reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Halutko mamuśki :)

Wreszcie mam chwilkę na relaks przy kompie :).... siedzę sobie na budowie i robię za matkę, żonę, kucharkę, sprzątaczkę i ogrodnika.....

A wogóle to żeby było śmiesznie o mały włos się dzisiaj nie zagazowałam.... włączyłam kuchenkę i się zrobił taki przeciąg jak otworzyłam okno że zgasł mi palnik..... całe szczęście że się w porę zorientowałam bo już mi się zaczęło w głowie kręcić...

Karina - Kubuś jak się urodził miał takie granatowo szare oczy dopiero jak miał jakieś 3 miesiące to mu się zaczął zmieniać kolorek :)

Ana - gratuluję samochodzika, Yariski są super...moi rodzice się wahali pomiędzy Toyotką a Fordem Focusem ale w końcu się na Focusa zdecydowali i chyba teraz trochę żałują.... a ja tez szukam jakiś 4 kółek dla siebie bo jak narazie to jestem zależna od Tomka który wraca po 18 do domu więc co mi z tego auta pod wieczór...

no to by było narazie tyle nadrabiania...syn wzywa :)

reklama
Paula..hihih..gdybym mogla to wytempilabym..:D

a wiec tak jestem po rozmowie z moim chlopkiem i mu wszystko powiedzialam co jego mamusia kiedys i teraz mi powiedziala powiedzialam ktore slowa z jej ust mnie bola..no i tez to dlaczego oni nie odwiedzaja mnie tu u moich rodzicow..byli tylko raz i to na poczatku marca..

powiedzialam mu ze tez mi jest przykro z tego powodu..no ale juz przemilcze to ktos musi ustapic i musi byc madrzejszy

Piotrek powiedzial mi ze mam zaprosic jego mama..no kur...wa jeszcze czego ona doskonale wie ze w kazdej chwili i kiedy tylko chce moze nas tu odwiedzic drzwi staja otworem..no i powiedzialam mu ze nie lubie jak ktos podwaza moje zdanie wlasnej mamie sie nie podporzadkowalam to tym bardziej jego matce sie nie podporzadkuje i on o tym wie ale mu przypomnialam o tym...no i kazal mi sie niedenerwowac i nie walczyc z jego mama..wiec mu powiedziala ze ja jeszcze nie walcze i niech jego mama tez nie mnie denerwuje bo dopiero moge walke zaczac..:D

hihihi..ale paskudna jestem..ale ja sobie nie pozwole ..no ale zrobie to dla niego i bede grzeczna i pojade tam jeszcze na jeda noc ale napewno na tydzien nie zostane i niech mnie nawet o to nawey jakis ze swietych nie prosi>:D

haha..ale wam marudze..ale musze komus a Piotrowi to ryczalam jak mowilam mu o tym co mnie boli i ze jego mama nie wazy slow i nie zastanawia sie nad tym co mowi...a on tylko sie denerwuje a ja tego nie chce..

dzisiaj juz mi mowil ze smutno mu coraz bardziej samemu i niemoze sie doczekac juz kiedy bedziemy razem..boozzeee..ja chce sie juz do niego przytulic i wyplakac mu sie na piersi..

Didi nie jestes sama ja tez o tym marze i mam straszny humor dzisiaj!caly czas zbiera mi sie na placz ilekroc pomyle tylko o tym jak bardzo tego pragne aby sie przytulic do mojego faceta!!!

Paula dzieki za slowa otuchy!!fajnie ze jestescie i mozna sie komus wygadac jak nie ma sie chlopa kolo siebie!!!

Didi pamietaj ze nie jestes sama i zawsze mozesz pisac co lezy ci na sercu!!to jednak pomaga a ja chetnie poslucham tylko tez nieraz cie ponudze.... ;) :)

Czesc dziewczynki ;D
Na poczatek napisze ze ;
trzymajcie sie dzielnie dziewuszki ktore sa bez chlopow juz niedlugo......zobaczycie ;D

nie mam dzis weny tworczej :-[ :p
A gdzie jest Wanda ??? ???

A co tu takie pustki?????? :-[

Paula w końcu teściowa przyjeżdża jak było wcześniej ustalane więc nie musimy prosić cioci o pomoc. Troszkę namieszałam z tym opisem sytuacji, ale gotowało się we mnie i dlatego tak nieco chaotycznie mi wyszło. ;)

reklama
Do góry