reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kochanej Adulce życzymy samych słodkich chwil, dobrej zabawy z mamusia i tatulkiem i duuuużo słońca

reklama
dzieckomini1kr.gif
Adusi wszystkiego najlepszego z okazji 5 miesiączka!!! 
dzieckomini89ps3qg.gif

Dla Adusi samyś sliczności i słodkości od Majusi i jej mamusi ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Aduni samych radosnych dni, wiele szczescia, bezbolesnego zabkowania no i zeby byla zawsze radosna i usmiechnieta.

to tyle, na wiecej narazie brak czasu :(

juz nawet o zyczeniach nie pamietam
ADUSI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!

Wiecie co,Cypryś płakał mi non stop 2 godziny!!!!!!!! przysypial na doslownie 2 min.a jak tylko chcialam odejsc to sie budzil!!teraz spi juz 15 min.i mam nadziejej ze sobie pospi. Niby to takie zwykle przeziebienie a jak meczy takiego maluszka!!Juz probowalam wszystkim go zajac.dalam mu nawet herbatke hipp bo granulki szeleszcza ryzykujac tym samym rozsypanie granulek w moim łozku :D

KAmila super ze to lekkie przeziembienie i nic powaznego..:)..Cyprys napewno szybko powroci do formy...;)

a ja dzisiaj wscieklam sie na mmojego Piotra..kurcze no..a tak nie lubie si eklucic a on i wyskakuje znowu tekstami ze teraz znowyu ciagle zmeczona i na nic nie mam czasu..i ze mam do lekarza isc jak cos mnie bnoli ..i czy naprawde mam az tyle spraw ze nie mam czasu...no kur..wa...niech powiedzi z dzieckiem tak ruchliwym chociaz 1 dzien i nie wola mnie po 5 minutach na pomoc to zobaczy jak to jest ..wiecie jak mnie wkur....az normalnie sie gotuje w srodku niech tylko zadzwoni to mu powiem do sluchu...ale cos mi sie wydaje ze pewna osoba miala w tym udzial..>:D

My już po spacerku :) rozpogodziło sie i nadal jest cieplutko :), zupka koperkowa tez już ugotowana :) teraz Kacperek zasnął a ja mogę odpocząć przy herbatce i bb :).....później jeszcze pójdziemy po naszego tate jak będzie wracał z pracy :)

Kamila dobrze, ze z Cyprysiem to nic powaznego :) Trzymam kciuki oby było coraz lepiej i Cyprianek szybko wyzdrowiał :)

A no rzeczywiście Adunia dziś kończy 5 miesięcy :)

Aduniu wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, słoneczka i miłości!!! Buziaczki :-* :-* :-*

reklama
Ewela widzę że już masz dostęp do albumiku  :D

Ana Ty też już pod nowym nickiem możesz tam wejść  :laugh: SUPER!!!!!  :laugh:

a gdzie podziewa się nasza Patrycja ??? ??? ??? mam nadzieję, że u nich wszystko w porządku :)

Do góry