reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kochanej Adulce życzymy samych słodkich chwil, dobrej zabawy z mamusia i tatulkiem i duuuużo słońca

reklama
dzieckomini1kr.gif
Adusi wszystkiego najlepszego z okazji 5 miesiączka!!! 
dzieckomini89ps3qg.gif

Dla Adusi samyś sliczności i słodkości od Majusi i jej mamusi ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Aduni samych radosnych dni, wiele szczescia, bezbolesnego zabkowania no i zeby byla zawsze radosna i usmiechnieta.

to tyle, na wiecej narazie brak czasu :(

juz nawet o zyczeniach nie pamietam
ADUSI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!

Wiecie co,Cypryś płakał mi non stop 2 godziny!!!!!!!! przysypial na doslownie 2 min.a jak tylko chcialam odejsc to sie budzil!!teraz spi juz 15 min.i mam nadziejej ze sobie pospi. Niby to takie zwykle przeziebienie a jak meczy takiego maluszka!!Juz probowalam wszystkim go zajac.dalam mu nawet herbatke hipp bo granulki szeleszcza ryzykujac tym samym rozsypanie granulek w moim łozku :D

KAmila super ze to lekkie przeziembienie i nic powaznego..:)..Cyprys napewno szybko powroci do formy...;)

a ja dzisiaj wscieklam sie na mmojego Piotra..kurcze no..a tak nie lubie si eklucic a on i wyskakuje znowu tekstami ze teraz znowyu ciagle zmeczona i na nic nie mam czasu..i ze mam do lekarza isc jak cos mnie bnoli ..i czy naprawde mam az tyle spraw ze nie mam czasu...no kur..wa...niech powiedzi z dzieckiem tak ruchliwym chociaz 1 dzien i nie wola mnie po 5 minutach na pomoc to zobaczy jak to jest ..wiecie jak mnie wkur....az normalnie sie gotuje w srodku niech tylko zadzwoni to mu powiem do sluchu...ale cos mi sie wydaje ze pewna osoba miala w tym udzial..>:D

My już po spacerku :) rozpogodziło sie i nadal jest cieplutko :), zupka koperkowa tez już ugotowana :) teraz Kacperek zasnął a ja mogę odpocząć przy herbatce i bb :).....później jeszcze pójdziemy po naszego tate jak będzie wracał z pracy :)

Kamila dobrze, ze z Cyprysiem to nic powaznego :) Trzymam kciuki oby było coraz lepiej i Cyprianek szybko wyzdrowiał :)

A no rzeczywiście Adunia dziś kończy 5 miesięcy :)

Aduniu wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, słoneczka i miłości!!! Buziaczki :-* :-* :-*

reklama
Ewela widzę że już masz dostęp do albumiku  :D

Ana Ty też już pod nowym nickiem możesz tam wejść  :laugh: SUPER!!!!!  :laugh:

a gdzie podziewa się nasza Patrycja ??? ??? ??? mam nadzieję, że u nich wszystko w porządku :)

Do góry