dzis chyba 22 tak ??? )

dobranoc :)

CZesc laski..:)

Wanda..ale superasnie ze juz macie nowe mieszkaneczko..gratuluje..:)

Natalia..ale Ingusia slodka..:)..super wyglada na foteczkach ..i mam pytaneczko czy wasza nizczareczka nie zjada czasami gazet i innych takich ak niszczy bo moj Al tez robi za niszczarke ale czasmai sprawdza co jak smakuje i juz raz na 2 dzien wdrukowal jakies czesci strony nawet na kolorowo..ale oczywiscienic mu nie bylo..:)

reklama
A ja od rana problemy.
Cypryś chory.Juz bardzo dawno nie chorowal (ostatni rz jak mial moze miesiac) niewiem od czego mogl sie przeziebic.
no i oczywiscie babcia haslo bo go gdzies ciagasz !!!! gdzies ciagam kur... na spacerki chodze !! Ja niewiem czy ja jestem tak zła matką ze wszystko robie zle jak twierdzi moja babcia ??? idziemy za jakas godzinke do lekarza i zobaczymy co powie.

Do góry