reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witajcie,

chce tutaj jeszcze podziekowac za zyczenia i caluski dla Kubusia :) Mialam to zrobic wczesniej, ale czasu mi zabraklo. Rowniez skladamy z Kubusiem najlepsze zyczenia Olence z okazji ukonczenia pol roku. Jeny jak ten czas leci, a dopiero co przywiezlismy nasze dzieciatka ze szpitala...

Wczoraj mielismy zaproszenie na dzialke na imieniny, ale niestety pogada byla tak paskudna, strasznie wialo, ze imprezka zostala przeniesiona do domu :( Szkoda, bo my nie mamy dzialki i myslalam, ze z Kubusiem tak beztrosko spedzimy caly dzien na swiezym powietrzu. Bo inaczej jest na dzialce, a inaczej gdy sie krazy po osiedlu :)

Klucha, z astry bedziecie zadowoleni. My mamy astre II kombi - duze i fajne autko. Ale nastepnym razem kupimy nowke, juz z mezem mamy to postanowione :) Niestety trzeba bylo w niego troche wlozyc, a na poczatku wygladalo wszystko super, przeglad techniczny przeszedl b. dobrze. Badzcie ostrozni.

Pozdrawiam,
Agnieszka

reklama
Witajcie witajcie po weekendzie ;D Ależ sobie odpoczęłam - normalnie sielaneczka taka ::)

Ewela - już jestem, to będzie głośno ;) chociaż ja to z mniejszą częstotliwością sie ostatnio pojawiam ::)

Nathalie - ja mam często takie przygody z ptaszkami ;) podejrzewam,ze coś go napoczęło, udało mu sie zwiać, ale niestety.....durknął sobie w szybe!! hehehe - ja pamiętam jak nam nietoperek do salonu wleciał, heheh - ale był ubaw!!akurat mama oglądała sobie film, światło zgaszone - a tu nagle cień Batmana na ścianie ;D ;D ;D ale sie darła!!!!a moja młoda siostra płakała pod drzwiami, bo zostawiła sobie miśki w salonie i bała sie ze nietoperz jej porwie ;D ;D ;D na szczęście mój mąż bohater złapał netoperka w firanke i pomógł mu wyjść ;) ;D ;D ;D

Cyprysiowa - hehehe - to ja Ci coś powiem - juz zapomniałam jak to jest mieć kaca!!ale mi sie w niedziele rano przypomniało!!! ;D ;D ;D ;D!!byliśmy na grillu u znajomych, było też piwko, dużo piwka (mi niewiele potrzebne było po takim poście) no i mi rano bełtało w żołądku, a Krzylowi mrówki za głośno tupały ;D ;D ;D no a potem laktatorek i mleczko do zlewu :( :( a piwo baaardzo mlekopędne

Didi - ranyyy, hehehe- trzeba było zostać dłużej zeby zrobić babci przyjemność!!heheh - moglibyście jej tak umilać życie (Alutek mógłby ją orzygiwać co chwila) - ze sama by Was odwiozła do domu - choćby na taczkach ;) ;D ;D ;D

c.d.n.

witam wszystkich!!!

jak juz zauwazylam wszystko zaczyna wracac do normy!!! :) :) :) ;)

Didi no to masz pecha z ta tesciowa-dzikuje bogu ze mi sie udala!!!

Moskito witamy z powrotem!!! :laugh: :laugh: ;)

Dzień dobry :) chyba naprawde zapowiada się dobry bo widze że u wszystkich piękna pogoda  :laugh:

Kacperek dziś w nocy jak się obudził o 3:40 to urządził sobie koncert, nie płakał tylko zaczął śpiewac gardłowym aaaaaaaaa  :D tak się z niego śmieliśmy  :D potem jak Paweł wychodził do pracy to podobno tez się przebudził i zaczął spiewać to swoje aaaa.. ale ja już nie słyszałam (musiałam spać jak suseł) pośpiewał sobie i za chwilę zasnął  :D

My też zaraz na spacerek zmykamy , bezchmurne niebo, słonko świeci i już jest 20 stopni :) zapowiada się pięknie :)
dlaczego w weekend nie mogło być takiej pogody... ::)

