reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Byłam w albumiku...dzieciaczki przecudniaste!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Klucha dziękuję za zdjęcie ;) bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurce :)

Kamila bardzo fajne zdjęcia z basenu, Cypryś cudnie wyglądał :) a czy na tym basenie nie było swiatła??? bo jakoś ciemno ;)

reklama
bydgoszczanki widze, ze Was ciezko zgrac ;D wiec zapraszam w przyszlym tygodniu do mnie, jak dacie rade sie dokulac na Lesne, wybierzcie dzien, zeby wszystkim pasowalo, u mnie lykniemy kawke i cos przegryziemy a potem pojdziemy do parku. Najlepiej przed poludniem, zeby Wanda jakos zgrala z przedszkolem Wikiego :)

Widzę że temat imprez, fajek i alkoholu na urodzie  ;D
No to ja tak napisze...imprezy i alkohol TAK fajki NIE :) ......ooooj swojego czasu chodziło się na imprezki!!!  :laugh: na dyskoteki głównie z koleżankami żeby jakies towary wyrwać ;)  ;D chodziłyśmy przeważnie do Parku, Stodoły i Proximy :) a jak ze znajomymi pogadac to do Bolka albo Zielonej Gęsi...ech to były czasy!!!!
Ja nigdy nie paliłam ani papierosów ani trawki nawet nie spróbowałam nigdy, zawsze byłam anty do tego, ale piwko czy żubróweczke lubiłam sobie wypić albo tekilke  :D czasami mi tego brakuje ale na to konto robimy sobie imprezki domowe echh.... :)

ana30 pisze:
bydgoszczanki widze, ze Was ciezko zgrac  ;D wiec zapraszam w przyszlym tygodniu do mnie, jak dacie rade sie dokulac na Lesne, wybierzcie dzien, zeby wszystkim pasowalo, u mnie lykniemy kawke i cos przegryziemy a potem pojdziemy do parku. Najlepiej przed poludniem, zeby Wanda jakos zgrala z przedszkolem Wikiego  :)

ja bardzo chetnie, nie wiem tylko kiedy Wiki do przedszkola pojdzie :( bo wlasnie dostal antybiotyk :( ale dam jeszcze znac co i jak...

milego weekendu :)

Uwaga nad Bydgoszcz NADCIĄGA BURZA ;) ::)

A tak na powaznie Wious współczuje tobie takiej teściowej i mogę poradzic zebys nie pokazywała po sobie złosci prze niej bo to chyba sprawia jej frajdę :(
Ja mam tesciowa juz 10 lat ale problemów ZERO

Kamila zdjecia z baseniku superasne i jakie szczeście ze nikogo nie było na całym basenie :laugh:

Paula dla mnie mozesz zostac zgłaszajaca :laugh: ;)

Hej hej hop hop!!!

Wszystkim maluszkom wielki buziak z okazji ukończenia 5 miesięcy ;D

U nas powoli sie wypogadza, więc moze pora się wywietrzyć??!!!

Wioluś - kurcze,z tego co wiem juz niejedną rozmowe z męzem przeprowadzałaś, moze to faktycznie pora na terapię szokową??? może odwiedź siostre, a mężowi na spokojnie powiedz, zeby zobaczył jak będzie wyglądało jego życie jesli wkońcu nie zmieni swego postępowania???bo jego mamusia raczej sama od siebie sie nie zmieni - ale myśle - ze gdyby porządnie na nią nakrzyczał,dałaby Ci wreszcie spokój???

Paula - mianujemy Cie albumikową wciągaczką ;D ;D ;D

Bydgoszczanki - trzymam kciuki,zeby wreszcie się Wam udało spotkać, bo coś Wam "wiatry nie sprzyjają" ;) ;D

i cóż ja miala rzec???? Cyprysiowa - świetna sprawa z tym basenem!!!a zdjęcia rewelacja - uwielbiam ten nasz albumik
zaraz powklejam zdjęcia - zeby pochwalić sie jaki pieron mi rośnie ;D ;D ;D ps. od czubka głowy po pięty 70 cm 8)

reklama
halutko

po pierwsze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻYCZYMY AGATCE FILIPKOWI I KUBUSIOWI

nie dam rady wszystkiego nadrobić ale:

Joeey - gartuluję utalentowanego nieziemsko taty:)

Wiolus - Tobie to naprawdę współczuję... trafiła Ci się rasowa teściowa..... nie wiem sama co bym zrobiła na twoim miejscu tymbardziej że nie masz oparcia w mężu...... Podziwiam Cię że to wytrzymujesz

Do góry