reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Halutko mamuśki :)

Wreszcie mam chwilkę na relaks przy kompie :).... siedzę sobie na budowie i robię za matkę, żonę, kucharkę, sprzątaczkę i ogrodnika.....

A wogóle to żeby było śmiesznie o mały włos się dzisiaj nie zagazowałam.... włączyłam kuchenkę i się zrobił taki przeciąg jak otworzyłam okno że zgasł mi palnik..... całe szczęście że się w porę zorientowałam bo już mi się zaczęło w głowie kręcić...

Karina - Kubuś jak się urodził miał takie granatowo szare oczy dopiero jak miał jakieś 3 miesiące to mu się zaczął zmieniać kolorek :)

Ana - gratuluję samochodzika, Yariski są super...moi rodzice się wahali pomiędzy Toyotką a Fordem Focusem ale w końcu się na Focusa zdecydowali i chyba teraz trochę żałują.... a ja tez szukam jakiś 4 kółek dla siebie bo jak narazie to jestem zależna od Tomka który wraca po 18 do domu więc co mi z tego auta pod wieczór...

no to by było narazie tyle nadrabiania...syn wzywa :)

reklama
Paula..hihih..gdybym mogla to wytempilabym..:D

a wiec tak jestem po rozmowie z moim chlopkiem i mu wszystko powiedzialam co jego mamusia kiedys i teraz mi powiedziala powiedzialam ktore slowa z jej ust mnie bola..no i tez to dlaczego oni nie odwiedzaja mnie tu u moich rodzicow..byli tylko raz i to na poczatku marca..

powiedzialam mu ze tez mi jest przykro z tego powodu..no ale juz przemilcze to ktos musi ustapic i musi byc madrzejszy

Piotrek powiedzial mi ze mam zaprosic jego mama..no kur...wa jeszcze czego ona doskonale wie ze w kazdej chwili i kiedy tylko chce moze nas tu odwiedzic drzwi staja otworem..no i powiedzialam mu ze nie lubie jak ktos podwaza moje zdanie wlasnej mamie sie nie podporzadkowalam to tym bardziej jego matce sie nie podporzadkuje i on o tym wie ale mu przypomnialam o tym...no i kazal mi sie niedenerwowac i nie walczyc z jego mama..wiec mu powiedziala ze ja jeszcze nie walcze i niech jego mama tez nie mnie denerwuje bo dopiero moge walke zaczac..:D

hihihi..ale paskudna jestem..ale ja sobie nie pozwole ..no ale zrobie to dla niego i bede grzeczna i pojade tam jeszcze na jeda noc ale napewno na tydzien nie zostane i niech mnie nawet o to nawey jakis ze swietych nie prosi>:D

haha..ale wam marudze..ale musze komus a Piotrowi to ryczalam jak mowilam mu o tym co mnie boli i ze jego mama nie wazy slow i nie zastanawia sie nad tym co mowi...a on tylko sie denerwuje a ja tego nie chce..

dzisiaj juz mi mowil ze smutno mu coraz bardziej samemu i niemoze sie doczekac juz kiedy bedziemy razem..boozzeee..ja chce sie juz do niego przytulic i wyplakac mu sie na piersi..

Didi nie jestes sama ja tez o tym marze i mam straszny humor dzisiaj!caly czas zbiera mi sie na placz ilekroc pomyle tylko o tym jak bardzo tego pragne aby sie przytulic do mojego faceta!!!

Paula dzieki za slowa otuchy!!fajnie ze jestescie i mozna sie komus wygadac jak nie ma sie chlopa kolo siebie!!!

Didi pamietaj ze nie jestes sama i zawsze mozesz pisac co lezy ci na sercu!!to jednak pomaga a ja chetnie poslucham tylko tez nieraz cie ponudze.... ;) :)

Czesc dziewczynki ;D
Na poczatek napisze ze ;
trzymajcie sie dzielnie dziewuszki ktore sa bez chlopow juz niedlugo......zobaczycie ;D

nie mam dzis weny tworczej :-[ :p
A gdzie jest Wanda ??? ???

A co tu takie pustki?????? :-[

Paula w końcu teściowa przyjeżdża jak było wcześniej ustalane więc nie musimy prosić cioci o pomoc. Troszkę namieszałam z tym opisem sytuacji, ale gotowało się we mnie i dlatego tak nieco chaotycznie mi wyszło. ;)

reklama
Do góry