reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kamila..bedzie dobrze a babcia niech sie nie udziela bo to Twoje dziecko a nie jej...moja tesciowa tez ciagle slysy ze maly kaszle i kicha bo u mnie w domu to ciagle chory jest pewnie w jej rozumowaniu...a tak naprawde to tylko raz byl chory odkad tu jestesmy a jak mieszkalismy tam u niej to Al byl chory co 2 tygodnie gora 3 ci ciagle antybiotyk...no ale mam ja w d..to moje dziecko i ja wiem co najlepsze dla niegoa ze czasem przeziembienie zlapie to nic zlego..:)

wiesz co AL tez mi pokichuje i bynajmiej ja mam takie wrazenie ze jest cieplusi a nawet rozgrzany czasami..hmm..i kupe jak juz robi raz na 2 dni to robi taka sluzowata..ale u mnie w domu wszyscu mi powtarzaja ze to na zoabki ak moze reagowac

reklama
Ojej, biedny Cyprysek... :-[ Kamila trzymam kciuki, żeby to nie było ic poważnego. Napisz koniecznie po powrocie od lekarza.

Didi nasza niszczarka na szczęście nie konsumuje papieru, jedynie próbuje jak smakuje. ;) A wtedy naprawdę robiła za niszczarkę, bo Tomek robił porządek w dokumentach i dawał jej te dok. które szły do wyrzucenia, a wiadomo, że nie wolno wyrzucać takich rzeczy w całości. :)

Dzień dobry :)
Dziś znowu piękna pogoda :) już o 8 rano było 20 stopni w cieniu :) ale chyba troszkę wiatr chula. Kacperek zasnął więc ja szybko czmychnęłam na bb :) ale zaraz idziemy do sklepu po zakupy bo już nic w lodówce nie ma ::) a potem pewnie większość dnia tak jak i wczoraj spędzimy na dworze :)
Widać, ze się ciepło zrobiło i wszystkich na dwór wymiotło bo mało nadrabiania ;)

Wanda dobrze, że wróciłaś do nas bo już się martwiłam, że się gdzieś w "gratach" zakopałaś ;) a tak poważnie to pewnie powoli się pakujecie :) no i GRATULACJE KUPNA MIESZKANKA! :)

Kamila biedny Cyprysek :( tak cieplutko a on zachorował, zdrówka życzę, żeby choróbsko jak najszybciej sobie poszła!!!!

Magdus a jak Hania się dziś czuje????

Steffi uważaj trochę kobieto!!! ::) całe szczęście że to się dobrze skończyło :) jak widać, ze Cię tu nie ma tzn. że prace na budowie się posuwają :) Steffi tylko rzuci okiem a praca od razu szybciej idzie ;)

Didi dobrze że tak wprost sobie o wszystkim mówicie z Piotrem, że nic nie ukrywacie, nie martw sie już nieługo będziecie razem i będziesz mogła się bardzo mocno do niego przytulić i już ciagle tylko tulić i tulić :)

Martula to fajnie, ze imprezka się udała :) tylko szkoda, ze pogoda taka kiepska była :( ale przynajmniej macie już to z głowy a ja wciąż nie wiem kiedy my zrobimy chrzciny :(

Kamila a moze Cypryś po basenie sie tak przeziębił, byliście chyba 2 dni pod rząd???? Napisz co i jak jak wrócicie od lekarza.

Kamilko buziaki od majutka dla Cyprysia i zdrówka :-* :-* :-*

Maja juz ma dobre wyniki tylko teraz mamy psiew zrobić

Asiu ciesze się, ze z Mają już dobrze :)

Byłam w albumiku :) jak zwykle cudne zdjęcia cudnych dzieciaczków :) :D

Majeczka rzeczywiście ślicznie buźkę roztwiera :) , Ingusia już tak ślicznie pływa :) a Nadia pięknie wyglądała na chrzcie tak jak i mamusia zresztą :)

uuuuuu coś pogoda się zepsuła, słońce zaszło i jeszcze większy wiatr się zerwał :( ::)

my juz po lekarzu.na szczescie to nic takiego.ma kaszelek,nawet bardzo i katarek ale lekarz mowil ze nie ma zadnych zmian i ze mam przyjsc jakby np.goraczki dostal.aaa i ku mojemu zdziwieniu kazal chodzic na spacerki.bylam juz z nim,
(teraz jestesmy u jego chrzestnej) ale go mocno opatulilam.
paulinko tez myslalam ze po basenie ale bylismy w czwartek a kaszlec zaczal dopiero dzis w nocy. Dziekuje wszystkim za troske i mam nadzieje ze dzisiejsza nocka bedzie spokojniejsza.

Kamilko no to super, że to nic takiego. :D Ja też słyszałam, że jak nie ma temperaturki i pogoda jest ładna to można śmigać na spacerki. :) Tylko nie opatulaj go za bardzo, bo przegrzanie jest jeszcze gorsze niż niedogrzanie. Po prostu uważaj, żeby na niego nie wiało.

reklama
Do góry