reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
No dzieciaczki w albumiki prześliczne :) Kubuś chłopczyk na medal ;D

Martula wklej jakieś zdjęcia Nadii, dawno jej nie było :(

Heja z wieczora :) a raczej to już noc  :p

Wpadłam tylko na chwilkę bo miałam wysłać maila do administratorki, ale oczywiście musiałam zajrzeć co tam u Was :)

Donia gratuluję negatywów  ;D

Moskito, Pati widziałąm Wasze zdjęcia :) przecudniste :)

Martula fajnie, że zobaczysz się z ukochanym :) no i życzę udanych chrzcin a babcię przywiąż do kaloryfera jak będzie niedobra ;)

Didi bądź grzeczna ;) i wracaj szybko do nas! Uważaj żeby Cię nie zamknęli na 4 spusty w domu ;)

Wiolus przykro mi z powodu kolejnej kłótni z mężem, ale jak tak sprawa wygląda to rzeczywiście najlepiej będzie się wyprowadzić, dla dobra Oli, po co ona ma słuchać Waszych kłótni. Postaw go pod ścianą może się opamięta, przeprosi i obieca poprawe, dopiero wtedy wróć. Trzymaj się!!!  :-*

Bartyś, wkleję, już obiecałam. tylko że tak krucho u mnie z czasem. Przepraszam, poprawie się.

Wioluś, współczuję Ci. Myślę że wyprowadzka do rodziców otrzeźwi Twojego chłopa, bo on jakiś dziwny jest. Niestety tak bywa często z facetami, bo to maminsynki. Nie łam się, dla dobra Oli musisz go wytresować, bo inaczej będzie miała mamę z depresją. Nie przepraszaj męża, postaw mu ultimatum, no i wyjedźcie gdzieś, wyprowadźcie się z dala od tej baby. Albo jej kupcie bilet na Antarktydę. W jedną stronę. Będzie dobrze, trzymam kciuki.

Klucha,przychylam się do słów Kariny. Zdecydowanie lepiej się teraz prezentujesz niż na awatarku.

Didi, no masz Ty zasoby mleka...Niewąskie.

Paula, ja bym ją przywiązała, tylko że to diablica i się i tak uwolni. A że naplecie bzdur to nie wątpię niestety...

Martula u mnie też krucho z czasem i już boję się co będzie od września, kiedy na dobre wrócę do pracy, bo narazie mam takie łagodne wejście ( 6 godzin tygodniowo w maju + 7 razy na maturach a w czerwcu tylko 12 godzin tygodniowo ;D )

Ja już prawie 2 miesiące pracuję. Wcale nie jest aż tak ciężko, lepiej organizuję sobie czas niż na macierzyńskim. Jedyne co mi przeszkadza to to, że nie jestem ciągle przy małej, a nie lubię się z nią rozstawać. Z drugiej strony miło widzieć uśmiech na jej buzi gdy mnie widzi po pracy. Ostatnio wyciagnęła do mnie rączki... Cieszyłam się jak głupol.

No to nie dziwię się, że się cieszyłaś, bo to wielka rzecz ! :) A jesli chodzi o czas to mam nadzieję, że tak własnie będzie, że człowiek jakoś się zorganizuje, żeby znaleźć go na wszystko :)

Spadam do spanka, udanych chrzcin Martula :)

Dobrej nocki ...

reklama
Napewno każda z nas która wróci do pracy zorganizuje sobie czas tak żeby spędzić jak najwięcej czasu ze swoim Maleństwem, początki zawsze są trudne... Martula Tobie gratuluję tak ułożenia sobie wszystkiego :) a uśmiech czy taki gest to największe co może dostać mama od swojego dziecka :)

To ja też ide spać. DOBRANOC.

i życzę MIŁEGO WEEKENDU WSZYSTKIM!!!!

Do góry