Dziewczynki jeszcze raz dziekuje za życzonka :) to taka mała nasza rocznica :)

Bartyś właśnie dlatego nie pozwalam Kacperkowi stawać, ze to obciąża jego kręgosłup....nie to że całkiem nie pozwalam , ale mocno go przytrzymuje żeby nie opierał całego swojego ciężaru na nóżkach :)
Bartyś daj no trochę wytchnienia tym maturzystom tak dzisiaj gorąco  ;)

Natalia jaka smutna przygoda z ptaszkiem :(

Didi ale zołza ta Twoja teściowa ;) ale widze że Ty na wszystko jestes przygotowana  :D no i super że Piotruś jest za Tobą  :D

Magdus biedna Hania :( biedactwo ciągle choruje :( musimy przesłać jej jakąś pozytywną energie żeby szybko wyzdrowiała i nie chorowała wiecej :) trzymamy kciuki!!!!

My też dzisiaj cały dzień mamy zamiar spedzic na dworze :)

Miłych spacerków wszystkim życzymy!!!!

Witamy z Bydzi :laugh:

U Filipka drugi ząbek na wierzchu!!! :laugh: :D

U nas piękne słonko od rana :laugh: mały spi a ja buszuję po necie i szukam miejsca na wczasy :D ale raczej zostanie to co zawsze super Rowy :D

Paula to Pawarotti tobie rośnie? ;D

Didi to weekend miałas przechlapany :( ale juz jestes bliżej niż dalej wyjazdu :D

A mnie ostatnio ciągnie ;) zeby się napić ale nie mam z kim juz prawie niewiem co to alkohol ;D

:)..moje tesciowa lepiej niech ze mna nie zaczyna bo nie wie co ja czeka>:D..hehe..:)..lepiejniech ma we mnie przyjaciele i o to sie postara niz miec we mnie wroga a do trego celu jest juz blizej niz do przyjeciele..:D..ale gila mnie to ..ja nie chce jej za przyjaciolke..:)

wlasnie wrocilam z apteki bo jakies paskudzctwo mnie dopada..pocie sie ja swinia..raz mi zimno raz cieplo leci mi z nosa...i ogolnie czuje sie do d...

Witam.

Didi - Weekend miałaś bardzo wyczerpujący - nie daj sie.
Ja czasami też mam taki przypływ tęsknoty... staram sie nie rozklejać ale czasami nie da rady - szczególnie teraz jak sie ciepło zrobiło i widzę szcęśliwe rodzinki. Obym wytrzymała spokojnie  do lipca.

A ja na pocieszenie wczoraj zarezerwowałam sobie i Gabryni wakacje u mamy, bilety zarezerwowałam mam tylko nadzieję że zdążę załatwić paszport do 18 czerwca - do tej pory czekam na zgodę Adama - konsul jest nie uchwytny. We włoszech spędzimy 2 tygodnie!   ;D Już nie mogę sie doczekać.   ;D Micha mi sie śmieje na myśl o zakupach itd.

Joeey - dzięki za fotki - Twoja niunia ma bardzo długie włosy! Właśnie podobno dzieciom można obcinać włoski po skończeniu roczku - ciekawe z jakiego powodu?
donia - Gartuluje  kolejnego Filipkowego zabalka. U nas jeszcze cisza. A alko też mi sieczasami marzy choć z naury jestem niepijąca - jakiś dobry mocny drink.... uuuuu. A na małe lane piwko w ogródku już sobie pozwoliłam. Lody też czasami poleję adwokatem.

Didi nie jestes sama!!kiedy jedziecie???my musimy czekac do konca lipca na Tomka!!!

Karinko a twoj maz gdzie jest,bopo chyba nie pytalam??nie przejmuj sie ja tez musze czekac do lipca!!!

reklama
Sorbek ale Majunia ślicznie dziubka otwiera do jedzonka ;D ;D cudo ;D jak ja bym tak chciala żeby Oskar paszcze otwierał ;D

Do góry