reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agnes. kol i dobrze zrobiłas z tym neutralem ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Moskito
a to twoje sliczne dziecie to juz samo siedzi czy w tym kole ??? Niezły patent ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Witam na chwilke :)

Ana - jesli Ci to nie przeszkadza, to moglabym wziasc Wiktorka ze soba, chyba ze znajde opiekunke (czyt. tesciowa) i sama przyjade, ale jesli nie pojdzie do przedszkola, to wolalabym go jednak zabrac. Nie chce zeby poczul sie odtracony, ze ja sama z Paulina wychodze. A dzis Wiki ma wziasc antybiotyk, bedzie go bral do poniedzialku (o ile wezmie, bo jak nie to zastrzyki, albo antybiotyk za 80 zeta ;D ;D ;D ) i wtedy we wtorek bede juz chyba posylala go do przedszkola... No ale to sie jeszcze wszystko wyjasni w poniedzialek - wtedy dokladnie dam znac :) moze byc ???
No mam nadzieje ze bedzie dobrze, bo kurcze to nasze ostatnie dwa tygodnie w tym mieszkanku. Rowno za 2 tygodnie bedziemy spedzac tu nasza ostatnia noc :( a w dodatku nie bede miala juz neta :( a to dlatego, ze umowa gasnie mi z koncem maja... ciekawe jak szybko podlacze sie do sieci w Swarzedzu ;D ;D ;D ale mysle sobie, zeby w czerwcu sobie odpuscic, co bym moze mgra napisala wtedy ;D ;D jak juz Pawel bedzie z nami, a raczej my z nim, to bede mogla co wieczor pisac (jasne)... hehehe :D :D :D

W albumiku bylam, zdjecia cudowne !!!! Atreiiu boski w wannie i w ogole, a Karolek - no Moskito, Ty to wymyslasz kurcze fajne foty ;D ;D ;D i inspirujesz mnie nawet - ale ja takie foty dopiero za miesiac bede strzelac, bo Paulinka jeszcze nie siedzi sama - w koncu miesiac mlodsza ;D ;D

Uciekam juz, bo dzis dzien pelen wrazen i tak chwilke po obiedzie znalazlam zeby tu usiasc ;D ;D ;D

No i jeszcze tylko zyczonka:

Wszystkim maluskim jubilatom, wszystkiego co najlepsze, samych szczesliwych chwil, zycze JA (hehehe) z rodzinka ;D

Paula dobry pomysł, żeby mianować 1 osobę do robienia porządków, bo inaczej robi się jeszcze gorszy bałagan. Bardzo fajnie, że się zgłosiłaś na ochotnika. :laugh: W zw. z tym mam prośbę - czy możesz poprosić o usunięcie tego ostatniego wątku? Aniaslu go zapomniała usunąć, a już nie chciałam jej zawracać głowy.

Moskitku dołączam się do zachwyconych urodą Karolka. I foteczki też masz prześliczne, rzekłabym nawet... takie profesjonalne. Masz taki dobry sprzęcik, czy taki talent czy może jedno i drugie? ::) ;) ;D

Paula to ja tez mam prosbę - żeby mnie admin przeniósł na własciwe miejsce - wiesz do daty 12.12 a nie na koniec bo wszyscy zapominaja o nas buuuuuuuuuuu - oprócz ciebie ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ach, no tak, odpisałam, a zapomniałam napisać co dziś robiłyśmy. No więc byłyśmy z Ingusią w centurm i postanowiłam pójść na obiadek do baru wegetariańskiego. Najpierw Bąbelek dostał jagódki, potem ja sobie zamówiłam obiadek. Muszę Wam powiedzieć, że moje dziecko zrobiło furrorę w całym barze. Dosłownie do wszystkich się uśmiechała i to jeszcze tak fajnie, aż mrużyła oczka i marszczyła nosek!  :laugh: :laugh: :laugh: W dodatku tak sie fajnie wstydziła - troszkę się pouśmiechała i taka zawstydzona szybko chowała główkę i wtulała się we mnie, potem znowu wyglądała, uśmiechała się, a nawet śmiała głośno, a potem znowu się zawstydzała.  :laugh: :laugh: :laugh: Przekomicznie to wyglądało!!!  :laugh:

agnes.kol pisze:
Asiu ja wystawiłam neutrala za pieska bo sie wkurzyłam długa przesyłką ;D

I bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Tak trzymaj! Ja nie wiem co wystawiłam, chyba nic jeszcze (mój mąż wystawia komentarze).

No to jak już sobie mówimy to ja paliłam 4 lata ale jak poznałam Tomka to powiedział, że nie chce, żebym paliła i jeśli to będę robiła to on nie zamierza się ze mną spotykać, więc rzuciłam. Potem zapaliłam sobie tylko raz i za karę musiałam napisać 100 razy "Nie będę paliła papierosów". :laugh: :laugh: :laugh: A co do trawki to nie przepadam, zdecydowanie wolę hashyk ::) ale paliłam hoho, daaaaawno, bardzo dawno. A już najlepsza mieszanka to hashyk i muzyczka Saint Germain.. wtedy odpływam... ::)

Ok to wieczorkiem siądę i napisze wszystkie Wasze prośby do administratorki :)

Natalio Kacperek tez się nieraz tak śmieje i wstydzi :) fajnie to wygląda jak tak zawstydzony się we mnie wtula :)

Wanda mam nadzieję, ze Wikiemu pomoze ten antybiotyk, a Paulinka już zdrowa??? No i bardzo nam tu będzie Ciebie brakowało, bez Was to juz nie będzie to samo forum :( także musisz do nas jak najszybciej wrócić :)

Klucha fajnie że nowa rehabilitantka przypadła Wam do gustu a przede wszystkim spodobała sie Gabrysi :) no i fajnie, że przypadkiem udało Wam sie zgrać ze znajomymi :)
Kacperek też już cześciej jest spokojny na spacerkach, nawet jak troche marudzi to nie wyjmuje go od razu z wózka i chyba sie nauczył że musi leżeć :)

Didi, Cyprysiowa super zdjęcia z basenu :) fajnie że wszystkim sie podobało :)

A zdjęcia Moskiro i Pati zobacze później u brata, bo u mnie oczywiście nie mogę  ::)

Ale u nas zaczęło lać i burza jest :(.....a mieliśmy wyjsc jeszcze na spacer po tate buuuuu

Dziecie moje śpi juz a ja zamiast sprzatac to na kompa ::) ;)

Ale ulewa była u nas ::) mąż zostawił okno otwarte w swoim aucie jak prawie przestało padać to poszłam je zamknąć usiadłam na siedzenie to spodnie miałam takie mokre ze mi po nogach leciało :laugh: :D ;D teraz suszenie i zamawiam duzo słońca ;D

Joeey chciałam tez napisac ze obrazy tatka superaśne ;D

I jeszcze sie pochwale ze zarobiłam dwa negatywy na allegro dzisiaj ;D :laugh:

I jeszcze raz dziekuję za zyczonka :D

czesc dziewczynki.
zarz wkleje swioje zdjecia z basenu,ale normalnie nie moge,musze sobie kupic jakis inny stroj bo z tego mi cyce wylaza hehe wygladam jak krowa dojna ;D

reklama
Robota jeszcze jutro i z głowy te okna, tylko zostanie wielkie sprzatanie ::) :(
No własnie Moskito zarabiste fotki Karolka i super ten patent z kółkiem dmuchanym ;)
Paaricia super sesja wannowa ;D
Wogóle to wszystkie nasze dzieciaczki przecudowne sa i sliczne :)

Do góry