reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Sorbuś przepraszam, dopiero teraz nadrabiam ten wątek.

1. Czy można solić i uzywac kogutków - solić tak, żadnego tłuszczu nie, można używać jarzynki
2. Dusić na wodzie?? czy na jakimś tłuszczu? - jak wyżej - zero tłuszczu, dusią trzeba w wodzie
3. Ile czasu stosować  i jakieś posiłki konkretne tzn np trzy czy pięć ? - możesz jeść ile chcesz i jak często masz ochotę, dietę stosuje się od 2-6 tygodni
4. Pieczarki mozna ? - Dąbrowska nic o nich nie pisze, ja jem  ;)

reklama
bydgoszczanki juz na bank wiem, ze wtorek mi odpada, pasuje mi sroda, czwartek lub piatek, czekam na wybor miejsca ;)

ana jak palilam przed ciaza to nic nie mowil,w ciazy popalalam to syczał mi strasznie ale pozniej rzucilam i nie pale do dzis :) fakt ze czasami wezme sobie maszka jak jakas kolezanka pali przy mnie ale zaraz mnie drapie w gardelko i wcale nie jest tak fajnie,a i jakies 2 miesiace temu zapalilam sobie jednego przy piwku z kumpela to mnie strasznie glowa potem bolala.Takze chocby nie wiem jak mnie ciagnelo to postanowilam sobie ze nie wroce i basta!! :) A jeszcze jednym argumentem do nie palenia jest to ze teraz czuje jak np.ktos wsiada do autobusu a przed chwila palil to smierdzi jak cholera ;D

HEj Dziewczynki!

Wpadam na chwilke bo padam z nog i ide spac. Nie mam juz sily nadrabiac, ale musialam sie cofnac, zeby dojsc do obrazow.

Joeey - jestem pod wrazeniem! Bardzo, bardzo mi sie podobaja oba obrazy. Jaki swietny pomysl z tym oknem!!! No super!!

Magdamaj - super stronka! Jaka profesjonalna! Wooow...!

Zmykam do lozka. Dobranoc mamusie i dzidziusie!!! :laugh:

no moj tato to zdolniacha ;) dzieki za komplementy, tylko dziwne, ze nie dal mi tego obrazu ze mna, w sam raz na nowe mieszkanko do sypialni :)
nie ukrywam, ze strasznie zazdroszcze spotkanka Bydgoszczanki  ::) ::) ::)
tesciowa zaliczyla spacer 2,5 h  ;D a ja w tym czasie odkurzylam, umylam podlogi, starlam kurze, pomylam kafelki w lazience, poprasowalam, zrobilam pranie i umylam jedno okno  ;D ale pracus ze mnie  :laugh: :laugh:
dzis w nocy wraca moje kochanie nareszcie, a jutro mama z Wroclawia takze pewnie malo mnie bedzie przez weekend...

A DLA AMELKOWEJ JULECZKI DOLNEJ JEDYNECZKI  ;) WSZYSTKIEGO NAJ NAJ  ;D

My już po spacerku :)

Posprzątałam, ugotowałam zupkę botwinkową :) tylko jeszcze to nieszczęsne prasowanie czeka, ale muszę chwilke odpocząć. Kacperek właśnie zasnął więc posiedze przy herbatce zielonej na bb :)

reklama
Do góry