reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

czesc dziewczynki.
Wczoraj bylam u szwagra na grilu,o zostalismy na noc,ok.21 maly zasnal a my...rozkrecilismy imprezke,dzisiaj rano myslalam ze wyskocze przez balkon!!!! wiecej nie pije! :D cale szczescie maly dal nam troszke pospac.Wrocilismy do domu po 11,zjedlismy obiad i spalam dalej :D juz teraz czuje sie w miare dobrze-to byla pierwsza taka imprezka od przed ciazy i ostatnia ;D

Magdus moj Cyprys jak sie urodzil mial granatowe oczka a teraz tez ma brazowe,ciemne i mam nadzieje ze juz sie duzo nie zmienia :D
nie mialam jeszcze okazji zeby zlozyc zyczonka naszej pierwszej połrocznej grudniowej kruszynce [b]OLUNIA STO LAT !!!

Ana gratuluje autka

reklama
Nie dokończyłam pisac bo znajomi nas odwiedzili...

Wiolus to dobrze, ze pogodziłaś się z mężem, może w końcu zrozumie :)

Magdus nasz Kacperek też czasami chce już stawać, prsotuje się i pręży przy tym i chce stanąć na nóżkach, ale ja oczywiście go trzymam i nie pozwalam mocno mu się na nich opierać :)
no i koniecznie pochwal się ciuszkami na zakupach ;)

Ana fajnie że udało się kupić takie super autko :)

Cyprysiowa to musiała być niezła imprezka skoro piszesz że ostatnia ;)

Była u nas moja przyjaciółka z mężem i tak się zachwycała Kacperkiem że aż płakała ze szczęścia  :D oni też bardzo chcą mieć dzidziusia ale w sierpniu dopiero biorą ślub koscielny (mają cywilny) i Gosia dopiero zaczęła nową pracę więc muszą jeszcze troszke zaczekać. Fajnie by było gdybyśmy obie były w ciąży w tym samym czasie :) ona z pierwszym a ja z drugim :)  ;D

Kacper właśnie kłóci się z misiami w łóżeczku  :) nie chce mu się najwyraźniej spać  ::) a my zaraz idziemy obejrzeć sobie jakiś filmik na dvd bo znajomi nam kilka przynieśli :)

Życzę wszystkim tu obecnym miłego wieczorku.

Buźka  :-*

Magdus nasz Kamil bardzo lubi stać podtrzymywany pod paszkami :) Ale czemu Paula piszesz że nie pozwalasz Kacperkowi się opierać na nóżkach ???

Ana gratuluję fajnego autka :) My w lutym zakupiliśmy Opla Astrę kombi i teraz mamy tyyyyle miejsca w bagażniku na Kamilkowe bambetle ;D

Wioluś my tez przesyłamy spóźnione ale najlepsze życzonka dla Oli :)

witam wszystkie mamuski!!!jak to milo jak nie trzeba duzo nadrabiac!!!
Bartys nie mozna chyba pozwalac takkiemu maluszkowi stac na nozkach bo mozesz zepsuc kregoslupik(lekarz powiedzial ze nie wolno pionizowac na sile dziecka).
Wiolus mam nadzieje ze twoj maz zrozumie i zacznie stac po twojej stronie !!!!
]ja ide juz spac!!!wiec zycze milych snow!!!

Donia tak napisalas o tym komisie wiec moze my zrobimy jakis interesik jak nasz tatus wroci z Norwegii bo my tez bedziemy chciali kupic autko wiec bede pamietac o tobie!!my chcemy cos duzego -jakiegos combika!!!!!takze bede pamietac i w razie potrzeby sie zwroce do ciebie!!!!ale niestety bedziemy musieli jeszcze poczekac do lipca...hmmm...boziu jak to jeszcze dlugo!!!juz nie moge doczekac sie meskiego cialka i ......!!!hehhehhehhe:):):):):) ;)

Paula wszystkiego najlepszego z okazji roczncy  :-*

Ana gratuluje nowego samochodziku  ;D
Cyprysiowa fadnie to tak balowac  :laugh:

No a gdzie jest Wanda , Didi ???
Ewela juz nie dlugo do lipca, glowa do gory ;D

dzieki Wiolus za pocieszenie...hehhehe...calkiem nie dlugo!!! :) :) :)no ale coz jak kochamy tatusia to czekamy z utesknieniem!!!!! ;)

dobra drogie kolezanki ja ide juz do wyrka!!!!zaraz bedzie pod napieciem-fajny reportaz ma byc!!!wiec zycze milej nocki i kolorowych snow!!!ach i korzystajcie z mezow jak macie ich obok siebie-zrobcie to za mnie....hehhehhe::):):):):):):):):):)

reklama
Ewela jest jest   ;D

Wiecie co nam się dziś przytrafiło? Ptaszek przyrąbał w nasze okno!!! Zmywam sobie spokojnie naczynia w kuchni, patrzę, kurna chata, ketchup rozmazany na oknie. "Hmmm..." myślę sobie "co ketchup robi na oknie?" Podchodzę bliżej, patrzę, a to krew  :-[ na parapecie całkiem spora plama rozmazana, a w rogu przy oknie siedzi skołowany ptaszek...  :-[ Biedactwo... Nie wiem czemu przywalił w nasze okno, chyba wiatr go zwiał...  :-[ Baliśmy się go wziąć do domu, bo ptasia grypa i  wogóle i tak nie wiem jakbyśmy mogli mu pomóc... Potem zeskoczył z parapetu i gdzieś się pokulał. Jeszcze były ślady krwi na chodniku...  :-[ :-[ :-[

Do góry