reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Maja tez od niedawna się na brzuszek obraca za to posiedzi juz troche sama ( tzn z 30 sekund :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:)

reklama
NAJLEPSZE ZYCZONKA I DUZO BUZIAKOW DLA FILIPKA,AGATKI I KUBUSIA!!!!!!

Wiolus przypomnial mi sie kawal wracajac do twojej tesciowej!
Czym sie rozni tesciowa od kaczki???
Tym ze kaczka zasra cale podworko a tesciowa cale zycie!!!!

odpowiedni kawal do opowiedzenia twojej tesciowej!!!hehehheheh :) :) :) ;)

ewela1 pisze:
NAJLEPSZE ZYCZONKA I DUZO BUZIAKOW DLA FILIPKA,AGATKI I KUBUSIA!!!!!!

Wiolus przypomnial mi sie kawal wracajac do twojej tesciowej!
Czym sie rozni tesciowa od kaczki???
Tym ze kaczka zasra cale podworko a tesciowa cale zycie!!!!

odpowiedni kawal do opowiedzenia twojej tesciowej!!!hehehheheh :) :) :) ;)

dobry ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Witajcie :)

My już po porannym spacerku :) Kacper na spacerze nie chciał spać, tylko oglądał sobie świat :) pwenie dlatego że go wzięłam na półleżąco. Myślałam że w domu zje i zaraz zaśnie, ale gdzie męczyłam się z nim godzinę żeby zasnął, widziłam że mu się chce spać bo strasznie marudził, ale naszczęście zasnął.

Wczoraj wieczorem mnie nie było, bo dostałam @ i strasznie bolał mnie brzuch, musiałam się położyć i bez prochów się nie obyło :( nie pamiętam kiedy mnie tak brzuch bolał przy okresie ::) chyba nigdy...może to tych tabletkach ::) dziś od rana tez jade na prochach (czyt.Apap) :p

Nie mam siły dlatego nie będe nadrabiać :(
widziałam tylko, że Wiolus znowu przez tą ochydną babę (czyt.teściową) pokłóciła się z mężem :( biedna Wiolus!!!
Trzymaj się słonko! Oleńka i tak Ciebie najbardziej na świecie kocha i będzie kochała! Szkoda tylko że nie masz oparcia w tak bliskiej Ci osobie jak mąż, może powinnaś poważnie z nim porozmawiać i postawić go pod ścianą a jak to nie pomoże to wyprowadzić się, wtedy może do niego dotrze że może stracic 2 najbliższe mu osoby czyli Ciebie i córeczke. Trzymam za Ciebie kciuki, żebyście się pogodzili!!! a teściową najlepiej byłoby spalic na stosie!! ;)

Dzisiaj w nocy nie było światła i Kacperek obudził się i chyba się przestraszył bo panowała dosłowna ciemność ( zazwyczaj latarnia nam świeci w okno) ale jakoś znalazłam go w łóżeczku i wzięłam do naszego łóżka, ale po omacu szukaliśmy cyca ::) tata mósiał wstać i poszukać jakiejś świeczki.

Powinnam w końcu wziąć się i poprasować ale tak mi się nie chce...nie mam na nic siły...

Ewela niebawem powinnaś mieć dostęp do albumiku :) dostałam odpowieć od administratorki (toja1979) :)
a oto co napisała:
Paula25 pisze:
....MamaCyprysia już to zgłaszała jak tylko dołączyła do nas ewela1 ale nadal nie została udostępniona.
hm... w takim razie nie zgłosiła tego do mnie :) aby uniknąć takich nieporozumień wybierzcie spośród was jedną forumowiczkę, która będzie zgłaszać do mnie zmiany na liście grudniówek, ok?

ewela1 powinna w ciągu najbliższych dni otrzymać dostęp :) a może nawet już go ma?

w takim wypadku mogę podjąć się zgłaszania nowych osób :) co o Tym myslicie???

Ale sie temat wywiazal! No to i ja swoje 3 grosze dorzuce. ;D Kiedys palilam, ale nie bardzo duzo - no moze pol roku mialam intensywniejsze, a tak to glownie ze stresu no i przy alkocholu no i tak jak mialam chetke - tak przez kilka lat. Rzucilam jak postanowilismy sie starac o dzidzka i od tego czasu wcale mnie nie ciagnie. Roland czasem popala, ale to glownie z trawa. Znaczy sie po trawie lubi papierocha. Zreszta ja tez tak lubilam, choc trawa mi nigdy za bardzo nie podchodzila. Ja to na alkocholu wychowana, nie tak jak ludzie tutaj - na drugach! ;D Jestem zaskoczona jak wiele osob pali tu trawe, potem "normalnie" spedzaja dzien - prowadza samochod (!!!!), ida do pracy itd... ::) ::)

Najważniejsze dzisiaj życzonka dla naszych 5 miesięczniaków :)

Wszystkiego najlepszego dla Agatki, Kubusia i Filipka, dużo zdrówka, ciepełka, dużo miłości i uśmiechu!!! Buziaczki od cioci i Kacperka :-* :-* :-*

reklama
Do góry