reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej dziewuszki !
ale ciekawe posty przeczytalam, i troche psychologii w radach do Wiolus i o basenie ciekawe rzeczy napisalyscie :)
klucha i koniec twojego zamartwiania, teraz tylko patrzec az Gabrynia wykona inne akrobacje ;) a w ogole mialam napisac, ze zgadzam sie z Karina, robisz tylko i wylacznie pozytywne wrazenie, taka babeczka z klasa, a Gabrynia przecudna :) zdjecia bardzo mi sie podobaly ;)

reklama
DLA NASZYCH MALYCH JUBILATOW: AGATKI, FILIPIONKA I KUBULKA DUZO ZDROWKA I RADOSCI, SAMYCH PIESZCZOT, KOLOROWYCH ZABAWECZEK I USMIECHOW NA BUZIAKU ;D

a ja dzisiaj oduczam Oskara darcia sie ;D bo zrobil sie niemożliwy i lekarz mi powiedzial ze niedlugo wejdzie mi na glowe :p
i tak go obserwuje od rana i zauwazylam ze jest podatny na zmiany nie jest zle polpacze chwile i zaraz spokoj i tak co jakis czas a ja nie musze go nosic i chwala ;D bo moje rece juz do ziemi siegają :p

SPOZNIONE ZYCZENIA DLA JULKI ORAZ DLA DZIIEJSZYCH SOLENIZANTOW KUBUSIA AGATKI I FILIPKA-STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Didi a ty gdzie teraz jestes ???

Gabi nie nosisz go...i nie placze ??? zmienisz mu za to pewnie miejsca, raz lozeczko, raz kocyk itp. czy jak ??? bo tez musze oduczyc pewnych zachowan moja ksiezniczke :p

Wszystkiego najlepszego dla Agatki   Filipka i Kubusia

Dzieki dziewczyny za posieszenie, co ja bym bez Was zrobila :D teraz jak mam dziecko to nie spotykam sie z przyjaciolkami, kazda ma swoje sprawy i czasami musze sobie rADZIC Z PROBLEMAMI SAMA A TAK TO PRZYNAJMNIEJ MOGE TO Z SIEBIE WYRZUCIC.(Sorki za Caps locka;)
Ja glupia meza wczoraj przepraszalam bo nakrzyczalam na niego ze jej uwagi nie zwrocil bo ja swoim rodzicom zawsze zwracam jak cos mi sie nie podoba.Glupia a!macie racje musze cos zrobic bo dopiero jestesmy 8 miesiecy po slubie a gdzie reszta......... :p tylko wydaje mi sie ze ta sytuacja jest juz przekreslona i niewykluczam ze jeszcze jeden taki incydent i sie wyprowadze daleeeeeko zobaczymy w tedy jak moj maz sobie sam poradzi i czy mamusia bedzie mu obiadki gotowac  :-[ a moge pare dni przenocowac u siostry bo maz wyjechal do pracy bardzo daleko czy tam u rodzicow zobaczymy jak to bedzie.
W kazdym razie Natalko, Klucho Agnes i reszta mamusiek dziekuje bardzo

Wiolus ja mialam (mam w zasadzie) podobny problem ::) I moge Ci poradzic jedno - bardzo krotko w takich sprawach trzeba ich trzymac, tym bardziej, jesli mowisz, zescie krotko po slubie, szkolenie trzeba robic na poczatku, bo potem to po ptokach, ja swojego postraszylam, zeby sam wybral kto jest dla niego wazny, tylko wiesz, nie slowa sie licza a to co robi poznej. Powodzenia i jestem z Tobą, bużka do gory :)

reklama
wszystkiego najlepszego dla Agatki, Filipka i Kubulka ;D ;D ;D

Klucha
ale ładna kobitka z ciebie - to zdjęcie co masz w obok postów to jakies bardzo chyba strare co ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Na chrzcinach super wygladałaś :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry